«12»

14 коментарaДобави коментар »

Първите коментари отгоре

jasmin1

jasmin128.05.2017, 14:39:46 ч.

Мъжа ти дали цени твоята красота ? Това като жена няма да го преживея ! За какво се е оженил ? То се почва от там първо с голите снимки на жени и от там на крачка от изневярата .
Любовта е за Двама не е за трети човек !!!

[Линк]

Отговори на jasmin1

Viksss

Viksss26.05.2017, 23:29:02 ч.

Хах наште ако ровнат в моя комп ше се гръмнат сигурно,квито снимки съм си разменял с разни типове,някои и само от кръста надолу са ми пращали,и ги забутвам някъде при порното ми ,отделно шантави чатове,клипчета кво не,даже съм забрайл кое в кви папки съм наврял ,така че голите мацки на мъжа ти са напрао ангели небесни.Искам да кажа,че всеки има право на лично пространство и в живота и виртуала,всеки има право да си качва квото го кефи,прави го и ти кой те спира?

Отговори на Viksss

Marchela_1

Marchela_126.05.2017, 19:39:20 ч.

Забравих да кажа ЗДРАВЕЙТЕ на посетителите тук.Хехе.

Отговори на Marchela_1

Marchela_1

Marchela_126.05.2017, 19:38:11 ч.

Направи си и ти гола колекция от голи мъже и му я покажи. :))))))

Това,което можеш да направиш е да поговориш с него.Да му кажеш,че това ти е неприятно.Но в крайна сметка не е кой знае какъв проблем,че има такава колекция.По-добре ли щеше да бъде да си чати с жени в нета или още по-лошото-да изневерява?

Отговори на Marchela_1

Nora1968

Nora196824.05.2017, 00:07:47 ч.

Реплика към Tim

Правила съм го . Вече ми омръзна .

Отговори на Nora1968

Tim

Tim23.05.2017, 15:01:42 ч.

Реплика към Nora1968

Здравей Норче.

Аз не бих се ядосала. И през ум няма да ми мине, но ще ми е смешно.

Бяхме на гости у едни приятели и жената спомена, че са си поръчали календар с поразголени пищни красавици. Изпратили им два такива. Спонтанно препоръчах да подарят единия на моя сладур и те го направиха. И да е имал намерение да става тайно ценител на обработена с фотошоп чужда красота, желанието му изглежда отшумя. Практиката показва, че в такива случаи, също както при изневерите, тайното, потайното е интересното. А то в случая така стана едното няма нищо. С общи усилия и много смях му намерихме място в неговия домашен офис,като настоявах неземните красавици да са постоянно пред очите му, що да си мъча сладура . И какво се случи, потрябва ли му спешно листче за писане, къса светкавично от там и си прави записки я върху голо дупе, я върху набъбнали силиконови устни, я върху удължени изкуствено руси къдрици... Е, календара естествено свършил и вече го няма, но и мерак за нов няма. Очи пълни, ръце празни. Да се набива постоянно, че онези ценители на чужда женска красота са идиоти и прочие... подобни епитети, а ние сме най- умните и праведните си е чиста проба комплексарщина, според мен.

Наскоро сме на събиране, топла вечер под звездите ,разголени гърбове осветявани от мъждукащи пламъчета на безброй свещи в кристални дълбоки чаши и прочие романтични бълбукания из въздуха, чашите, жестовете и погледите.... Една бледа от лунната светлина кестенява красавица втренчила тъмен поглед и гледа унесено сладура в очите, а той се опитва да катери копитца върху лачените ми чепички под масата с опастност да види сметката на паяжината върху крака ми. Ми, казвам му усмихнато и нежно, но не съвсем тихо, я виж каква хубава жена е седнала пред теб, качи си обувките върху нейните елегантни крака, кой ще те види под масата, остави ме мен за у дома. И вдигам чашата си към нея за елегантна наздравица. И какво, всичко се свърши в момента, преди още да е започнало, ако изобщо щеше да започва ,де. :) :) :) Номера е да не ти пука, ама наистина да не ти пука, да не приемаш всичко лично и да не си подаряваш чувството за хумор на другите.

Отговори на Tim

Nora1968

Nora196822.05.2017, 23:15:20 ч.

Аз лично не бих се учудила . Не бих се и ядосала . Ще си го отбележа там някъде в съзнанието и някой ден ще му избода очите с това :)

В последно време имам доста активно общуване с противоположния пол и опредено това ,което забелязвам не ми допада . Изобщо . Тук никой не говори за това дали ценим или не красотата . ИДе реч за други неща . С папката се започва .След това идват други неща . И не , това не прави мъжете лоши или изневеряващи . Може тихичко и кротичко да си лежат в къщЯта до милите съпруги и невинно да чатят с някоя , дори по-възрастна от тях .Тъй че приеми го както намираш за добре . Аз никога не съм била в позицията да бъда ,като залепена за един мъж . Мъже съм имала , ще имам . Но първичното отношение ме дразни . Знам , че е така ,приемам го , но на моменти ме вбесява . Само , че това е природата .

Отговори на Nora1968

Mohito

Mohito22.05.2017, 13:26:27 ч.

Реплика към Вълчица

Много добре казано, трябва ли да спрем да бъдем ценители на красивото , трябва ли да спрем да бъдем естети, само и единствено защото на някой/я това не му/и допада и отключва ревност.

Преди много време бях писал в подобна тема за нашите предпочитания и за това как всеки понякога се замисля за красива случка от миналото или за някаква фантазия провокирана от нещо незначително и непланувано в настоящето. Хората сме различни като емоция, разбирания и възприятия на заобикалящия ни свят . Едни гледат порно , други екшън филми, трети сапунки без край по телевизията, това не ни прави по-лоши хора като партньори, в професионалната сфера или като родители. Това че сме различни в свободното ни време, не значи нищо. За това бих си позволил да дам съвет на Авторката , щом мъжът ти е ок с тази папка и така се забавлява, ти си намери и ти нещо с което да се забавляваш, не искаш папка с голи мъже, забавлявай се с гоблен, с шопинг или нещо което ти е приятно , но не опитвай да заклеймяваш съпругът ти заради нещо , което не ти се нрави на теб самата.

Отговори на Mohito

Вълчица

Вълчица22.05.2017, 07:20:20 ч.

И моят мъж си има папка с голи мацки. И са красиви и секси. Не виждам причина да ревнувам или да се притеснявам само защото харесва красивото. Аз пък си имам папка с красиви актьори. Не са голи, но пък са секси. И като излезем и аз и той се е случвало да се загледаме по красиви хора, но това не значи, че не се обичаме или че замисляме изневяра. Просто е нормално като видиш нещо красиво да се зазяпаш.

Ако има папка с красиви коли или къщи няма и да ти направи впечатление, нали?

Поработи над прекомерната си ревност.

Отговори на Вълчица

MonaLisa3

MonaLisa317.05.2017, 14:38:36 ч.

Реплика към mystifier

нетърпимОсТ

Отговори на MonaLisa3

Добави коментар »

«12»

Коментари за "Колекцията от голи жени на мъжа ми"
Страница 1 от 2 • Коментари 14

Добави коментар

Внимание: За да коментираш, моля влез в профила си или се регистрирай.