Бъдещето ме плаши

От 11 коментара0/5

Здравейте на всички!

Надявам се да напишете вашите мнения и коментари за моята история и Ви благодаря предварително.

Аз съм момиче на 19 г.имам връзка от почти 2г.Приятелят ми е на 24 той е много мил и добър човек и наистина много ме обича. Прощавал ми е много неща включително и изневяра. Всички мои приятелки много го харесват и винаги са ми казвали, че е мъж мечта. До тук всичко добре но винаги има едно НО.

Много пъти ми е казвал че аз съм момичето, с което иска да е и от което иска да има деца.Той мисли, че е време да мислим да живеем заедно и да имаме дете, но аз не съм на това мнение чувствам че съм още много малка не мога да мисля за такива неща още!

Искам да си поживея имам много години пред себе си искам да уча.
А той винаги е казвал че иска да е млад татко и дори ми е казвал къде на шега къде наистина, че без да ме пита ще ми направи бебе(ние правим секс без презерватив-пазим се чрез прекъсване)а това ме плаши!

От около 2 месеца сме в чужбина да работим и живеем заедно до сега не сме живели под един покрив и за мен понякога е много трудно караме се много често и то за глупости.

Липсва онази страст, която имахме сега сме потънали в скучното ежедневие. Не знам дали връзката ни ще издържи. Знам че той ме обича но не знам дали той е човека с когото искам да продължа живота си...

11 коментарaДобави коментар »

Diva_roza

От Diva_roza17.04.2008, 17:19 ч.

Ако те уважава изобщо, никога не би ти направил "случайно" дете. Щом искаш да учиш и да живееш, не се колебай-сега му е времето! Има си време за всичко, не си погубвай младостта и много внимавай с него

Виж всички коментари за "Бъдещето ме плаши".

Още истории от "Любов"

Приказка

Приказка

Как да нарека историята си е въпрос с повишена трудност и за мен. Начало след...

 Истинската романтика е във факта, че сте взели решението да споделите живота си.

Предложението

Здравейте, искам да ви разкажа за моя миг, за моята любов, за моето щастие за моето същест...

Хем му се иска, хем не му стиска

Хем му се иска, хем не му стиска

На 26 години съм, скоро започнах нова работа. Там срещнах мъж, към когото никога не съм предполагала,