Как да тълкувам това?

От 49 коментара1/5

Здравейте.
Много дълго се чудех дали да ви пиша за моят проблем. Имам приятел който много обичам, но си мисля че той не ме обича достатъчно. Проблемът е, че винаги той определя кога да се видим и никога не се съгласява когато аз поискам. А той иска да се виждаме само веднъж в седмицата и за по два часа. Все ми казва, че тича по някакви задачи. А после като се видим ми казва в коя дискотека или в кой бар е бил. Когато му споделих, че все бърза да си тръгне той ми казва, че си въобразявам, но това е всеки път. Просто понякога си мисля че му омръзва да стои толкова с мен и затова бърза да си тръгне.Точно когато сме се прегърнали и ми е толкова хубаво той казва хайде да тръгваме.
Отначало когато тръгнахме той беше в казармата.Тогава го разбирах, че не може да излиза, когато си поиска и се радвах, че въпреки всичко намира време за мен. Когато се уволни си мислех, че ще се виждаме поне два пъти в седмицата, а то какво стана още по-зле. По коледните празници така и не се видяхме.
Минаха цели две седмици та най-накрая ме потърси.
После на св Валентин толкова ме зарадва със сърцата които ми подари, а сега отново започвам да се съмнявам.Всеки път щом му предложа да се видим той отказва.
Моля ви помогнете ми.
Как да тълкувам това?

49 коментарaДобави коментар »

Tuti

От Tuti16.09.2005

Ne ,`e iskam da te strqskam,no moqt priqtel prave6e taka i posle se okaza,4e ima druga.Dano pri teb ne e taka,no te savetvam da se opita6 da razbere6 predi da e stanalo kasno. Dano da gre6e.Uspeh:)

Виж всички коментари за "Как да тълкувам това?".

Още истории от "Любов"

Голяма каша!

Голяма каша!

Здравейте,Бих искала да разкажа своята история и да намеря отговори на някои...

Любов или просто заблуда?

Любов или просто заблуда?

Първо да се извиня за грешки  те, но съм в чужбина и тук лаптопа няма...

Раздвоението

Раздвоението

Здравейте!!! Много ми е трудно и незнам как да започна. Накратко това е една...