«12345»

48 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Bambulka

Bambulka08.03.2017, 15:28:27 ч.

Реплика към MonaLisa3

Стана ми весело от този коментар :) :P :D

Отговори на Bambulka

MonaLisa3

MonaLisa308.03.2017, 15:18:38 ч.

"защо мъжете искат да са жени" е съвсем в стила на 8-ми март! Благодаря!

Отговори на MonaLisa3

mystifier

mystifier08.03.2017, 13:43:10 ч.

Реплика към mystifier

Забравих да спомена,че в "Истински истории" отдел "споделено" има тема от мен озаглавена:"Трансджендър-защо има такива хора".Прочете я.Там има доста коментари.

Отговори на mystifier

mystifier

mystifier08.03.2017, 13:36:36 ч.

Реплика към Bambulka

Реших да взема участие в тази тема защото виждам,че никой от вас не е наясно защо има трансджендъри. Не само,че мъже ставали жени,а има и жени които са искали да станат мъже и са ставали,но при тях е трудно или почти невъзможно да получат фукциониращ пенис. Затова повече се знае за мъже станали жени при които е по-лесно,като се премахне пениса,да се оформи нещо подобно на вагина. Искам да кажа,че от всички вас само БЛУМ до някъде разбира от карма.

Бамбулке,казваш: "Женската ми същност е зоната ми на комфорт и не мисля да бягам от нея". Нали си спомняш къде беше казала: "Аз вярвам в родовата карма. За мен това е карма,а от нея никой не може да избяга". Точно така,от кармата си никой не може да избяга. Но то не зависи от теб дали не искаш да бягаш от комфорта на женската си същност. Тези неща стават от Божествена намеса. Колкото и да ти се струва невероятно или дори глупаво,тези неща се предизвикват от Духовните йерархии. Пак трябва да обясня какво е карма: Всичко онова,което мислиш,говориш и правиш в живота си е твоята карма. Но човек носи карма и от минали животи така,че сегашния ти живот е следствие от кармата ти в миналия ти живот. Може в няколко поредни минали живота да си била само жена и затова сега се чувстваш много комфортно в женската си същност т.е. ти се чувстваш 100% Жена. Но ако от Духовните йерархии,където душата ти е била между преражданията ти,са решили в следващия ти живот да се преродиш в мъжко тяло,ти ще бъдеш абсолютен 100% гей. Не се стрескай,чакай да кажа и за себе си. Аз в този си живот,а и в миналия ми живот съм 100% Мъж и ако душата ми се прероди в следващия ми живот в женско тяло ще бъда 100% лесбийка. Звучи странно,но това е истината. Както ти сега се привличаш от мъж,тази ти тенденция се пренася с душата ти в следващото ти (ако се случи) прераждание в мъжко тяло и ти ще запазиш същата тенденция да се привличаш от мъже. Същото ще стане и с мен ако се преродя в женско тяло със сегашната ми слабост към жените т.е. ще бъда лесбийка. Да, това е карма,от нея никой не може да избяга. Тези хора,които си променят джендъра се чувстват мъж в женско тяло или жена в мъжко тяло. Те не могат да се търпят в погрешното тяло-искат промяна.

И аз се чувствам комфортно в мъжкото си тяло,но ако се преродя в женско тяло казах ти какъв ще бъде резултата.

Аз имам 2,3 източника където това се обяснява,но на теб мога ти ти посоча една книга издадена в България на български. Книгата се казва: "КОСМОГОНИЯТА НА РОЗЕНКРОЙЦЕРИТЕ или мистично християнство".Това е трактат върху миналата еволюция,сегашното състояние и бъдещото развитие на човека. Автор МАКС ХАЙНДЛ.

Това е второ издание на издателство СД "АЛФИОЛА"-Варна от 2001 г. Много е важно точно тази книга да потърсиш защото превода е идеален. В тази книга в глава 4-та за ПРЕРАЖДАНЕ И ЗАКОНЪТ НА СЛЕДСТВИЕТО,на страница 170-та пише за прераждането на душата в двата пола. Между другото "Космогонията на Розенкройцерите" напълно съвпада с учението на ХИНДУИЗМА. Който е любознателен за духовния (отвъдния) живот трябва да прочете тази книга.

Отговори на mystifier

Domakinka

Domakinka08.03.2017, 11:19:59 ч.

Откакто у нас мъжете спряха да ходят в казармата и взеха да я компенсират като се тъпчат с добавки във фитнесите - нещо мъжко угасна завинаги :))). А в световен мащаб...може би просто населението на земята се изражда и има стремеж за размяна на местата: патриархат/матриархат? Или онези, които са ни "пратили" на планетата си правят експеримент и се забавляват там някъде във Вселената? Или Господ има план да претопи мъжката половина, като твърде несъвършена и да остави женското начало, като по-полезно? Или просто да си жена е къде-къде по-шарено, забавно, емоционално и красиво?:)))

Отговори на Domakinka

jasmin1

jasmin107.03.2017, 21:38:54 ч.

Всеки иска по нещо в този живот ,едни коли ,други пари ,трети да са жени . Кой каквото си няма си го иска и мечтае . Тези мъже който искат да са жени, имат нещо различно още при раждането . Но защо да ги корим ,просто са по нежни мъже който не се чувстват добре като мъже Любовта е движещата сила в света . Не корете различните от нас щом не са лоши хора . Хубаво ли е да си мъж но насилник или алкохолик или нещо подобно . Насилието поражда насилие. Любовта поражда Любов . Поздравявам всички различни мъже с предстоящият празник .

[Линк]

Отговори на jasmin1

Viksss

Viksss07.03.2017, 21:01:20 ч.

Хаха то може да си мъж и пак да си кифла кво ти пречи,аз колко такива съм виждал...ем дето са се правили на големи мъжкари а де факто са пълни мишки .Аз също не искам да съм жена ,въпреки че имате много предимства,(най ме е яд за секса и че можете да имате много оргазми,не е честноо),обаче съм се замислял защо толкова много хора го правят,тука например в БГ само за 2014-та са го направили 13 мъже ,които са искали да са жени.Значи смятай тва е за една година и то само в България,всяка година по толкова сещаш се за кво става въпрос ,а по света естествено са много повече!Турците годишно си сменят пола по 800 на година!Все в женски.Я го глей тоя например,и той е минавал за "мачо" хаха

https://lifestyle.bg/international/voynik-ot-flota-si-smenya-pola-video-i-snimki.html

Отговори на Viksss

Bambulka

Bambulka07.03.2017, 18:33:23 ч.

Ако питаш мъжа ми и на сън дори не иска да си представи, че може да е жена. Питала съм го, но не желае да е с фуста. А и около мен мъжете са все така, та нямам поглед върху тенденциите в тази посока. Наистина ли мъжете искат да стават жени?!...

Мога обаче да ти отговоря за себе си защо аз не искам да съм мъж. Струва ми прекалено сложна, тежка и отговорна мисията на мъжа, а аз съм кифла. Обичам да се грижат за мен и за комфорта ми. Да ми е сигурно и защитено битието, да нямам грижа за финансовата обезпеченост на това, от което се нуждая. Винаги ми е било чудно как болшинството мъже се справят и винаги съм изпитвала респект към това, което те могат. Да имат сила, с която да сринат света, но да се подчиняват на нашата крехкост. Да задоволяват капризите и прищевките ни, без да се жалват от това. Да умеят да ни изслушват, да ни галят нежно, да ни дават от залъка си... Да обичат безмерно децата си, без дори да са ги носили под сърцето си в продължение на месеци и да са готови на всичко за тях. Да им е тежко, а да нямат правото да си поплачат, защото така е прието... Трудно, много трудно ми изглежда да съм мъж и не бих си го причинила по никой начин. Добре си ми е като кифла, защото знам, че ако не мога да се справя, мъжът до мене ще може. Властолюбие, широки амбиции, неочаквани подвизи и неподозирани геройства са ми чужди. Женската ми същност е зоната ми на комфорт и не мисля да бягам от нея ;)

Отговори на Bambulka

Добави коментар »

«12345»

Коментари за "Смяната на пола или защо мъжете искат да са жени?"
Страница 5 от 5 • Коментари 48

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.