Как да го забравя? Боли ме, ужасно ме боли...

От 60 коментара0/5

Никога не съм мислила,че съществува такава любов, че ще продължа да го обичам въпреки всичко, което ми е причинил. Искам да го забравя, но не мога.
Никога не съм мислила,че съществува такава любов, че ще продължа да го обичам въпреки всичко, което ми е причинил. Искам да го забравя, но не мога. © iStock.com


Здравейте!Отдавна ви чета и искам да споделя и моята история. Запознахме се преди година и много бързо заживяхме заедно. Не го познавах добре,но между нас имаше някакво особено привличане,което с никого досега не съм усещала. Нещо като магия-сякаш бяхме родени един за друг.

Вълнуваха ни едни и същи неща, имахме еднакви възгледи и принципи, дори нещата от ежедневието вършехме по един и същ начин. Нещо като една душа в две тела. Още в началото той ми каза, че е много ревнив, но аз нямах никакво намерение да се занимавам с други мъже и мислех, че ако не му давам поводи за ревност, всичко ще е наред.

Оказа се, че не е така. История, която всички сме чували. Не се гримирай, не си слагай парфюм, не се обличай така.

Забрани ми да излизам с приятелките си и дори да ги чувам по телефона, изтри ми профила във фейсбук, принуди ме дори работа да напусна,защото ме ревнувал от колегите ми. Отстъпвах за всичко, макар да осъзнавах,че не е прав. Мислех, че след поредния компромис той най-накрая ще се успокои. Но нищо подобно. Дори, когато останах без работа и не излизах абсолютно никъде без него,той не спираше да ме обвинява.

Упреците някак си ги понасях,но когато започнеше да пие, ставаше непоносимо-обиждаше, гонеше ме, изхвърляше ми вещите...Няколко пъти си събирах нещата и отивах при родителите си, но на следващия ден той започваше да ме моли,извиняваше се,обещаваше,че няма да се повтори...И аз прощавах,защото го обичах.

Питала съм го защо постъпва така с мен,имам ли аз някаква вина. Винаги отговаряше, че няма причина и вината е изцяло негова. Когато не пиеше,се държеше много мило,беше изключително грижовен и нежен .Никой никога не ме е прегръщал така,в никои мъжки очи не съм виждала толкова любов и възхищение.

В такива моменти бях най-щастливата жена на света. Напоследък обаче той започна да пие често и скандалите станаха през 4-5 дни. Търпях,защото нямах сили да живея без него, докато последния път той ме удари жестоко. Тогава реших, че няма да понасям повече унижения и си тръгнах. Този път завинаги. Оттогава минаха три месеца. Той не спира да ме търси и да ме моли да се върна като се кълне,че ще се промени и че чак сега, когато ме е загубил е осъзнал колко съм му скъпа.

Все още в очите му виждам същия огън, знам че ме обича,но не вярвам, че ще се промени и съм решила да продължа сама.

Проблемът е че още го обичам,измъчвам се постоянно от тази вътрешна борба между разума и чувствата си. Тук в "Розали"изчетох много истории подобни на моята и всички пишат че няма смисъл да прощаваш и да се надяваш на промяна. А аз все още мисля само за него,плача,когато ми пише и ме нарича с най-милите имена.

Нямам желание нито да излизам, нито да се срещам с някой друг, усещам се срината психически и адски объркана.

Боли ме, ужасно ме боли.

Никога не съм мислила,че съществува такава любов, че ще продължа да го обичам въпреки всичко, което ми е причинил. Искам да го забравя, но не мога.

Моля ви, дайте ми съвет как да се отърся от всичко това и да продължа напред.

60 коментарaДобави коментар »

marisa87

От marisa8707.01.2016, 16:33 ч.

ще се разболееш и той като се напие мислиш ли че ще ти помогне. Така може да си умреш сама. В трудни моменти няма как да разчиташ на него замести го с нещо друго. Това най-вероятно е само химия и мозъкът ти няма да разбере...

Виж всички коментари за "Как да го забравя? Боли ме, ужасно ме боли...".

Още истории от "Любов"

Невероятно, но.......факт

Невероятно, но.......факт

Мили хора, ако знаете от колко време се измъчвам и не зная с кого да поговоря и ето...

Абсурдно е,че още го желая!?

Абсурдно е,че още го желая!?

Поредната пиянска вечер в компанията на приятни хора!Доливам чашата с...

Страх ме е,че го обичам още

Страх ме е,че го обичам още

 Имам страхотен приятел,който ми дава всичко за ,което си мечтае всяка жена от...