«12345»

48 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

KFresh

KFresh13.03.2017, 21:28:48 ч.

Реплика към Domakinka

Институции като детски градини, училища (в по-малка сепен) и казарми (в по-голяма) и др. подобни институции целят да вкарат личността в една система (матрица), в която най-добре да обслужва нечии интереси.

На никой не му трябват индивидуалности - хората трябва да се пречупят, ако имат ръбове - да се загладят...да са лесно-манипулируеми, за да може като им кажеш, че нещо е лошо/враг - да се хвърлят без много да му мислят! Учат се да се подчиняват, а не да отстояват себе си и развиват качества, които обслужват системата, а не личността! Да се гордееш точно с такова нещо - не виждам смисъл. Да, в миналото е било задължително, мъжете са минавали през това - но да ти е това най-големия повод за гордост в живота...не е добре работата!

Друго е ако някой сам си е избрал това за кариера и да отиде във военно училище по свое желание! Но такъв човек би имал и конкретна причина (нещо, за което да се бори), а не просто да е използван като един инструмент (защото обикновените войници са точно това!) за целите на някой "по горните етажи".

Отговори на KFresh

Viksss

Viksss13.03.2017, 20:42:28 ч.

Реплика към Domakinka

Е да,да се научиш сам да си переш гащите е супер предимство хах а иначе като не съм бил там наистина не съм много в схемата,обаче всички овенни които са се влачили в нас са пълен шит,включително и моя дъртия,щото и майка ми е напрайла грешката да си падне по ръб в униформа.

Аз лично нищо мъжествено не виждам в това да те юркат и да си поредния въшкав редник с миризливи кубинки ,ако си смотаняр и преди казармата и след нея си оставаш същия,това че си падал за лицеви и си стоял гладен за това ли да се надуваш хаха стига бе.Предполагам че тия които са ходили там си лафят все за това,защото заедно са били прецакани.Аз ако бях щях да си изгоря повиквателната и да стана хипи!

Отговори на Viksss

Viksss

Viksss13.03.2017, 20:23:54 ч.

Реплика към danimin

Че ти откъде знаеш какво правя?Хах да не съм под некво видеонаблюдение чей че взех да се оглеждам за бръмбари и камери!?а мнението ми аз си го казвам и не ми пука кой е съгласен с него,има и съгласни както виждаш!

Отговори на Viksss

Domakinka

Domakinka13.03.2017, 11:31:59 ч.

Реплика към Viksss

С много от изказванията ти съм съгласна, много от тях ме и разсмиват. Темата за казармата, обаче, не ти е пълна и много от нещата подозираш, но не си изпитал, май. Аз много години работих в казарма, е, в по-елитна и академична. Баща ми беше офицер, съпругът ми и брат ми също. За повечето жени има нещо много мъжко и привлекателно в човека с униформа. Познавам много войници, курсанти, старшини и офицери на всякакво ниво. А и кой не е слушал, или гледал нещо за американската армия, например. Извращенията до голяма степен са изключение, мит, войнишки фолклор. Е, всеки има различно понятие за "извращение" - някои откачат и когато трябва да чакат двама души на опашка - пак се чувстват "прецакани". Всички мой познати се събират с колеги от казармата, много се смеят и си разказват и припомнят с часове случки от нея и винаги се надуват и гордеят, че са били там. И не е само заради това, че неволята ги е научила да чистят, перат, шият, гладят, боядисват, отстраняват леки повреди в ел. и в и к инсталациите; че са се научили да се подчиняват, да търпят глад, лоши метеорологични условия, сексуалното въздържание и физическото натоварване. Просто оттам са излезли много по-подготвени за живота и жените си хора. Сами са си се усетили по-мъжки. Но то не е като да се боричкаш с някви тежки предмети във фитнеса и да дуеш перки. Друга мъжественост е, недостъпна за много.

Отговори на Domakinka

danimin

danimin13.03.2017, 06:30:02 ч.

Реплика към Viksss

Не ме интересува мнението ти за Херкулес . Виждам ,че и за друго няма как да си говорим. Начина ти на изразяване е отвратителен , а и почти всичко което правиш или казваш не съм съгласна.

Отговори на danimin

Viksss

Viksss13.03.2017, 03:54:44 ч.

Реплика към danimin

На "подчинение" лооол,сега разбирам що дъртите поколения са такива смачканяци и искат да мачкат всичко различно от тях,щото те са били мачкани и чакаш от такива сгазянаци да те защитават хах като Херкулеска ,дето я е шубе от мъжете и затова скача на жените хаха ама и от жените я е шубе,иначе нямаше да скача само по сайтовете,аз колко пъти съм искал снимка на тоя смешник и се прай на луд,аз съм готов да дам,ама тоя плазмодий не,и тва се има за мъж хаха пълен мишок,ето такива са робите на казармите и се сещам че тоя дебил беше се изказал че ако се спасяват хора от потъващ кораб,щял да спаси първо себе си,а жените и децата майната им да пукясват хах и тоя е карал казарма!Тоя ли и такива като него чакаш да те защитаваш хахах е не падам си!

Отговори на Viksss

danimin

danimin11.03.2017, 23:12:27 ч.

Реплика към Viksss

В казармата учат момчетата на подчинение, самоконтрол и отговорност. Със сигурност такива мъже са необходими, ако трябва да се защитава родината.

Сега като символ за успех е материалното благополучие, а като пример за подражание образа на мутрата.

Отговори на danimin

Viksss

Viksss11.03.2017, 18:53:51 ч.

Реплика към Domakinka

Оффф казармата,точно в казармата пък щото изобщо не можеш да станеш гей,където се къпеш с голи мъже и без никви жени и точно в тая възраст когато ти се ебе като див.Казармата е тъпотия според мене,да ти крещи някакъв тъпунгер на главата и да му изпълняваш заповедите аре бе,не е за мене тая работа,имам един такъв в нас и знам кви са откачени.Съгласен съм да се изучава някаква военна подготовка ,обаче не и мизерната казарма.Как ще станеш повече мъж там,като ти викат и те мачкат,като си недоспал и си ял гадости,като не ти дават да правиш секс е страшен мъж ще станеш направо хаха

Отговори на Viksss

Viksss

Viksss11.03.2017, 18:45:48 ч.

Реплика към mystifier

Искаш да кажеш,че съм гей щото в миналите ми животи съм бил жена?Не знам,аз си се чувствам мъж,харесвам си тялото ,само дето си падам по други мъже и то доста по големи от мене,иначе съм като всяко обикновено момче.Ако съм бил жена в предишни животи нямаше ли да искам и в този живот да съм жена като трансджендърите?Защото гей и трансджендър са адски различни неща,значи и душите трябва да са различни?

Другото което ми беше интересно,е че много повече мъже искат да са жени и да си направят смяна на пола,това значи ли че повечето от душите са женски и не могат да стоят в мъжки тела?

Отговори на Viksss

MonaLisa3

MonaLisa310.03.2017, 15:45:35 ч.

Реплика към Bambulka

:-)

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

«12345»

Коментари за "Смяната на пола или защо мъжете искат да са жени?"
Страница 4 от 5 • Коментари 48

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.