3 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

mystifier

mystifier22.04.2017, 12:26:17 ч.

Реплика към tutinka

"Сексуалните предпочитания не се променят. Аз имам теория,че мъжете не могат да бъдАт бисексуални. Те са или хетеро или хомо".

И от къде взема тази теория,ти ли си я създаде или я прочете някъде? Но какъвто и да е случая,ти я наричаш своя. Извинявай,но трябва да ти кажа,че теорията ти е грешна. Или не си чела достатъчно,или нямаш достатъчно наблюдения в живота. Според теб има ли бисексуални жени? Както има бисексуални мъже,така също има и бисексуални жени. Както има мъже хомосексуалисти,така също има и жени лесбийки. Същото е и с трансджендърите. Роден мъж се чувства жена и родена жена се чувства мъж. Защо мислиш хора си правят операция за смяна на пола!? Да не си мислиш,че е от суета. Виждам,че тези неща не са ти много ясни и за да ги разбереш трябва да прочетеш повече за душата и да повярваш в нейното прераждане от един пол в друг пол. Прочети темата "Прераждането е причината за хомосексуализма" в "истински истории","загадъчно".

Отговори на mystifier

tutinka

tutinka21.04.2017, 15:53:36 ч.

Сексуалните предпочитания не се променят. Аз имам теория, че мъжете не могат да бъдът бисексуални. Те са или хетеро или хомо. Той винаги ще търси мъжки ласки. Няма да задоволява сексуалните си фантазии само с порно. Ти можеш ли да живееш с тази мисъл цял живот? ???

Отговори на tutinka

MonaLisa3

MonaLisa319.04.2017, 12:45:56 ч.

"Преди време попаднах на негови регистрации в сайтове за секс-запознанства, в които пише, че търси мъже за секс. Казах му и той ми се изсмя в лицето и каза, че не е бил със сериозни намерения! Дори ме нарече луда. И тръгна да обяснява, че не можел да ми прости, че съм го помислила за гей и т.н. Но аз нито за миг не му казах, че е гей, просто исках да разбера защо е правил тези регистрации."

И кога беше това- преди или след сватбата!? Ти вече си му казала, какво се чудиш?

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

Коментари за "Съпругът ми е бисексуален?! Как да му кажа, че знам?"
Страница 1 от 1 • Коментари 3

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.