Да послушам ли сърцето си...

От 1 коментар0/5

 Сега....след две години, зная, че все още съм млада и неопитна...
Сега....след две години, зная, че все още съм млада и неопитна... © Сн.: iStock.com

Здравейте!
Реших да споделя и моята история в няколко изречение.

Преди две години се запознах със сегашният ми приятел. Тогава бях на почти 18, а той на 29 години. Още в самото начало ме заплени с чара си, с отношението, с интелекта си. Не отричам, че разликата в годините ни беше проблем. С всеки изминал ден ставахме все по-близки и все по-привързани един към друг. И сега смело твърдя, че той е не само мой партньор, но и моят най-добър приятел.

Преди да го срещна водех типичният живот на една тийнейджърка. Размотаване с приятелки, обикаляне по дискотеките, съвсем безсмислен начин на живот. Откакто съм с него се промених коренно. Всички тези типични неща за едно момиче изгубиха смисъл. Вече започнах да гледам в перспектива, в съвместното ни бъдеще.

Сега....след две години, зная, че все още съм млада и неопитна, също така съм и първа година студентка, но една мисъл не напуска съзнанието ми от месеци. С приятелят ми искаме да създадем семейство. Искаме да си имаме дете.

Да...знам, че може би ви се стрива прекалено рано, но аз се чувствам готова. Аз искам всеки един момент от моя живот да бъде споделен с него. И след толкова нощи, прекаране в мисли относно това-Да послушам ли сърцето си и да стана майка на тази крехка възраст или да послушам разума си и да изчакам...

Обичам го....и съм готова да поема този риск, готова съм да предприема тази сериозна стъпка....
 

1 коментарДобави коментар »

Pi_

От Pi_23.09.2016, 15:25 ч.

Ако си мислиш, че сега му е времето да гледаш бебе, и си готова да посветиш следващите двайсетина години на възпитание и издръжка (нали имаш средства за това?), давай смело! Младите хора имат далеч повече желание,...

Виж всички коментари за "Да послушам ли сърцето си...".

Още истории от "Любов"

Безкрайно объркана

Безкрайно объркана

Здравейте, не знам към кого да се обърна за съвет, затова пиша тук. С приятеля ми...

Прекалената чувствителност - провал на връзка?

Прекалената чувствителност - провал на връзка?

Здравейте! Ще се опитам да бъда кратък. С приятелката ми сме заедно от година и...

Обичам го дори повече

Обичам го дори повече

Здравейте читатели на това прекрасно нет-списание. Ще публикувам и аз своята...