«1234567891011»

106 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

Sasha

Sasha28.05.2017, 07:55:52 ч.

Реплика към Ziggi

Ох Зиги – нито съм те питала, нито съм очаквала да кажеш нещо. Ти нали даде публично обещание, че ще запазиш „тайната”? Прочети си коментара и виж колко уклончиво си дала отговор на непоискан въпрос. (И аз съм видяла откъде е копната историята... ама оставих проницателя в "сладостно очакване".... по мои данни е писана преди 6 години, на друго място може и да е повече.)

Споменах те, защото ти единствена прояви интерес, към тази негова „тайна” – известна на всички пишещи по-дълго време в Истински. Викс, който е след нас, налучка имената на двете омразни на мисти жени, а ти??? На всички им втръсна тази война и даже продължителните ми с месеци неявявания в Истински, не го успокоява. Той я иска, за да се усети победител... Да се удари един ден в гърдите и да изрече: "Аз я изгоних". Както се беше изхвърлил, че той изгонил Теодора. Заради него...

Омразата е чувство, което разяжда. Корена на тази омраза се крие другаде. Много добре показва къде е този корен, когато ми прави „портретите”.

Като мразеше (и все още мрази) Инсайт, да не би да е имало доза харесване?

Отговори на Sasha

Ziggi

Ziggi27.05.2017, 22:02:12 ч.

Реплика към Sasha

Здравей Саша, Мисти не ми е казвал, че ти си авторката на текста. В интерес на истината аз видях откъде е взет. Публикуван е преди 5 години там.

П.С. Ако мислиш, че той е обсебен от теб по някакъв начин, дали пък всъщност няма доза харесване?

Отговори на Ziggi

KFresh

KFresh27.05.2017, 20:59:42 ч.

Реплика към Viksss

:)

Не е нужно да е чак с кръв, пот и т.н., но със сигурност трябва да се подготвиш за много работа и усилия, за да стигнеш до там, че да имаш успешен бизнес, който да работи. Мисля, че можеш да успееш, но трябва да си наясно, че няма да е от днес за утре и няма да е без работа.

Идеите само не стигат, за да проработят тези идеи трябват проучвания, стратегии, финансиране...хубаво да си правиш сметката с финансите, поне в началото.

Препоръчвам ти да се насочиш към нещо, свързано с интернет - Проучи за affiliate marketing и подобни неща. Ще ти пратя нещо на лични. ;)

Отговори на KFresh

Блум

Блум27.05.2017, 20:58:37 ч.

Не казвам.

А за другото - може. Разбира се, че може. Всичко може по принцип. Но ако е "платено". Ако си предплатил, в което силно се съмнявам, може да ти стане лесно и с лекота да сърфираш. Всичко на този свят се плаща и не с пари а с по-долу изброените неща. Пожелавам ти да стане с лекота.

Отговори на Блум

Viksss

Viksss27.05.2017, 20:51:05 ч.

Реплика към Блум

Прогнози а?Хах бе и аз прайх едни прогнози за еврофутбола ма нещо не станаха както аз ги мислех,преебаха ми се и прогнозите и схемите.Малко като твойте.И кво ще ми се случи кажи де?Да знам да се кефя ли или отся да почват да ми треперят ташаците?

Отговори на Viksss

Viksss

Viksss27.05.2017, 20:47:53 ч.

Реплика към Блум

И защо пък трябва да има кръв,пот и черва и разпилени мозъци навсякъде както го изкара напрао филм на Тарантино тоя бизнес!Може пък на мене да ми стане лесно,аз цял живот съм се борил с задръстени хора така че няма да ми е нещо ново,имам идеи,готин съм ако не ми тръгне в едно,ще ми тръгне в друго,аз съм абсолютно сигурен че мога да успея във всичко,може да съм наивен обаче никва битка не ме плаши аз съм си боец отвсякъде !

Отговори на Viksss

Блум

Блум27.05.2017, 20:46:24 ч.

А на теб знам какво ще ти се случи, но понеже не искам да ти се случи, няма да ти кажа, а ще те предизвиквам към друго.

Отговори на Блум

Блум

Блум27.05.2017, 20:44:44 ч.

Реплика към Viksss

Това са прогнози, не ясновидство

Отговори на Блум

Viksss

Viksss27.05.2017, 20:41:32 ч.

Реплика към Блум

Хах а беше казала,че не можеш да виждаш в бъдещето?Да ти дам да ми гледаш на ръка и на мене щом си толкова запозната кво ще стане?

Отговори на Viksss

Блум

Блум27.05.2017, 20:41:02 ч.

Реплика към Viksss

То ей така става понеже - правиш бизнес, идват ти хората и пей сърце. Викси, знаеш ли каква е битката да се пребориш първо със статуквото и после с хората, които повечето са закостенели, дори и млади. За да тръгнат нещата. По принцип би трябвало да става с лекота, но предвид обстоятелствата около всеки и всичко, това си е една битка и ако е благородна - печели, ако не- или печели двойно и после губи или веднага, зависи. Бизнес се създава с кръв, пот и сълзи, като всяко нещо тук и няма да ти е шапката първото, към което ще посегнеш. Умен си, но си доста наивен още. Аз съм наивна също в мн отношения. Баща ти няма да го коментирам.

Отговори на Блум

Добави коментар »

«1234567891011»

Коментари за "Съпругът ми е бисексуален?! Как да му кажа, че знам?"
Страница 1 от 11 • Коментари 106

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.