4 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

elichka_78

elichka_7822.04.2017, 09:59:35 ч.

Чакай малко ... преди 4 месеца сте се запознали, преди 2 те е представил на приятелите си .... Спестяваш ни много важна подробност, тя в кой месец е бременна?

Отговори на elichka_78

KFresh

KFresh22.04.2017, 08:15:38 ч.

Аз бих се замислила дали да се занимавам с мъж, който така с лека ръка прекратява 2-годишна връзка (пък макар и с друга жена). Още повече - детето си иска, нея иска, ама и теб не иска да остави...

Според мен си млада и не разбирам защо се буташ с такава мизерна ситуация (с човек, на който и грам не може да се има доверие - това личи по действията му).

Гледай си живота, имай достойнство и ще срещнеш човек, който е способен на ИСТИНСКА любов, а не на "иди ми - дойде ми"..."това, което искам аз е важно, другите - да си ... м..., пък, че и дете съм забъркал а тази каша - дреме ми на ...."! Съжалявам за буквалността, но ето това представлява твоят приятел и колкото по-скоро го разбереш, толкова по-добре за теб...желателно е преди да се окажеш и ти бременна! ;)

Отговори на KFresh

tutinka

tutinka21.04.2017, 16:15:42 ч.

Ти някога питала ли си се, как се чувства това момиче? Бременна и зарязана? Приятелят ти е отговорен мъж и е възможно да се съберат след като се роди детето. Е, дано до тогава си го разбрала. Той не е свободен мъж, винаги ще има дете и връзка с бившата си.

Отговори на tutinka

MonaLisa3

MonaLisa319.04.2017, 12:43:36 ч.

"Той реши, че ще отгледа това дете, но не иска да се раздели с мен и... с нея."

Какво ТОЧНО означава "и ....с нея"??

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

Коментари за "Бившата му се оказа бременна... и сега накъде?"
Страница 1 от 1 • Коментари 4

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.