Искам да ги разделя

От 84 коментара2/5

Да, сигурно звучи ужасно.  

Преди време бях с момче което не се държеше добре с мен. Чувствах се ненужна, неразбрана и не на мястото си.  
Тогава бях на 20г.  , тогава се появи и М. Той беше всичко, което исках.  
Говорихме си цяла нощ накрая му казах, че ми допада. Интересното е, че той беше страшно изненадан ,че толкова красиво момиче му е обърнало внимание(така се изрази). После ми каза , че има приятелка. Сам сподели,че "не била кой знае какво". Беше ни приятно заедно, мислех си че се държим само като приятели, заради неговата принципност-аз се разделих с приятеля ми , но той още беше ангажиран.

Личеше си, че не е привързан към нея. А и ние имаме невероятно много общи интереси,знам че ще прозвучи нескромно,но е така-аз бях и съм по-умна и по забавна от нея(и не защото аз съм изключително умна и забавна, а защото тя е простовата и ограничена),по-красива съм от нея и оценявах М.  много повече от нея. Никога не съм се опитвала да крада чуждо щастие, но те не бяха щастливи заедно,тя не го обичаше, нито той нея,заедно са по навик и,защото и на двамата не им стиска да изтърват питомното, за да гонят дивото. Тяхна си работа, всеки сам решава.  

Аз бях откровена-казах му ,че ми допада, нищо повече.

Но той не ме остави да го оставя. Винаги флиртуваше с мен, предлагаше ми да отидем на кафе или кино, уговаряхме се, а после винаги нещо ставаше и той не можеше да дойде. Използваше всяка възможност да ми помогне ,с каквото и да е. Когато усетеше ,че се отдръпвам отново ме търсеше и всичко започваше от начало.  

Започнаха да ни одумват.  Започнаха да ни наблюдават и да шушукат за нас. Аз се дразнех, но той не направи нищо. Спрях да контактувам с него-само "Здрасти"и "Чао". Той продължи да ме търси, аз продължих да го избягвам,но и колегите продължиха да разказват всякакви невероятни истории за мен-как съм го преследвала и как съм се опитвала да открадна чуждото гадже. Това не беше така.  Но М. нищо не направи, за да прекрати тези глупости.  
А това ужасно ме потискаше-не смееха да говорят пред мен, но усещах как го правят зад гърба ми-почти всички и всеки ден. Без в действителност да съм правила нищо. Само ,защото един път съм била откровена.  

Постепенно осъзнах, че на него това му харесва-харесва му да бъде харесван, харесва му да чува подмятанията за мен, в началото не му се вярваше,че момиче като мен му обръща внимание, а после просто му беше приятно момиче като мен да тича след него или поне да изглежда така.  
На хората им беше приятно да има по кого да плюят, на него му беше приятно да си играе с мен, на приятелката му (която междувременно беше в час с всяка клюка)и беше приятно да си играе ту на шпионин, ту на жертва , но най-вече на "добрата в страшния филм". Респективно аз бях лошата.  
Почти 3 години бях сама, чакайки нещо да се случи.  

Всъщност бях играчката. И това болеше.  

Това,което той не знае, е че аз наистина бях влюбена,бях луда по него.  А това боли повече.  

Намразих го.  
Започнах да излизам с друг.  
И с още един друг. Ходя и с двамата, не правя секс с тях, а с един трети.  
Те не знаят един за друг. Но аз се държа отвратително с тях. Връщам си го, а те с нищо не го заслужават. Опитах да забравя за М.  и да продължа на пред, но ето какво направих. . . .  

Сега е Коледа и добре че е 3 дни,купих и 3 подаръка. . . Мислех си ,че трябва да избера между тях, но всъщност няма да спра да си връщам,дори и да си избера четвърти.  

Не искам аз да съм с някой, искам той да е сам.  
Искам да ги разделя. Да-това вече наистина е така.  
Защо да наранявам странични хора?

Искам да ги разделя и мисля че и двамата го заслужават.  
Е,ако някой има опит-приемам съвети!

84 коментарaДобави коментар »

L666

От L66616.01.2014, 23:32 ч.

Най-добре прави секс с него, пребий гаджето му на публично място и ето ти отмъщението,нищо не губиш пък и вече няма да говорят някви глупости за теб- най-малкото ще ти мине, пък и таз само те дразни и ти се прави на...

Виж всички коментари за "Искам да ги разделя".

Още истории от "Омраза"

Красивите са нещастни, а щастливите са красиви

Красивите са нещастни, а щастливите са красиви

Привет на всички красиви момичета! Тази приказка е нашата приказка!Уви не...

Не знам какво да правя отсега нататък?

Не знам какво да правя отсега нататък?

На 38 години съм. Не живея в България. Преди 6 години, отчаяна от безпътицата реших...

Защо приятелките изведнъж ми обърнаха гръб?

Защо приятелките изведнъж ми обърнаха гръб?

Здравейте. Да речем, че се казвам Мая, хубаво име. Вече съм на 22 години. Имала съм...