«12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485»

842 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Блум

Блум01.03.2017, 15:50:43 ч.

Олеее...

Първо Честита Баба Марта! Здраве желая на всички!

Хора, аз не съм някакъв арбитър по спорове и поведения и не са ми делегирани права и отговорности, чието неизпълнение вие сега ми вменявате. Вие тук се познавате и дори си имате методология на споровете и битките. Която не е моя работа, още повече да се намесвам навсякъде. Пази Боже. Намесвам се по своя преценка. Вече обясних защо съм се намесила тук, за мен е важна истината. Можех на напиша и лично писмо на Мисти какво аз съм усетила и разбрала, но го написах тук, това е. Аз вярвам в справедливостта, Саша. Може ти да не вярваш, но аз вярвам и знам, че има Вселенска справедливост и също смятам, че и ние, хората трябва да се стремим към нея.

По тематиката на темите, обидите, ожесточените спорове, качествата на коментарите и т.н. аз не съм арбитър. Намесвам се само, когато почувствам да се намеся.

Когато ми заговори безразличната истина :)

Нещата бяха провокирани тук от външен човек /освен ако има и нещо по-заплетено/ от птиче, което изчурулика и уж отлетя :)

но остава в хора под нова окраска. Няма лошо, хора сме и правим всякакви неща, за мен обаче хората тук са нещо като стари бойни другари и дори че с едни се разбирам, а с други не, не мога да гледам безпристрастно как те се бият образно казано, заради някой, който дори не отчете несправедливост, а си гукаше доволно.

Това е накратко и ще ви помоля да не ме държите отговорна за неща, които не са моя работа. Намесвам се когато преценя /правила съм го и други пъти/ и когато ми се даде знак отгоре да го направя :)

Отговори на Блум

herkules

herkules01.03.2017, 15:32:29 ч.

Реплика към Bambulka

Много съжалявам, но това което съм написал, не съм си го измислил. Просто се сетих за него, а и всичко което съм казал, е в отговор на други коментари. Всеки защитава тезата си както може! Някога, някъде, тук, прочетох, че на самодостатъчната жена, не и трябвало цялата свиня, заради един кремвирш!!! Аз трябва ли да се гнуся, и да вземам хапчета "доган" от жена си, хпротив повръщане?

Отговори на herkules

Sasha

Sasha01.03.2017, 15:31:06 ч.

Реплика към tays

Жалко, че се е получило като обяснение, но наистина няма значение. Впечатлих се как Блум се възмути от един анонимен коментар, който си беше право в целта. Но защо възмущението и беше до тук? Даже според нея сама съм се набутала. В кое? Но както и да е. Особено след като се разбра, че автора си е мислил, че е провокиран от мен...

Аз съм наясно, че тези, които могат да четат не само текстове, а техните послания са наясно…

А по темата може да се каже много, но ако има толерантност и изслушване. Така, както е вече години тук, вероятността да станат 5 000 коментара (много говорено, но нищо не казано) е голяма.

Отговори на Sasha

tays

tays01.03.2017, 15:09:30 ч.

Ох , не зная кой в какви филми участва и доколко смесва реалността с илюзиите си .Някаква данимин , решила , че съм мъж , при това як пич /очевидно/ е направила нещо още по-драматично- да внуши на аудиторията , че и пиша на лични. Е , иди доказвай ,че нямаш сестра.

Някакви автори и участници , решили , че това е поле за изява , плющят тука кой както свари, голяма показност , голямо нещо. То дори не е смешно , а е направо жалко. Че Саша влиза в режим да обяснява неща , които , които хора имат способност да четат , следят и анализират текст , знаят , че е инсинуация.

Добре де , хайде да върнем темата отново в темата. Какво се оказа сега- жените и мъжете имат различен тип интелигентност и различни проявни форми. И глупавите истории с жените бойци , войнички и механички , направо е комична.

А , и да питам Херкулеса нещо- Херко , понеже назоваваш разни политически събития- знаеш ли , ако някой от ИД , или според Корана , е убит от жена , къде отива ?. Я си представи отряд за саморазправа от жени с калашници ? В Сирия. Заради идеята само- няма ли да се разбягат бойците , само пред хипотетичната възможност да ги отстреля същество от женски пол?

Отговори на tays

Sasha

Sasha01.03.2017, 14:37:19 ч.

Реплика към Блум

Блум, благодаря ти, че ме подкрепи, че анонимния коментар не е писан от мен, но ти наистина ли се възмути, от този който го е писал? В този коментар няма вулгарност, аз даже се съгласих с него.

Но не те ли възмути вулгарността на разтърсващия се от възмущение анонимник, с чието изказване даде собствената си самооценка… „мекотелите не смеят да си покажат "сурата"защото е отвратителен и смърди отдалече.” Човека, който бие всички пишещи тук с анонимните си коментари и различните си акаунти. Даже е писал и от женски род. Как един път не си позволи да го разкриеш и да му припишеш как скрито покрито клъвва отнякъде и подвежда хората и после гледа сеир. Той поне е лесно разкриваем.

И не, не търся справедливост. Такава няма. Колкото е по-нагъл някой, толкова вероятността да се наложи е по-голяма. С цялата си безочливост, си позволява да ми приписва теми, които нямат нищо общо с мисленето ми… И трябва ли да му доказвам, Не че темите не са мои, а че няма елементарна култура на четене на текстове. Та аз трябва да се мразя, за да се подпиша с псевдоним котенце и да излея текстове като тези, за които залага едва ли не мъжката си чест, че са мои.

Другите пак ли гледат сеир? Не, просто е досадно да участват в такива лаладжийства. Темата все пак си е негова, нормално е да дава насока.Той не следи коментарите, които са в синхрон с темата, не отговаря на конкретни въпроси, поставени към него и то пак по темата… НЕ! Той е наясно с отговора и всеки различен от неговия не му е интересен, за него са важни други неща. Каква съм, коя съм… да отпраща обвинения, че съм била писала теми тук или там… До това ли се простира неговият интерес, та да се провокира от някаква измислена тема и да сътвори: „Има ли разлика между мъжката и женската интелигентност?”

Че то има разлика между мъжката и мъжката, женската и женската… какво остава до два пола, които се раждат различни, но не ПО-, нито НАЙ- … просто различни.

Отговори на Sasha

Kevi

Kevi01.03.2017, 14:26:58 ч.

" "Някога, когато аз служих в армията, старшината на ротата ни гонеше по Устав и още си спомням думите му!: - "На гола глава, и на жена офицер, войнишка чест не се отдава! Това дето пикае клекнало за нищо друго не става, освен за секс и за да ражда деца. Като го удариш с войнишкото кепе и не падне на земята, значи че е вече готово за женскитге си задължения!""

Тук се начетох на толкова много "шедьоври" на мисълта... Отвратена и погнусена съм..."

Но не и Блум, защото не го пише това Кеви, а го е написал Херкулес !!!!

Защото Херкулес не " клъвва отнякъде" , нали "безпристрастна и обективна " Блум ?!

Или неговите провокации за теб не са : "Неприятна работа и аз загубих желание да пиша."

Пиши си, пиши си....твоята обективност и твоите предпочитания ти сама си ги демонстрираш.

ПС : Херкулес, не съм го търсила това съзнателно, но си го написал след вчерашните напъни на Блум, та го използвах като цитат, без да губя време в превъртане назад за други бисерни провокации, че е загуба на време.

А сега ще ти отговоря на въпроса за котенцето / ама ти светнаха оченцата като прочете котенце :) :) , то се казва mainecoon 68, ти сам му виж любезностите към теб, знаеш как става.

Отново ще спомена, че това не е нищо повече от предположение, понеже съм свикнала не да предизвикваш съгласие, а несъгласие от страна на жените, за да провокираш повече коментари или повече внимание, или по-продължителен контакт,ти си знаеш.

Отговори на Kevi

Bambulka

Bambulka01.03.2017, 13:26:46 ч.

"Някога, когато аз служих в армията, старшината на ротата ни гонеше по Устав и още си спомням думите му!: - "На гола глава, и на жена офицер, войнишка чест не се отдава! Това дето пикае клекнало за нищо друго не става, освен за секс и за да ражда деца. Като го удариш с войнишкото кепе и не падне на земята, значи че е вече готово за женскитге си задължения!""

Тук се начетох на толкова много "шедьоври" на мисълта... Отвратена и погнусена съм...

Отговори на Bambulka

herkules

herkules01.03.2017, 11:31:29 ч.

Реплика към danimin

Благодаря Дани! Знам че има жени, и ЖЕНИ! Жалкото е, че едните са много малък процент от всички останали! "Светът е оцелял, защото се е смял"!

Отговори на herkules

herkules

herkules01.03.2017, 11:26:30 ч.

Реплика към Kevi

"/Честит рожден ден и от мен с пожелание за здраве и да не забравиш да си харесаш изречението в което те споменавам, златна мина е за ново изказване в твой си стил :) :) , не се заяждам и то на истинско. Дори наскоро ме споходи подозрението, че онова котенце което те хвалеше в предишната тема си си ти, ама щом така ти харесва."

Благодаря за поздрава, обаче съм в невидение! Направо няма да мога да спя, докато не разбера, коя е тази тема, дето някакво котенце ме е хвалело, а ти подозираш, че това съм бил аз, и сам самичък съм се хвалил?

Отговори на herkules

herkules

herkules01.03.2017, 11:17:08 ч.

Реплика към MonaLisa3

"И НАЙ-ВАЖНОТО:

"Съществува теория, че съвременните жени, които едновременно преследват кариера и отглеждат деца, стават по-интелигентни заради натовареното си ежедневие. Освен това, след като векове са смятани за придатък към мъжете, жените вече са уверени в себе си и ОСЪЗНАВАТ, че са по-умни от тях.""

Е, че то всяка жена се мисли за умна, щом преследва кариера, особено съвременната, дето едновременно ражда и отглежда деца, грижи се за уюта у дома и гради успешна кариера. А и женски учени отново доказали, че жените пак са по-добри от мъжете във вършенето на няколко неща едновременно, благодарение на женския "интелект". Дори половата принадлежност на Наполеон, е вече под съмнение. Скоро ще се докаже (ако Сорос не пукне до тогава), че е бил жена, поради ниския си ръст.

[Линк]

Ха сега де? Това горе в линка сигурно е някаква лъжа! Абе къде са тия женозащитни организации бе? Как може такова нещо?

"Популярният мит, че жените са по-добри в мултитаскинга, е разбит!!!

Оказа се, че популярния мит, че жените са по-добри в мултитаскинга от мъжете, не отговаря на истината.

Професор Тимо Мантила, автор на изследване върху половите разлики в мултитаскинга, обяснява:

“Точно наобратно, резултатите на нашето изследване показват, че не жените, а мъжете са по-добри в мултитаскинга”.

Парадоксално или не, но точно колко по-добри са мъжете в мултитаскинга от жените зависи от не друго но менструалния цикъл при жените, разкрива още изследването.

“Предишните изследвания показаха, че пространствените умения на жените варират съобразно менструалния цикъл, като са на високо ниво около менструация и много по-ниско около овулация, когато нивата на естроген са високи.”

“Резултатите показват, че има ясна разлика в мултитаскинга при мъжете и жените в период на овулация, докато разликата изчезва в менструалната фаза.”

Резултатите всъщност са потвърдени от няколко, а не само от едно изследване"

Хайдееееееееее......каква стана тя сега? Оказва се, че всички изследвания за женските способности, са точно обратното на реалните им постижения! Сигурно защото пренебрегнали женския цикъл, и че когато той дойде, 7 дни от месеца се изциклят! :)))
Някога, когато аз служих в армията, старшината на ротата ни гонеше по Устав и още си спомням думите му!: - "На гола глава, и на жена офицер, войнишка чест не се отдава! Това дето пикае клекнало за нищо друго не става, освен за секс и за да ражда деца. Като го удариш с войнишкото кепе и не падне на земята, значи че е вече готово за женскитге си задължения!"

Отговори на herkules

Добави коментар »

«12345678910111213141516171819202122232425262728293031323334353637383940414243444546474849505152535455565758596061626364656667686970717273747576777879808182838485»

Коментари за "Мъжка и женска интелигентност - има ли разлика?"
Страница 34 от 85 • Коментари 842

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.