«123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990»

900 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Sasha

Sasha01.03.2017, 15:31:06 ч.

Реплика към tays

Жалко, че се е получило като обяснение, но наистина няма значение. Впечатлих се как Блум се възмути от един анонимен коментар, който си беше право в целта. Но защо възмущението и беше до тук? Даже според нея сама съм се набутала. В кое? Но както и да е. Особено след като се разбра, че автора си е мислил, че е провокиран от мен...

Аз съм наясно, че тези, които могат да четат не само текстове, а техните послания са наясно…

А по темата може да се каже много, но ако има толерантност и изслушване. Така, както е вече години тук, вероятността да станат 5 000 коментара (много говорено, но нищо не казано) е голяма.

Отговори на Sasha

tays

tays01.03.2017, 15:09:30 ч.

Ох , не зная кой в какви филми участва и доколко смесва реалността с илюзиите си .Някаква данимин , решила , че съм мъж , при това як пич /очевидно/ е направила нещо още по-драматично- да внуши на аудиторията , че и пиша на лични. Е , иди доказвай ,че нямаш сестра.

Някакви автори и участници , решили , че това е поле за изява , плющят тука кой както свари, голяма показност , голямо нещо. То дори не е смешно , а е направо жалко. Че Саша влиза в режим да обяснява неща , които , които хора имат способност да четат , следят и анализират текст , знаят , че е инсинуация.

Добре де , хайде да върнем темата отново в темата. Какво се оказа сега- жените и мъжете имат различен тип интелигентност и различни проявни форми. И глупавите истории с жените бойци , войнички и механички , направо е комична.

А , и да питам Херкулеса нещо- Херко , понеже назоваваш разни политически събития- знаеш ли , ако някой от ИД , или според Корана , е убит от жена , къде отива ?. Я си представи отряд за саморазправа от жени с калашници ? В Сирия. Заради идеята само- няма ли да се разбягат бойците , само пред хипотетичната възможност да ги отстреля същество от женски пол?

Отговори на tays

Sasha

Sasha01.03.2017, 14:37:19 ч.

Реплика към Блум

Блум, благодаря ти, че ме подкрепи, че анонимния коментар не е писан от мен, но ти наистина ли се възмути, от този който го е писал? В този коментар няма вулгарност, аз даже се съгласих с него.

Но не те ли възмути вулгарността на разтърсващия се от възмущение анонимник, с чието изказване даде собствената си самооценка… „мекотелите не смеят да си покажат "сурата"защото е отвратителен и смърди отдалече.” Човека, който бие всички пишещи тук с анонимните си коментари и различните си акаунти. Даже е писал и от женски род. Как един път не си позволи да го разкриеш и да му припишеш как скрито покрито клъвва отнякъде и подвежда хората и после гледа сеир. Той поне е лесно разкриваем.

И не, не търся справедливост. Такава няма. Колкото е по-нагъл някой, толкова вероятността да се наложи е по-голяма. С цялата си безочливост, си позволява да ми приписва теми, които нямат нищо общо с мисленето ми… И трябва ли да му доказвам, Не че темите не са мои, а че няма елементарна култура на четене на текстове. Та аз трябва да се мразя, за да се подпиша с псевдоним котенце и да излея текстове като тези, за които залага едва ли не мъжката си чест, че са мои.

Другите пак ли гледат сеир? Не, просто е досадно да участват в такива лаладжийства. Темата все пак си е негова, нормално е да дава насока.Той не следи коментарите, които са в синхрон с темата, не отговаря на конкретни въпроси, поставени към него и то пак по темата… НЕ! Той е наясно с отговора и всеки различен от неговия не му е интересен, за него са важни други неща. Каква съм, коя съм… да отпраща обвинения, че съм била писала теми тук или там… До това ли се простира неговият интерес, та да се провокира от някаква измислена тема и да сътвори: „Има ли разлика между мъжката и женската интелигентност?”

Че то има разлика между мъжката и мъжката, женската и женската… какво остава до два пола, които се раждат различни, но не ПО-, нито НАЙ- … просто различни.

Отговори на Sasha

Kevi

Kevi01.03.2017, 14:26:58 ч.

" "Някога, когато аз служих в армията, старшината на ротата ни гонеше по Устав и още си спомням думите му!: - "На гола глава, и на жена офицер, войнишка чест не се отдава! Това дето пикае клекнало за нищо друго не става, освен за секс и за да ражда деца. Като го удариш с войнишкото кепе и не падне на земята, значи че е вече готово за женскитге си задължения!""

Тук се начетох на толкова много "шедьоври" на мисълта... Отвратена и погнусена съм..."

Но не и Блум, защото не го пише това Кеви, а го е написал Херкулес !!!!

Защото Херкулес не " клъвва отнякъде" , нали "безпристрастна и обективна " Блум ?!

Или неговите провокации за теб не са : "Неприятна работа и аз загубих желание да пиша."

Пиши си, пиши си....твоята обективност и твоите предпочитания ти сама си ги демонстрираш.

ПС : Херкулес, не съм го търсила това съзнателно, но си го написал след вчерашните напъни на Блум, та го използвах като цитат, без да губя време в превъртане назад за други бисерни провокации, че е загуба на време.

А сега ще ти отговоря на въпроса за котенцето / ама ти светнаха оченцата като прочете котенце :) :) , то се казва mainecoon 68, ти сам му виж любезностите към теб, знаеш как става.

Отново ще спомена, че това не е нищо повече от предположение, понеже съм свикнала не да предизвикваш съгласие, а несъгласие от страна на жените, за да провокираш повече коментари или повече внимание, или по-продължителен контакт,ти си знаеш.

Отговори на Kevi

Bambulka

Bambulka01.03.2017, 13:26:46 ч.

"Някога, когато аз служих в армията, старшината на ротата ни гонеше по Устав и още си спомням думите му!: - "На гола глава, и на жена офицер, войнишка чест не се отдава! Това дето пикае клекнало за нищо друго не става, освен за секс и за да ражда деца. Като го удариш с войнишкото кепе и не падне на земята, значи че е вече готово за женскитге си задължения!""

Тук се начетох на толкова много "шедьоври" на мисълта... Отвратена и погнусена съм...

Отговори на Bambulka

herkules

herkules01.03.2017, 11:31:29 ч.

Реплика към danimin

Благодаря Дани! Знам че има жени, и ЖЕНИ! Жалкото е, че едните са много малък процент от всички останали! "Светът е оцелял, защото се е смял"!

Отговори на herkules

herkules

herkules01.03.2017, 11:26:30 ч.

Реплика към Kevi

"/Честит рожден ден и от мен с пожелание за здраве и да не забравиш да си харесаш изречението в което те споменавам, златна мина е за ново изказване в твой си стил :) :) , не се заяждам и то на истинско. Дори наскоро ме споходи подозрението, че онова котенце което те хвалеше в предишната тема си си ти, ама щом така ти харесва."

Благодаря за поздрава, обаче съм в невидение! Направо няма да мога да спя, докато не разбера, коя е тази тема, дето някакво котенце ме е хвалело, а ти подозираш, че това съм бил аз, и сам самичък съм се хвалил?

Отговори на herkules

herkules

herkules01.03.2017, 11:17:08 ч.

Реплика към MonaLisa3

"И НАЙ-ВАЖНОТО:

"Съществува теория, че съвременните жени, които едновременно преследват кариера и отглеждат деца, стават по-интелигентни заради натовареното си ежедневие. Освен това, след като векове са смятани за придатък към мъжете, жените вече са уверени в себе си и ОСЪЗНАВАТ, че са по-умни от тях.""

Е, че то всяка жена се мисли за умна, щом преследва кариера, особено съвременната, дето едновременно ражда и отглежда деца, грижи се за уюта у дома и гради успешна кариера. А и женски учени отново доказали, че жените пак са по-добри от мъжете във вършенето на няколко неща едновременно, благодарение на женския "интелект". Дори половата принадлежност на Наполеон, е вече под съмнение. Скоро ще се докаже (ако Сорос не пукне до тогава), че е бил жена, поради ниския си ръст.

[Линк]

Ха сега де? Това горе в линка сигурно е някаква лъжа! Абе къде са тия женозащитни организации бе? Как може такова нещо?

"Популярният мит, че жените са по-добри в мултитаскинга, е разбит!!!

Оказа се, че популярния мит, че жените са по-добри в мултитаскинга от мъжете, не отговаря на истината.

Професор Тимо Мантила, автор на изследване върху половите разлики в мултитаскинга, обяснява:

“Точно наобратно, резултатите на нашето изследване показват, че не жените, а мъжете са по-добри в мултитаскинга”.

Парадоксално или не, но точно колко по-добри са мъжете в мултитаскинга от жените зависи от не друго но менструалния цикъл при жените, разкрива още изследването.

“Предишните изследвания показаха, че пространствените умения на жените варират съобразно менструалния цикъл, като са на високо ниво около менструация и много по-ниско около овулация, когато нивата на естроген са високи.”

“Резултатите показват, че има ясна разлика в мултитаскинга при мъжете и жените в период на овулация, докато разликата изчезва в менструалната фаза.”

Резултатите всъщност са потвърдени от няколко, а не само от едно изследване"

Хайдееееееееее......каква стана тя сега? Оказва се, че всички изследвания за женските способности, са точно обратното на реалните им постижения! Сигурно защото пренебрегнали женския цикъл, и че когато той дойде, 7 дни от месеца се изциклят! :)))
Някога, когато аз служих в армията, старшината на ротата ни гонеше по Устав и още си спомням думите му!: - "На гола глава, и на жена офицер, войнишка чест не се отдава! Това дето пикае клекнало за нищо друго не става, освен за секс и за да ражда деца. Като го удариш с войнишкото кепе и не падне на земята, значи че е вече готово за женскитге си задължения!"

Отговори на herkules

herkules

herkules01.03.2017, 10:49:06 ч.

Реплика към Блум

Благодаря Блум, довечера продължавам!

Отговори на herkules

herkules

herkules01.03.2017, 10:44:19 ч.

Реплика към MonaLisa3

"Резултатите от тестовете за интелигентност на жените са по-високи от тези на мъжете за първи път от 100 години. Това се дължи главно на факта, че дамите вършат по-добре по няколко неща едновременно.
Изследването е направено от проф. Джеймс Флин, всепризнат авторитет по тестове за интелигентност, съобщи bTV.
"От един век резултатите в тестовете за интелигентност както на мъжете, така и на жените, се увеличават, но при жените се увеличават по-бързо", обясни проф. Джеймс Флин.
"Това е последица от съвременния начин на живот. Сложният съвременен свят кара мозъка ни да се адаптира и повишава коефициента ни на интелигентност. Пълният ефект на съвремието ни върху жените едва сега започва да се проявява", според професора."

Монико, да не си пушила трева? Какви глупости си надрънкала пак? На този професор здраво му плаща дъртия Сорос, и затова изведнъж професорът "установил" че жените станали "по-умни от мъжете"! Не знаеш ли, че който плаща за изследването, той поръчва и резултата от него? Сорос разви през последните десетилетия такава антимъжка политика, че и светите писания бяха променени и се "доказа", че Господ бил жена! Като нищо утре ще докажат, че животът на планетата е изцяло женски, а мъже изобщо никога не е имало. Y хромозомата не съществува, а размножаването е само и изцяло женска способност, а мъжките екземпляри всъщност са женски! Я погледни в нета колко велики били жените?
"жените ПО-ДОБРИ ръководители от мъжете!"
"жените ПО-ДОБРИ IT специалистки от мъжете!"
"жените ПО-ДОБРИ шофьорки от мъжете!"
"жените ПО-ДОБРИ автомонтьорки от мъжете!"
"жените ПО-ДОБРИ електро-технички от мъжете!"
"жените ПО-ДОБРИ политички от мъжете!"
"жените ПО-ДОБРИ войнички от мъжете!"
"жените ПО-ДОБРИ готвачки от мъжете!"

Още да изброявам ли простотиите, дето са голямата "истина" за женските способности? Че то за мъжете нищо не остана бе? Сигурно до сега са живели в сянката на жените, чакащи женска милостиня, за съществуванието си! :))) Я сега виж добре! Отвори си очите и прочети това, дето през прецизната цензура, е минало между капките!!!
[Линк];id=1422

"Коефициентът за интелигентност на мъжкия пол е по-висок, твърди британски учен." !!!!!!!

Е, на кого сега да вярваме бе Моника, на Флин или на британския учен?

"Това изследване сигурно ще възхити мъжете и ще ядоса жените. Така започва публикацията за резултатите от проучването на Джон Филип Раштън, психолог в Университета в Онтарио, в. Дейли мейл (Daily Mail).

Раштън внимателно е проучил резултатите от тестовете за способностите на 100 000 студенти от двата пола на възраст 17-18 години и прави извода, че IQ при мъжете е с 4 пункта по-високо от това при жените. Именно с това той обяснява защо малко жени стигат до най-горните стъпала на кариерата и заявява, че това се дължи именно на по-ниския интелект на жените, а не с дискриминацията или липсата на възможности.

След анализ на фактори като способност за разглеждане на сложна концепция, навици за вербално аргументиране и креативност, ученият прави извода, че мъжете притежават с 3,6 пункта по-високо IQ, отколкото жените.

Това откритие противоречи на резултатите от многобройни изследвания за еднаквите умствени възможности на двата пола и на факта, че момичетата показват по-добри резултати и при изпитите в училище."

Брей, че нагъл британски учен бе!?? Как смее да прави такива сексистки изследвания, и да доказва "неверни" неща??? Веднага трябва да се задействат женозащитните организации, и да се санкционират разпространителите на тази "невярна" информация!:))) И, виж го ти безсрамника, какво още твърди?!

"Експертите като цяло са съгласни с това, че мъжете и жените мислят по различен начин и мъжете показват по-високи резултати в тестовете за “пространствените” способности, а жените - в тестовете за вербални способности. Повечето от тях обаче твърдят, че тези различия се уравновесяват и разлика в интелекта на практика няма.

Но според Раштън разликата е свързана с размера на мозъка - редица изследвания свидетелстват, че мозъкът на мъжете е малко по-голям от този на жените. Той пояснява, че това означава наличие на повече неврони, които са предимство при обработването на информацията. Ученият подчертава, че това е резултат от еволюцията и че като правило жените винаги са търсели за съпрузи мъже по-умни от себе си. С резултатите от своето изследване Раштън обяснява и факта, че повечето от гросмайсторите и гениите са мъже. За мнозина негови опоненти това твърдение е необосновано, като се има предвид, че в миналото светът дълго е бил основан на принципите на патриархата."

Светът не само е основан на патриархата Моника, ами и е просъщесвувал до сега благодарение на него. В народо-психологията мъжът е глава на семейството и го управлява и защитава. "Да се завърнеш в бащината къща"! Не се казва: - "Да се завърнеш в майчината къща!" Казва се "Бащиния", а не "Майчиния"! За това теми като тази винаги ще са интересни, за да се стигне до истината която е някъде там, а идеологията на Сорос иска да я промени с лъжи и промиване на мозъците да поколенията още в детска възраст. И днес ще се наложи с крути мерки, мъжете да върнат съвремието в релси, за да не настъпи крах на планетата, заради неблагоразумната джендър-псевдо-наука.

Отговори на herkules

Добави коментар »

«123456789101112131415161718192021222324252627282930313233343536373839404142434445464748495051525354555657585960616263646566676869707172737475767778798081828384858687888990»

Коментари за "Мъжка и женска интелигентност - има ли разлика?"
Страница 40 от 90 • Коментари 900

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.