Какво е любовта?

От 9 коментара0/5

И възможно ли е да не разбера никога какво е любов?
И възможно ли е да не разбера никога какво е любов?

За вас аз нямам име. Вие не ме познавате. Но ще се нарека Александра. В живота си съм имала много и малко, нямала съм и нищо. Обиколила съм куп замъци в Европа, за съжаление просто като турист. Но в други моменти съм си лягала недохранена.

Пътувала съм с кораб по Дунав, в който се е ляло шампанско, а се е случвало да нямам пари за лимонада. В гардероба ми имам рокли от Париж, Мюнхен, Брюксел, Солун, но съм нямала обувки за тях. Давала съм по стотици левове за билети за концерти. Гледала съм певци от световна величина от първи ред, а обувките ми са били с пробити подметки.

Родила съм се красива и красотата ми е давала сили и самочувствие винаги до днес. Ето защо се  страхувам от старостта. Аз съм дипломиран юрист и работя като такава. Но повече  от това съм художник. Там е скрит талантът ми. Преодоляла съм страшни дни, но съм имала и такива, които малко хора могат да си представят. Само заради мен е прожектиран филм  в празен киносалон.

Едни лета съм прекарвала в скъпи хотели на Черноморието и в чужбина, други на палатка. Ходила съм в Леголанд и знам,   че там е прекрасно. Работила съм в магазини за дрехи втора употреба, в кафене, в магазини за алкохол. Никога не съм била богата.

Баща ми е бил задържан 5м в арест в чужда страна НЕВИНЕН, сестра ми пребори рак. Нямала съм и един приятел, сега имам 15, на които мога да доверя живота си. Секс правих за първи път на 21, това момче беше първият и единственият. Казвам го, защото не съм проститутка.

Сега съм на 25 и знам, че съм живяла. Но никога до днес не съм се влюбвала. Не знам какво е любов. Какво е чувството да си омагьосан от някого не ми е известно. А колко само искам да разбера. Нормално ли и Копидон още да не ме е жегнал?

И възможно ли е да не разбера никога какво е любов?

9 коментарaДобави коментар »

olyana

От olyana28.12.2014, 13:36 ч.

....искам да добавя, че много ме притесняват двете крайности в които изпадаш...в богатство и бедност...Означава че изобщо не можеш да си правиш сметка и си супер неуравновесен човек. Помисли дали това няма връзка с липсата...

Виж всички коментари за "Какво е любовта?".

Още истории от "Любов"

Ами сега???

Ами сега???

Здравейте момичета,Има голяма вероятност нищо да не разберете от историята ми, но...

Така ли е трябвало да стане, или ние сгрешихме?!

Така ли е трябвало да стане, или ние сгрешихме?!

Беше толкова отдавна, но все още гори в сърцето ми. Той се влюби първи в мен. Бяхме...

Една невъзможна любов

Една невъзможна любов

Омъжена съм от 10г никога до сега не съм изневерявала на съпруга си .Но ето че се...