Моля за помощ, искам да спася връзката си

От 36 коментара0/5

Предложи ми да се изнесе на квартира, но да останем заедно. Да пробваме както беше в началото на връзката ни. Да не се виждаме нон стоп. За мен това е като слагане на край.
Предложи ми да се изнесе на квартира, но да останем заедно. Да пробваме както беше в началото на връзката ни. Да не се виждаме нон стоп. За мен това е като слагане на край.

Здравейте,

Пиша за проблема си тук, защото бих искала да видя мнения от хора които не ме познават, нито пък мъжът до мен.

Преди близо три години срещнах отново, човекът когото обичам безумно много. Казвам отново, защото се познаваме от деца. Той е от малък град, от който е и баща ми. Като малки играехме заедно.

След повече от 10 години се срещнахме в София и така започна нашата приказка. Не съм предполагала, но след първата ни среща бяха нужни 2 седмици и заживяхме заедно.

Работата му беше такава, че пътуваше из страната и реално си идваше края на седмицата. Всичко ми се струваше като сън. Не предполагах, че мога да имам такъв прекрасен човек до себе си.

Отношенията ни бяха прекрасни. Като от филм. Не се карахме, правихме си малки изненади един на друг. Както той, така и аз показвахме и си казвахме колко се обичаме. Като мъж, той активно участваше в работата вкъщи. Изобщо мъж - мечта. След няма и година, престанаха командировките му и започнахме да живеем като почти всяко семейство.

Работа - вкъщи. От време на време ходихме с приятели из страната. Събирали сме се вкъщи, големи компании доста често.

Миналата Коледа ми предложи брак по много романтичен начин и аз приех.

Забравих да отбележа, че родителите ми го приеха, като и неговите мен. С тях съм в много добри отношения.

Започнаха приготовления за сватбата и настана, страшна суматоха. Организация, ресторант, украси и подобни. Аз си купих рокля. Почти всичко беше готово, но се появиха и доста проблеми около самата сватба.

В същото време почнах да усещам как той се отдалечава. Малките неща които правеше, бяха изчезнали. Започна да се променя отношението му към всичко. Към мен, към неговите роднини и към моите.

Всеки ден ставаше все по студен и по студен.

Един ден седнахме и поговорихме за връзката ни. Отменихме сватбата. По негово желание. Каза, че всичката тая дандания му идва в повече, че може да подпишем само, но не иска тази сватба, която искахме и двамата от начало. Съгласих се. За малко всичко се оправи. Все едно се беше успокоил. За малко.

Аз си носех пръстена и чаках да повдигне въпроса за сватба, защото не исках да го насилвам. Не искам да се омъжа, за някой, който не е сигурен, че и той го иска. Пак започна да се държи отдалечено.

Просто не беше същият човек. И това не го виждах само аз.
Пак говорихме, питах го има ли проблем някакъв, че усещам различното му отношения. Каза че си втълпявам и всичко е наред. Питах го дали иска да се разделим, обяви ме луда.

И така си карахме до сега. Започна да прекарва свободното и за двама ни време, като оправяше коли, камиони и подобни при негов приятел.

Пръстенът си махнах, на датата на която трябваше да е сватбата ни. Той забеляза преди два дни. Попита ме къде и защо съм го махнала.

Отговорих, че не го нося защото не знам сгодени ли сме, не сме ли, въобще какви сме. Той промени статусът си в профилът си на от обвързан с мен на - сложно е. Като го видях и го питах какво ще рече това и започнаха едни разговори ....

Общо взето каза, че ме обича, но рутината го убивала. Че усеща, че има проблем и то от няколко месеца.

Предложи ми да се изнесе на квартира, но да останем заедно. Да пробваме както беше в началото на връзката ни. Да не се виждаме нон стоп. За мен това е като слагане на край.

Твърди, че ме обича и такова нещо не му се е случвало, че се надява да оправим нещата, като се изнесе. Моля ви за мнение, ако нещо не ви е ясно, питайте, ще се включвам в коментарите. Да поясня само, че не държа да се женим.

Държа на него. Обичам го и искам да направя всичко по силите си за да оправим нещата. Благодаря за отделеното време

36 коментарaДобави коментар »

Domakinka

От Domakinka05.01.2017, 09:25 ч.

Просто се съобразявам с желанието на авторката да спаси и запази връзката си, тя не търси помощ как по-бързо да изостави и да се откъсне от любимия си...

Виж всички коментари за "Моля за помощ, искам да спася връзката си".

Още истории от "Любов"

Дали загубих любовта на живота си?

Дали загубих любовта на живота си?

Моята история е много дълга и объркана. Не зная дали искам съвет или просто искам...

Нито мога да остана, нито да си тръгна...

Нито мога да остана, нито да си тръгна...

Вече съм на 25, а той две години по-голям, ще станат 7 години откакто сме заедно, а проблемите са същите, напрежението и несигурността ми също.

Чувствам се силна

Чувствам се силна

Всичко започна странно.. Няма да навлизам в подробности..Искам просто да споделя...