Любов

«1234567891011121314151617181920212223242526272829303132»

"Слушай сърцето си, то никога не греши" казва една моя приятелка.... А дали е така?

Не мога да повярвам, че си задавам този въпрос...

Здравейте, Обръщам се към Вас, защото имам нужда от безпристрастен съвет. Няма да изпадам в подробности.

Когато един мъж обича и е влюбен...

Когато един мъж обича и е влюбен, той...

Всеки, който чете "Истински истории" в Розали вече е фамилиарен, колко много истории има на влюбени жени. Едно и също се повтаря, макар и изразено по различен начин, седмица след седмица, година след година, та вече започва да те отегчава.

 Толкова много боли , боли да гледаш всеки ден човек , и да изпитваш любов към него , да искаш да го докоснеш , да го целунеш , да не го пуснеш никога , и същевременно да знаеш че този човек не може да е с теб , невъзможно е , защото той има халка на ръка

Истинска и невъзможна любов

С мъжа ми сме от 3 години и половина , и имаме прекрасно дете на 2г и 6 м . Създадохме това дете с много обич , макар и толкова прибързано след запознанството ни .

Кажете ми как отново да направя така, че да се влюбя в мъжа си.

Как да се влюбя отново в съпруга си?

Знам, че не съм малка, все пак съм на 38 вече, но повярвайте ми явно нямам достатъчно опит, за да се сетя сама какво да правя.

Нито мога да остана, нито да си тръгна...

Нито мога да остана, нито да си тръгна...

Вече съм на 25, а той две години по-голям, ще станат 7 години откакто сме заедно, а проблемите са същите, напрежението и несигурността ми също.

Сега добре, не мисля много за него, но се страхувам, че когато се върна на работа и го видя срещу мен и той види мен...трудно ще е, а може и да се поддам на емоцията и пак да изляза с него.

Банална история за интернационална любов... или не

Здравейте. Тук съм, за да ви споделя моята история . Въведение: той е грък, аз българка. Той е на 34, аз на 22. Колеги сме. Той телец , аз козирог(ако е важно)

Казвам му че го обичам, но не знам дали го чувствам и ми е по-лесно да го кажа на другия. Как да разбера кой от двамата обичам?

Как да разбера кой от двамата обичам?

Имах приятел, с който живях 8 години. Много се обичахме, живеехме добре, единствените проблеми, които имахме бяха неговата ревност и еврофутбола, който играеше.

Любов или навик...

Любов ли е?

Преди 6 години открих едно момче, много забавно и интелигентно. Дните с него бяха много истински, много мили и с усмивка се сещам за тях...

Харесваме тишината и спокойствието, мълчанието е повече от приятно между нас, в секса е страстен има я играта на флиртуването и съблазняването, повечето неща си ги казвате без да ги изричаме...

Защо продължава да ме търси?

Ще започна с това, че той е малко под 30-те, запознахме се на плажа, аз рисувах, той спасяваше.

Аз се замислям да и предложа и брак, но все пак трябва да стане по романтичен начин.

Искам тя да бъде жената с която да прекарам остатъка от живота си!!!

Здравейте, пиша ви защото имам нужда да разбера как изглежда отстрани моята история, защото когато човек е влюбен - той живее в един имагинерен свят, а отстрани нещата изглеждат доста по – трезви.

Аз наистина го обичам и съм готова да платя цената!

Обречена ли е истинската любов в този свят?!

Здравейте, приятели! Ще се опитам накратко да разкажа историята си. Женен е с нея от 30 години.

Имам ли шанс с него?

Несподелена любов

Здравейте, нямам навика да споделям проблемите и чувствата си в интернет пространственото, но за пръв път чувствам, че имам нужда от по-обективни съвети от тези на приятелките ми.

Страх ме е, че ще го пожелая отново - да го докосна, да го целуна, да усетя тялото му до моето, а годеникът ми не заслужава това.

Сгодена и объркана

На 24 години съм, сгодена от година и половина съм за прекрасно момче, което ме обича и уважава. Всичко беше страхотно до преди 3 седмици...

„Някъде има някой, който мечтае за твоята усмивка и в твоето присъствие открива смисъла на живота си, така че когато си сам, помни това - някой, някъде мисли за теб.“

Привилегията да обичаш 2 пъти...

Знаете ли каква е истинската любов?! Аз знам, успях да я открия цели 2 пъти, а също така успях да я загубя точно толкова...

Страхувал се дали ще мога да се грижа за него?!

Не иска да живеем заедно...

Скъпи момичета, Има нещо, което ме тревожи от известно време и се надявам някоя от вас да го е преживяла, за да знам дали има смисъл да чакам или да си тръгна..

Аз искам да сме истинско семейство...той иска да ходи при детето си...кара ме да оставям сина си и да го следвам, иначе не можело!!!??

Любов и болезнена раздяла

Здравейте! Ще разкажа моята приказка: преди една година срещнах моя принц, с който се влюбихме от пръв поглед и сякаш той не беше виждал жена, а аз мъж!

Той е с различна всяка вечер вечер, общо взето не повтаря.  Но с мен се случи нещо различно. С мен повтори и потрети и т.н.

Той не е мъж за една жена

Той е типичния бохем. Той обича нощният живот, хойкането с приятели, алкохолът и... ЖЕНИТЕ.

Какво трябва да се направи, когато чувствата са подложени на изпитание? Да си тръгнем, или да останем?

Да продължа ли да се боря или да се откажа?

Повярвайте ми ако беше просто поредният тъпак, щях да се откажа, но когато между двама души има истинска връзка и разбирателство, не искам да се отказвам.

Циганка и българин – имат ли бъдеще заедно?

Циганка и българин – имат ли бъдеще заедно?

Имам приятел от година и половина, още от първият миг в който го видях се влюбих .В началото се страхувах да покажа чувствата си защото имаше доста причини.

 Защо не иска да каже че сме заедно.  Страх ли го е или просто си оставя вратичка?

Страх ли го е или просто си оставя вратичка?

В интернет се запознах с един мъж. Беше много нахакан. От този тип мъже, които обичат секса за една вечер, лъскави момичета и много партита.

Ако една обикновена жена и един обикновен мъж се считат един друг за необикновени, то това е любов. — Янина Ипохорска

Срещнах мъжа на живота ми

Реших да споделя историята си с вас. Преди пет месеца срещнах мъжа на живота си, запознах ме се по един много интересен начин на кафе до един магазин,...

Хубавите неща идват при този, който умее да чака

Хубавите неща идват при този, който умее да чака

Няма да ви товаря с проблемите си и да се оплаквам колко е несправедлив живота, а да споделя моята най-голяма радост в скромния ми 25-годишен живот и да кажа на всички отчаяни хора "горе главата"

Можем ли да се върнем там, където всичко между нас беше красиво и отношенията ни не бяха така напрегнати

Как да не се приемаме за даденост?

Запознах се с приятеля ми преди година. Срещите ни бяха изпълнени с някакъв вид магия, всичко беше толкова красиво.

Най-трудните решения се вземат, когато разумът и сърцето са в пълна противоположност!

С етикет "Другата"

Запознахме се така да се каже около работата. Дълъг беше пътят ни един към друг.

«1234567891011121314151617181920212223242526272829303132»

Любов
Страница 2 от 32 • Истории 748