Съпругът ми е бисексуален?! Как да му кажа, че знам?

От 3 коментара0/5

Какво семейство сме, основано на лъжи и тайни?
Какво семейство сме, основано на лъжи и тайни?

Със съпруга ми сме заедно  от 3 години, а преди 1 година сключихме брак. Срещнах го в сайт за запознанства и от самото начало знаех, че е обожаван от жените и естествено той обожава тях. Женкар. Предлагал е секс дори на непознати. В общи линии обича сексуалните изживявания, в което не виждам нищо лошо. Но нямах никаква представа, че харесва и мъже!

В началото дори не ми беше минавала подобна мисъл. Не съм си представяла, че може да имам мъж до себе си, който да харесва мъже. Въпреки че мнението ми не е нито отрицателно, нито положително. Мисля, че всеки сам прави своя избор! И всеки има право да поеме по своя път, стига наистина да го иска.

Малко ми е обидно, че разбрах самичка за тази тайна на съпруга си. Е, като се замисля, нормално е да не ми го каже в очите. Знае, че повечето хора биха реагирали крайно рязко на такова признание. Притеснява се. Не му се сърдя, но ми е кофти. Не толкова от самия факт, че е правил секс с мъж, а че след толкова време не е намерил сили да ми сподели. Доколкото знам е активен. Но нямам идея как да обясня нещата. Правил е френска любов на други мъже. Всичко това е било малко преди да се съберем. А през това време е свалял и жени. Ясно е, че го влече сексът с мъже и жени.

Но тук идва въпросът... какво да правя в тази ситуация? Ако знаех в началото, можеше да се разберем, но разбирам чак след като подписахме!

Не мислите ли, че заслужавах да зная за влеченията му преди нещата да станат сериозни?

Преди време попаднах на негови регистрации в сайтове за секс-запознанства, в които пише, че търси мъже за секс. Казах му и той ми се изсмя в лицето и каза, че не е бил със сериозни намерения! Дори ме нарече луда. И тръгна да обяснява, че не можел да ми прости, че съм го помислила за гей и т.н. Но аз нито за миг не му казах, че е гей, просто исках да разбера защо е правил тези регистрации. Както и да е, повярвах му и си затворих очите. Но след като се доближих до миналото, разкрих някои неща и се убедих, че всъщност на него му харесва да  прави секс с мъже. И докато е бил с мен го е търсил! Дори малко преди да ми предложи брак - пак попаднах на нови регистрации.

Знам, че държи на мен. Обичам го. Безумно влюбена съм в него. Не искам да се откажа от него просто ей така. На първо място за мен той е добър приятел, на когото искам да помогна, когато има проблем. Приятел, който искам да може да споделя с мен, без да се притеснява. Нали това е доверието?

Признавам си, първоначално ми стана гнусно, когато разбрах. После започна да ме боли сърцето, че е скрил толкова много неща. А накрая... започнах постепенно да обмислям по-трезво нещата и определено имам желание да говоря със съпруга си за тези неща.

Какво семейство сме, основано на лъжи и тайни?

Как да подходя към него? Как да му кажа, че знам истината без да го изплаша и притесня? Искам да види, че в мое лице има приятел, от когото няма смисъл да се притеснява.

3 коментарaДобави коментар »

mystifier

От mystifier22.04.2017, 12:26 ч.

"Сексуалните предпочитания не се променят. Аз имам теория,че мъжете не могат да бъдАт бисексуални. Те са или хетеро или хомо". И от къде взема тази теория,ти ли си я създаде или я прочете някъде? Но какъвто и да е...

Виж всички коментари за "Съпругът ми е бисексуален?! Как да му кажа, че знам?".

Още истории от "Любов"

 „Знам слънце и аз те обичам...“

Обич без думи

Аз съм на 25 години, имам 2 прекрасни принцеси! Омъжих се на 17 години и малко след...

Само спомен красив

Само спомен красив

Бих искала да ви разкажа моята любовна история във форма на писмо. Не зная дали ще...

Любовта си е просто любов, тя никога не може да се обясни.

Онази мечтана любов

Всичко започна през ноември 2012. Една приятелка от Лондон си дойде заедно с брат си.