3 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

MonaLisa3

MonaLisa308.03.2017, 15:29:49 ч.

Хахахаха забавно!

Отговори на MonaLisa3

Bambulka

Bambulka08.03.2017, 00:07:15 ч.

Текстът ми припомни една вълна еротични заглавия на вестници от 90-те години на миналия век, когато "Изражението му стана някак хищническо и тогава...О БОЖЕ МОЙ! ..... В продължение на два или три часа правеше с мен такива неща,че накрая бях пред загуба на съзнание!Беше невероятно!Исках още!" наливаше основите на новия ни морал.

Не ми е интересно да обсъждам, а само ще констатирам, че авторката "фабрично" е моделирала код разочарование в предварителните нагласи за този човек, но е срещнала очарование в реалните възприятия от него. Дали е луда?!... Не мисля. По-скоро е объркана от този обрат, за който не е била подготвена.

Отговори на Bambulka

jasmin1

jasmin107.03.2017, 22:06:23 ч.

Трудно ,много трудно да събереш различните типажи мъже в един от тях . Компромис в връзката се нарича , разбира се в границите на нормалното . Много жени са разведени, поради не попадане на точният мъж . Поне при мен като жена водещо беше да почувствам с духа си мъжа или така наречените пеперуди под лъжичката . Доста трудно стана сега да улучиш на правилният човек . Всеки сам може да прецени какво печели и какво губи . Трябва да има взаимно разбирателство и уважение ,защото връзката се превръща в окови и затвор за душата .

[Линк]

Отговори на jasmin1

Добави коментар »

Коментари за "Грешният мъж знае правилните неща"
Страница 1 от 1 • Коментари 3

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.