Предаде ме...

От 11 коментара4/5

Здравейте:о)

Хм...чудя се откъде да започна...

Моята история е такава...
Значи преди много време и аз като всеки човек си имах най-добра приятелка.Тогава много наистина много харесвах едно момче-както и то мен.. Тя знаеше за това и в началото споделяше моето щастие...След време обаче се оказа че и тя го харесва и от тогава всъщност започна всичко.Тя започна да се държи меко казано ужасно с мен.Завист започна да разяжда ,,приятелските,, и чувства.
Заяждаше се с косата ми (а всички останали бяха на мнение че имам красива коса),с очите,с грима намекваше че съм глупава...
Това беше години..Отдавна бяхме забравили това момче но тя продължаваше въпреки че ми се пишеше приятелка...
Е на мен обаче ми омръзна.Един ден просто реших да не и обръщам внимание-да и се противопоставя и тогава се скарахме.

По принцип не оставям никой да се държи така с мен.Както и да е.Оттогава мина много време.Преди повече от година срещнах момче което наистина обичам.Двамата сме заедно във всичко въпреки че и ние както във всяка връзка имаме проблеми.
Само че..ТЯ отново се намеси..
Разбрах от един мой много добър приятел че тя иска да се сдобри с мен за да ми отнеме гаджето.След време тя започна да се навърта твърде често на места където той ходи...Опитва се да ми отнеме не само него а и мои приятели макар че те винаги са с мен и никога не биха минали ,,на нейна страна,,
Лошото е че не постъпи така само с мен ,а и с една от най добрите ми приятелки.Те двете се разбираха чудесно въпреки мен и аз нямах нищо против това...Само че по същия начин (въпреки че нея не я обижда-слава богу!)заби нож и на приятелката ми..

Сега искам да ви помоля простичко за съвет!Как да я накарам да спре да ходи на места където съм аз, където е той и изобщо да спре да се сваля!

ПС:искам да ви кажа...не искам да и отмъщавам за нищо.Тя също има големи проблеми но това не и даде право да постъпи така с мен.

11 коментарaДобави коментар »

Koomi

От Koomi04.01.2005

Ami otdale4i se ot neq> Qvno tova momi4e ne zasluжава да ти бъде приятелка, толкова ли е трудно да я резнеш, направо забрави за нея и се кефи на живота! И най-ве4е дръж здраво приятеля си и го пази от нея, че каква е подла лисица...

Виж всички коментари за "Предаде ме...".

Още истории от "Омраза"

“…не мога да приема сина ти”

“…не мога да приема сина ти”

Здравейте, Много съм объркана и не знам трябва ли изобщо да пиша всичко това....

Искам да върна времето назад

Искам да върна времето назад

Току що се бях развела. Останах сама с дъщеря на 3 годинки. Наложи се да започна...

Мразя 14-ти февруари

Мразя 14-ти февруари

Мразя 14-ти февруари. Това е най-тъпия празник който съществува. Дори денят на...