«123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990»

900 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

herkules

herkules20.03.2017, 09:12:33 ч.

Реплика към KFresh

"Анджък де! Ако един мъж е сериозен и не изневерява с проститутки и подобни, и се грижи за здравето си - опасност няма! :)

А ако един от партньорите има папиломен вирус, гъбички или херпеси някъде - те могат да се предадат на другия партньор и при традиционен секс..."

Мъжът винаги е сериозен, и за това природата го е дарила с физическа сила, за да покорява жената, а опърничавите жени пребива, за да знаят на кой цар (мъжа или феминизма) да служат! Ходенето при проститутки не се счита за изневяра (питал съм в друг форум, и жените там ме успокоиха), защото това е физиологична нужда при мъжете, която трябва да задоволят, грижейки се за физическото си здраве. Традиционният секс е приет за нормална физиологична нужда и е необходим за човешката репродукция, програмиран от природата. Всички останали видове задоволяване са приети за извратения, която води до заболявания, увреждащи психичното здраве, а от там и физическото. При традиционния секс могат да се ползват презервативи, които предпазват от болести, а при френските любови няма такава гаранция. При фелацио няма гаранция за безопасността на мъжа, защото ако жената е отмъстителна, може да пострада мъжкото му "достойнство". По нашия край имаше такъв случай, след който мъжът закла като прасе жената и беше тръгнал да се самоубива, но успяха да го спрат, и го затвориха в лудница.

Отговори на herkules

herkules

herkules20.03.2017, 09:08:23 ч.

Реплика към PO3A_BLU

Много пиша, защото обяснявам подробности. На жените поради "високия" им интелект, е необходимо да им се обяснява по много пъти. За това пиша много и много неща съм казал, ама понеже не ви изнася, всички се правите на не-разбрали, или наистина не разбирате, което е жалко. Защо да не вземам отношение по омъжването на дъщерите ми, ако преди това имам информация за неблагонадежността на жениха? Ще живеят със съпрузите си, а не с мен, и контролът върху тях вече няма да е мой, но отговорността си остава докато съм жив. Възможно е и да не ме послушат, но аз съм длъжен да опитам. След като вече са омъжени, от там нататък вече ще трябва да слушат мъжете си. Ще трябва да намерят общ език . Нарича се адаптация. В противен случай всяко женско противоречие изразено в остро стълкновение се наказва от съпруга, и аз ще съм безсилен, защото едва ли ще бъда информиран за това. Правото на физически по-силния (мъжа) не може да се отнеме с граждански закон. Битият си е бит, а е*аният си е е*ан, и това се отнася само за жените. За това на жените не им е позволено да "пресоляват" яхнията, защото мъжете могат да простят веднъж, дваж, но ако това стане женски навик, веднага ще последва мъжки отговор, и на теб ти е пределно ясно какъв ще е той. При това положение аз не бих могъл да реагирам по никакъв начин, и дори като защитник на дъщерите си ще съм безсилен да ги защитя, след като въпреки правилното им домашно възпитание, болестотворният вирус на феминизма ги е заразил. Аз няма да ги бия защото са ми дъщери, но няма как да отрека правото на съпрузите им, които внасят такива корекции, за това че дъщерите ми не са научили къде им е мястото, и са решили да се правят на равни с мъжете си, заразени с една утопична идея, която никога няма да се осъществи!

Отговори на herkules

KFresh

KFresh20.03.2017, 07:50:54 ч.

Реплика към herkules

"Ако мъжете им са качествени, едва ли ще ги тормозят, защото никой не похабява хубавата и качествена стока, а се грижи за нея, за да му служи по предназначение."

Стока? Щерките ти са СТОКА? Ахамм...

Отговори на KFresh

KFresh

KFresh20.03.2017, 07:44:57 ч.

Реплика към herkules

Днес се ЗНАЕ, че мъжете пребиват! Преди също са пребивали, но не се е ЗНАЕЛО за това...за това такива като теб вярват, че не се е случвало. :)

А най-най-най-най-НАЙ-пребиваните жени, са именно най-ПОСЛУШНИТЕ! ;)

Отговори на KFresh

KFresh

KFresh20.03.2017, 07:27:08 ч.

Реплика към herkules

"Фелациото може да причини папилома и рак на гърлото при жените, а от кунилингуса мъжете хващат гъби на гърлото, и херпес! Е, ако никой от двамата правещи тези простотии не е болен, опасност може би няма, но знае ли човек?"

:D :D :D

Анджък де! Ако един мъж е сериозен и не изневерява с проститутки и подобни, и се грижи за здравето си - опасност няма! :)

А ако един от партньорите има папиломен вирус, гъбички или херпеси някъде - те могат да се предадат на другия партньор и при традиционен секс...

Отговори на KFresh

PO3A_BLU

PO3A_BLU19.03.2017, 22:18:21 ч.

Реплика към herkules

Много пишеш и нищо не казваш. Отговори простичко,как така ще вземаш отношение дъщерите ти за кой ще се омъжват, ти нали си ги възпитал и си им обяснил, те дали ще те послушат вече си е тяхна работа. Другото , веднъж във връзка , дъщерите ти ще трябва да слушат само партньорите си, защото те се явяват пряко зависими, по твоите думи, от мъжа в семейството т.е ти не го играеш вече никакъв. И трето , ако на мъжете им хрумне да им теглят един бой , че са пресолили яхнията, ти в ролята на какъв би реагирал, на защитник на жената в семейството или на поощряващ агресията мъж - жена в битовизма. Само недей се пъни да пишеш много , с няколко думи , че всичко вече съм го чела , ако дъщерите ти ядат бой, ти ще ги биеш ли , че не са угодили на мъжете си или ще се правиш на мачо пред друг мачо.

Отговори на PO3A_BLU

herkules

herkules19.03.2017, 20:31:53 ч.

Реплика към PO3A_BLU

Сериозна аргументация има тогава, когато се разискват сериозни неща.

"Всъщност като се замисля, ако им избият зъбите , ще са страхотни във френската, явно това е мечтата на таткото от Северна България."

Това за сериозно ли го намираш? Че и се замисляш особено-категорично, ........явно това била мечтата ми! И къде е противоречието ми? Защо ще трябва да им се избиват зъбите, след като с нищо не са си го заслужили? Да не би през патриархално време, на всички жени, мъжете да са им избивали зъбите за да им правят жените френска любов? Не те знам на колко години си, но след като имаш претенции за образованост и интелигентност, мисля, че това е несериозно от твоя страна, и сама можеш да прецениш кой от двама ни е извратен, а другите ще преценяват интелигентността ни. Говорим за принципи и порядки, както и за мъжки и женски задължения. Аз многократно обяснявам, и няма да се уморя да обяснявам, защо мъжете днес, а не преди, пребиват, и защо ще продължават да пребиват жените. Като основна причина за това са женския произвол, позован на извратеността на закона, осигуряващ и насърчаващ женска безнаказаност при гавра с мъжкия облик. Не знам дали е за добро или за зло, но мъжете вече започнаха и да ги убиват, защото няма какво да губят повече, изгубили мъжката си чест. И защо ми даваш примери с гримове, моди и епилации? Тя грозната жена какъвто грим и кит да си сложи все си е грозна. Модата е измислена за грозните жени, за да скриват недостатъците по тялото си, и да могат да излъжат мъжете, че уж са красиви. На дърта баба червило да и сложиш, млада няма да стане. Жената има много по-къс срок от мъжа, и биологичният и часовник неуморно тиктака. Много по-важно е женското поведение сред обкръжението на мъжа. Не може жената безогледно да започне (наострила цици през прозиращи одежди) да сваля всеки мъж, който попадне в полезрението и, и да се надява да и се размине. Сигурен съм, че моите дъщери никога няма да направят такива неща. Разни извратении с френски любови и други простотии едва ли ще ги сполетят. Преди да се задомят ще трябва правилно да преценят избора си, а и аз също ще внасям корекции, ако усетя някаква нередност. Ако мъжете им са качествени, едва ли ще ги тормозят, защото никой не похабява хубавата и качествена стока, а се грижи за нея, за да му служи по предназначение. Най-важното са децата и уюта в семейството, а това щерките ми ще го могат. Сигурен съм в тях!

Отговори на herkules

herkules

herkules19.03.2017, 20:22:18 ч.

Реплика към KFresh

Фреш, говоря за сериозни и интелигентни мъже. Такива биха предпочели традиционен секс, а извратенията (френската) е за феминизираната гнусна измет. Приятел-лекар в компания ни е обяснявал, че френските простотии причиняват много болести. Фелациото може да причини папилома и рак на гърлото при жените, а от кунилингуса мъжете хващат гъби на гърлото, и херпес! Е, ако никой от двамата правещи тези простотии не е болен, опасност може би няма, но знае ли човек?

Отговори на herkules

herkules

herkules19.03.2017, 20:06:10 ч.

Реплика към KFresh

Ех, че си и ти ама! С какво си ме поздравила само? Нали уж си феминистка? Очаквах от теб ето такова нещо за поздравление!

https://www.youtube.com/watch?v=7oKPYe53h78

Ако визията ти е като на Оливия, ще се вместиш в предпочитанията ми и ще те изпапкам. :) А, този дето е само три волта е слаба ракия. Два пъти по дребен е от мен, а съм и много по-хубав в лице от него, макар че малко си приличаме. Хайде сега нещо за теб от мен!

https://www.youtube.com/watch?v=iGaF4tKUl0o

И после пак казвай, че не съм уважавал жените!

За оня педал е това!

https://www.youtube.com/watch?v=GvIkq86m3UM

Предай му го ти, че ме е гнус да разговарям с педали! Като гледам, жените го намирате за много интелигентен, пък и той сам определи въпросите си за много умни.

Отговори на herkules

Tim

Tim19.03.2017, 10:36:56 ч.

Реплика към KFresh

" Е...не го знам как изглежда! Ако е потурест - няма да ми се стори хубав...ама при три жени, поне по отношение на стил може да е прихванал нещо... :D"

Нали знаеш, че мислите създават реалността в човека.

Та той с тези потурести мисли от времето на Юрталана с какво мислиш че се облича :) :) :) Увиснали на задника джинси от многото седене и цвъкане из родния нет през зимата и плющене на карти с аверите от гурбета, ако им се отвори парашута - там кой да им пере и глади потните и ликьосани тишъртки и къде време за бръснене и парфюмиране.

Щастливият човек създава една реалност около себе си, стресираният друга, а уплашеният съвсем различна.Та затова четем тук глупостите му на килограм, изплашен от переспективата за надмощието на фустата над потурите, които би трябвало да са изложени в личен блок. Ама там я надникне жена, я не, пък ти за три жени у тях думаш, щот се връзваш на Тишовите фантазии на ниво кръчмарска беседа без претенции за интелектуалност :) :) :)

Отговори на Tim

Добави коментар »

«123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990»

Коментари за "Мъжка и женска интелигентност - има ли разлика?"
Страница 19 от 90 • Коментари 900

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.