«123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990»

900 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

herkules

herkules18.03.2017, 16:28:40 ч.

Реплика към PO3A_BLU

"Умното си е умно, спор няма. По вашия край за умен се счита този ,който може да пребива жените. При нас в цивилизацията с диалог се разрешават проблеми, различия и други , но както ти сам казваш не може всички да са цивилизовани( умни ), всичко щеше да е забавно , ако в същото време не беше и тъжно. "

Така си е! Умното си е умно, и спор няма. А, по нашия край за умен се счита този, който се жени за такава жена, дето няма да му се налага да я пребива след това! При вас в цивилизацията с диалог се решават така нещата, "винаги" се намира "цивилизовано" решение, и при тази цивилизована толерантност и равноправие, тези дето са най-равноправни нямат никакви задължения! Не плащат ток, вода, крадат каквото намерят и убиват поголовно, дори и професори, без да ги е страх от нищо. Така е в правовите държави, дето има законност и ред, а такива като мен трудно ще попаднат в затвора, но да опитат от мъжките ласки е изключено, защото такива като мен само ги раздават и никога не ги получават, където и да попаднат, а вие жените винаги ще получавате от такива като мен освен ласките и нещо друго, абе коя каквото си е заслужила. Та както казваш при вас в цивилизацията всичко щеше да е забавно, ако в същото време не беше и тъжно.

"Това че жената само ражда също не вярно, тебе кой те е кърмил, баща ти с '' юнашко мляко '' ? Кой ти е бърсал наакания задник, или ти от бебе си бил толкова интелигентен , че първото ти ястие е бил собствено приготвен омлет. Вземи се засрами малко и отдай необходимото уважение , на тези, които освен че раждат, гледат и възпитават поколенията от хилядолетия. Остави този феминизъм и борба за надмощие между половете,"

Кое е вярно, всеки сам определя, а за да ме кърми някой и да ми бърше наакания задник, първо ще трябва някой да ме направи. И тъй като първо съм бил в тестисите на някой, който ме е сложил където трябва, защото е решил че трябва да ме има, от този някой е зависело изначало, за да се пръкна след това на белия свят. И, много добре помня, че като малък изобщо не съм се насирал! :) Е, може да съм се напикавал, но ако тогава е имало памперси, и това нямаше да има значение. :D Не знам колко съм интелигентен, но първото ми собствено-приготвено ястие беше изпечено на огън врабче, набучено на върбова пръчка. Като деца стреляхме много с прашки, а по нашия край момчетата си правехме прашки с единичен ластик, които са три пъти по мощни от чатал-прашката. В черешовата ни градина врабчетата нанасяха мното щети, и за това ги избивахме и после на огън ги изпичахме за да ги ядем след това. Това са някогашни момчешки приключения. Аз не съм извършил нещо, от което да се срамувам, а по нашия край мъжете винаги отдаваме необходимото уважение, на тези, които освен че раждат, гледат и възпитават поколенията от хилядолетия. Феминизмът е този който ги убеждава, че не трябвяло да раждат и да отглеждат деца, а да градят кариери, и да се борят за надмощие срещу мъжете, считайки се за равноправни!

"това е в твоята глава само, но няма да се изненадам , ако някой някой ден разбереш , че ще ставаш дядо на полу-сирийче, че тук в София вече са много , а и щерките ти у тях ще разпознаят всички ценности на които ги е учи баща им, а именно да мълчат и да раждат, без да имат право на възражения при явни неправди, ако ли не БОЙ,БОЙ,БОЙ. Как ли ще реагира големия татко , като види дъщерите си посинени от бой, по твоите думи и ти ще трябва да ги набиеш , защото хем не са подчинили на мъжете си, хем по този начин излагат и теб като баща."

Това е нещото от което най-много се страхувам, но я си задай въпроса!!! Кой е виновен за днешното нахлуване на многото сирийци и у нас? Жена, която вместо да си роди свои деца и да ги отгледа, решила да командва Европа, и да стане майка на всичката измет довлякла се у нас, за да изяде и малкото останало от наследството на предишните поколения. Бой ще има, бъди сигурна, но не за дъщерите ми, а за тези които посмеят да ги докоснат без мое разрешение. Ако все пак го направят, ще ги намеря, и тогаз Господ да им е на помощ. Динко ще им се стори като игра на стражари и апаши! Аз съм сигурен в децата си, че никога няма да ме изложат като баща!

Отговори на herkules

herkules

herkules18.03.2017, 16:20:25 ч.

Реплика към KFresh

Ха, добре че ми напомни! Нали съм робовладетел, няма да е зле, да ги заведа при приятеля ми гинеколог, за да узная за здравословното им състояние. Тъкмо като си дойдат и двете за Великден. Длъжен съм да се грижа усърдно и да знам истината, а на други лекари не вярвам, че като нищо ще ме измамят! :D

Отговори на herkules

herkules

herkules18.03.2017, 16:17:56 ч.

Реплика към KFresh

Че какво му е лошото? Грижовен баща съм си, а те са ми много умни дъщери. Е, няма как да станат по-умни от мъжете си, защото мъжете са по-умни като пол. Аз ще им ги избера, да са възможно най-умните мъже, най- силните, и да им харесват на външен вид.

Отговори на herkules

KFresh

KFresh18.03.2017, 15:42:57 ч.

Реплика към Tim

Ние се смеем, Tim, ама виж какъв "грижовен" татко е Херкулес! :D

ТатИ се грижи за щерките да са слаби, обезкосмени (и то не с какви да е, а със СЪВРЕМЕННИ методи за обезкосмяване) и да са "непокътнати" до предаването на новия "собственик". Също така се грижи и да са "умни", но най-много се грижи да не станат МНОГО умни, че няма да слушат мъжО и той ще вземе да се комплексира и да ги ошамари! :D

Еее...такава грижа ти виждала ли си, кажи ми! :D :D :D

Отговори на KFresh

Tim

Tim18.03.2017, 14:51:20 ч.

Реплика към KFresh

" Хахахаха...мале, Херкулесе...задавих се с кафето, брЯ! :D :D :D Ще почна още малко да се търкалям по пода от смях!

Значи...съвременни методи за обезкосмяване ползват, после ходят при виден гинеколог (който под сурдинка докладва всичко)."

:) :) :) Разсмя ме с глас и от сърце! Най- после нещо весело сред всичките тези хилави заяждания :) :) :)

Голямо празно дрънкане, а може само да напише - Имам нужда от женско внимание!

Отговори на Tim

PO3A_BLU

PO3A_BLU18.03.2017, 14:17:01 ч.

Реплика към herkules

Умното си е умно, спор няма. По вашия край за умен се счита този ,който може да пребива жените. При нас в цивилизацията с диалог се разрешават проблеми, различия и други , но както ти сам казваш не може всички да са цивилизовани( умни ), всичко щеше да е забавно , ако в същото време не беше и тъжно. БОЙ, най-често употребяваната от тебе дума, но защо ли само скрит зад монитора '' ще биеш '' ? Защото в правовите държави има ред , законност и такива като тебе стават любовници в затворите, да опитат и те от мъжките ласки, за да не сме само ние жените привилегированите. Това че жената само ражда също не вярно, тебе кой те е кърмил, баща ти с '' юнашко мляко '' ? Кой ти е бърсал наакания задник, или ти от бебе си бил толкова интелигентен , че първото ти ястие е бил собствено приготвен омлет. Вземи се засрами малко и отдай необходимото уважение , на тези, които освен че раждат, гледат и възпитават поколенията от хилядолетия. Остави този феминизъм и борба за надмощие между половете, това е в твоята глава само, но няма да се изненадам , ако някой някой ден разбереш , че ще ставаш дядо на полу-сирийче, че тук в София вече са много , а и щерките ти у тях ще разпознаят всички ценности на които ги е учи баща им, а именно да мълчат и да раждат, без да имат право на възражения при явни неправди, ако ли не БОЙ,БОЙ,БОЙ. Как ли ще реагира големия татко , като види дъщерите си посинени от бой, по твоите думи и ти ще трябва да ги набиеш , защото хем не са подчинили на мъжете си, хем по този начин излагат и теб като баща.

Отговори на PO3A_BLU

KFresh

KFresh18.03.2017, 11:54:54 ч.

Реплика към herkules

"Аз може да съм окосмен, но у нас жените ползват съвременни методи за обезкосмяване."

Хахахаха...мале, Херкулесе...задавих се с кафето, брЯ! :D :D :D Ще почна още малко да се търкалям по пода от смях!

Значи...съвременни методи за обезкосмяване ползват, после ходят при виден гинеколог (който под сурдинка докладва всичко). Ама така то...той мъжът-"робовладетел" нали трябва да се погрижи за поддръжката и тунинговането и да следи всичко зорко и отблизо! И само да посмеят да допуснат "повреда" или да пропуснат някое косъмче - веднага ще се разбере и бой ще има! Мале, мале, мале....

Отговори на KFresh

herkules

herkules18.03.2017, 11:33:24 ч.

Реплика към PO3A_BLU

"Извинявам се за допуснатата грешка, все пак ми е простено , не съм толкова интелигентна и греша."

Това е ясно, и не беше необходимо да го казваш! :)

Отговори на herkules

herkules

herkules18.03.2017, 11:29:11 ч.

Реплика към PO3A_BLU

И аз не искам да те обиждам лично, за това обобщавам говорейки за жените, но за да прецениш кой колко акъл има също се иска акъл, а аз не забелязах такова нещо в коментара ти! Смятам, че дъщерите ми са умни, защото не са заразени с феминизъм, и ще избягват всякакви пререкания с мъжете, по начина който правят феминистките, които демонстрират наглост, независимост и гавра с мъжкия авторитет, предизвиквайки мъжкото насилие, където често всичко свършва зле за жените! Аз може да съм окосмен, но у нас жените ползват съвременни методи за обезкосмяване. Осигурил съм им уреди за спортуване у дома, за да са в тон с моя милост, и в унисон с обкръжението ми. Сега щерките са в София, и ми е трудно да ги следя от такова голямо разстояние, но съм сигурен, че няма да променят придобитите навици от домашното възпитание. Напълно съм сигурен, че дъщерите са си мои, защото освен поразяващата прилика в лице с моето, жена ми плътно беше до майка ми преди и няколко години след като се родиха, понеже тогава още нямахме самостоятелно жилище, а и по нашия край хората се познаваме, и жена почти е невъзможно да преспи някъде с някой друг освен с мъжа си, без това да бъде забелязано и после да се разчуе! За пари никога и никого не съм ограничавал. Всяка си е вземала колкото са и били необходими, според нуждите, а и всички знаеха къде стоят порите за текущи нужди. Контролът по харченето го вършеше жена ми, аз само поощрявах щерките тайно по някога, без жените да знаят помежду си. Имам си много развлечения, и писането по сайтовете е едно от тях, но го правя само когато имам и някаква друга работа в нета. Колко съм велик не знам и въобще не твърдя, че съм такъв, но твърдя че велик е мъжкият пол, защото е творил и изградил света до днес, а женският е почти без значение, защото освен детеродните си способности (които теоретично и на практика вече отдавна могат да се заменят) нищо друго съществено не притежават. Както казваш - кучетата си лаят, керванът си върви! Светът се променя много динамично, и утре вече не е сигурно, че ще е както днес!

"Аз също съм съгласна , че има много интелигентни мъже , много по-умни от много жени, но Ти не си от тях със сигурност, толкова много простотия изчетох , че чак започнах да се съмнявам в себе си и моето образование. Имам подозрението , че си рогоносец , иначе няма причина да мразиш толкова много и какво излиза големия Мачо , го заменят в леглото с друг, оттам е постоянната мигрена на жена ти, женска хитрост от години, остави ме че главата ще ме скъса. Трибуната е твоя за ''интелигентен'' отговор и анализ по написаното."

С кое по-точно си съгласна? Че има мъже много по-умни от много, или от всички жени на света взети заедно? Защото има и доста много "умни" жени, дето ядат бой всеки ден, само за да ги признаят за равни с мъжете. И не само ти, но и аз вече се съмнявам в твоето образование!? Явно не си забелязала, че простотията дето си я чела в коментарите ми, е отговор на една друга женска простотия, която кой-знае защо не си забелязала, или не ти изнася да забележиш, понеже си жена. Мигрената при жена ми си я имаше още преди да се оженим. Ходили сме при много лекари-специалисти, но всички казват че това е нелечимо. "Големия мачо" трудно ще го заменят в леглото, защото е незаменим, и когато обичаната от него жена започне да повръща в мивката, сърцето му се къса, че в този момент е безсилен и не може с нищо да и помогне, при толкова много години съвместен живот. Щом си жена, ще ти е трудно да разбереш, че интелигентен отговор може да се даде, само на интелигентно зададен въпрос. Трибуната е твоя.

Отговори на herkules

PO3A_BLU

PO3A_BLU18.03.2017, 09:44:49 ч.

Реплика към PO3A_BLU

нас=на

Извинявам се за допуснатата грешка, все пак ми е простено , не съм толкова интелигентна и греша.

Отговори на PO3A_BLU

Добави коментар »

«123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990»

Коментари за "Мъжка и женска интелигентност - има ли разлика?"
Страница 22 от 90 • Коментари 900

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.