«12345»

48 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Ziggi

Ziggi14.03.2017, 19:01:25 ч.

Реплика към Viksss

Съжалявам, че е имало насилие върху теб. Харесва ми как разсъждаваш. Върви си по своя път, по който се чувстваш щастлив. А баща ти в един момент, когато остарее ще има нужда от теб. Точно тогава го остави сам, не му помагай, за да осъзнае какво е направил. Всичко се връща на тоЗи свят...живей си живота и му се радвай...

Отговори на Ziggi

Viksss

Viksss14.03.2017, 18:34:34 ч.

Реплика към Domakinka

За да не мога да понасям бащата нали се сещаш че има причина,точно защото аз не му се подчинявам и правя тва което аз съм си наумил даже да е грешно и ей ти междузвездни войни.Отделно съм търпял и насилие,което пък още повече ме кара да правя точно обратното на тва което иска той!И некое гадно шефче както казваш също няма да може да ме подчини,щото и аз мога да бъда гадно копеле когато реша и чак се чудя на себе си кви гадости мога да измисля и да го вкарам зад тъча.

Знам,че е проблем и съм го испитал на себе си,обаче такъв съм и тва е,не понасям някой да се опитва да ме мачка,и не разбирам такива хора които се оставят.Мене и да ме пребият аз си знам моето и край,мутрата могат да ми сменят,ама мнението не!

Отговори на Viksss

Viksss

Viksss14.03.2017, 18:16:11 ч.

Реплика към Bambulka

Виж,това че не ми харесва не означава че не го мога,ако става въпрос аз съм стрелял и с Макаров и със снайпер с оптика PSO-1 на дистанция 1200 м.,тва е третата мерна линия,четвъртата е на 1300 м.Адски съм точен така че съвсем спокойно ставам за снайперист,даже дъртия се фукаше с тва на полигона.Хах на 15-16 години даже съм ходил с бръсната глава и с камуфлаж и приличах на некъв кльощав смотан скинар и в даскало са ме спуквали от бъзик,и то защото баща ми реши че съм ходил мноо "разпасан" както вика той и като нося камуфлаж и кубинки според него щях да стана некъв Рамбовец ли не знам кво му е било в кухата лейка.Ся лятото ставам официално на 18(щото като навърших 17 още отогава казвах че съм пълнолетен) и мисля,че и без да съм карал казарма съм достатъчно светнат.А и ако има война тя най вероятно ще се води по въздуха с ракетни войски,ядрено и химическо оръжие,кой ти ебава вече няква си армия.

Отговори на Viksss

Domakinka

Domakinka14.03.2017, 10:11:28 ч.

Реплика към Viksss

Странно е, че пишеш така презрително за "дъртия" и майка си - проблем в детството, проблем с авторитетите ли имаш? Все някога и на някого си се подчинил, или пък ще ти се наложи непременно, не може винаги да решаваш ти както ти харесва. Поне едно шефче, или друго факторче ще срещнеш на някакво ниво, което няма да ти е любимо. Или си истински независим човек - да, от тебе нищо не зависи:)) Дано и не бъркаш понятието "съобразяване" с "подчиняване" и не става дума за липса на всякаква култура и житейски опит. За попълване на знанията ти ще те осведомя, че нашите скорошни бивши наборни войници не са участвали в бойни действия, а само в учения. Не са завоювали територии, не са освобождавали никого, не са водили ничия война, не са защищавали ничии политикански интереси, не са ги трепели в окопите. Това го прави по принцип американската армия: Виетнам, Корея, Гранада, Югославия... А ние, като решихме да не храним своя войска сега хем храним чуждата, хем сме се впили в нея. И да знаеш, че истинските мъже обичат да си играят на война, обичат и да придобиват нови умения, които да ги правят още по-мъжки.

Отговори на Domakinka

Domakinka

Domakinka14.03.2017, 09:46:13 ч.

Реплика към KFresh

Институциите детска градина, училище, ВУЗ и службата ми не са ме направили тухличка в стената. Който си има ярка индивидуалност - той навсякъде успява да я изрази и съхрани; не са ме лишили от разсъдливост, а теб? Подлагайки на съмнение и размисъл всички доктрини, с които го засипват, информираният човек си върви напред и нагоре - та институциите нима дрогират? Онова, което вменяваш на казармата не важи ли с пълна сила и за подхода и политиката на днешните партии? И не съм писала, че на някогашните мъже пагонът е бил най-големия повод за хвалба - просто И това! Те също са завършвали висше образование, издигали са се в сферите, които са си избирали, създавали са семейства и сега са нашите бащи и дядовци - уважавани и харесвани. А всъщност, тогава образованието беше на ниво и се взимаше, а не се даваше. Армията ни отдавна не е наборна, а е професионална - провери какво точно значи това, и хората си постъпват в нея на собствен ход и по свой избор, с познаване какво е там. А някога онези, които не желаеха да влизат в нея всякак намираха начини да я избегнат; не е било на живот и смърт.

Отговори на Domakinka

Tim

Tim14.03.2017, 09:40:57 ч.

Реплика към Viksss

" Много повече съм горд че не съм се подчинявал на никой и нямам такива комплекси които да си ги избивам на другите!"

Почти всеки от нас в един отрязък от време е минавал през фазата на отрицанието. :)

А относно военните, ми те в момента са във висшите слоеве на управлението на страната :)

Отговори на Tim

Bambulka

Bambulka14.03.2017, 08:58:58 ч.

Реплика към Viksss

Викс, разбирам свободолюбието ти, но не разбирам нежеланието ти да можеш и още нещо в този живот. Според мен, хубаво е човек да е опитал и да поназнайва от всичко, пък дали ще му потрябва този опит е отделен въпрос. Важното е да го има. Защото, дай си сметка, че войната може да е и отбранителна, а не само завоевателна. Пак ли няма да те интересува, ако Родината ти е злоумишлено нападната? И кой тогава ще я отстоява като име на картата на света? Вярно че сега светът е друг и войните се водят най-вече от разстояние, но пък знае ли се утре как ще е, защото сухопътното въоръжение не е излязло от употреба все пак. Според мен мъжете трябва да могат да воюват, а успешната стратегия и тактика са възможни само в условията на военна дисциплина, която няма как да бъде придобита без казарма. Говоря не за казарма, в която да се научиш да чистиш, миеш и шиеш, а казарма за каляване на характер, физическа издръжливост и бойна способност.

Отговори на Bambulka

Viksss

Viksss14.03.2017, 02:11:57 ч.

Реплика към KFresh

Фреш ,направо те черпя с квото искаш за това изказване,адски точно,никой не може да ме накара да се бия във война която не е моя и да ме използват като жертва за интересите на разни дебелогъзи политици!Щото си падам по бокса и бях гледал изказване на Мохамед Али (за мене е Касиус Клей),който трябвало да ходи във Виетнам и отказва,като си губи титлата и правото да се боксира и е казвал,че не се е карал той с Виетнам за да ходи да убива хора там.Гледал съм и Коса и беше як филм като махна пеенето щото не ме кефи :)

Много повече съм горд че не съм се подчинявал на никой и нямам такива комплекси които да си ги избивам на другите!

Отговори на Viksss

KFresh

KFresh13.03.2017, 21:44:41 ч.

А ако това, което казва mystifier е вярно, имам теория (тоест добавка към теорията), че първите животи човек се "мъчи" и "трепе" като мъж, а към последните - за награда става жена. :D

Отговори на KFresh

KFresh

KFresh13.03.2017, 21:30:46 ч.

Реплика към KFresh

"от по-горните етажи".

Отговори на KFresh

Добави коментар »

«12345»

Коментари за "Смяната на пола или защо мъжете искат да са жени?"
Страница 3 от 5 • Коментари 48

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.