Любовно писмо

От 19 коментара1/5

На следващите няколко реда ще напиша, това което бих искала да кажа на един човек, но никога няма да го направя, по простата причина, че той нито би ме разбрал, нито му пука особено дали ще му го кажа или не!!!

Когато си лягам вечер дълго мисля за теб! Мисля си за всички хубави моменти, които сме прекарали заедно, мисля си начина по-които ме целуваше, как ме галеше и ми шепнеше колко сам красива!

Когато се събудя сутрин се будя от твоя нежен глас, гласа които чувам в съзнанието си и които бях готова да чувам цял живот! знаеш ли?!? Ако ми беше позволил да ти докажа любовта си щях да те направя най щастливия човек на света!

Ако любовта се мереше в пространството, повярвай ми че целия свят не е способен да събере моята любов към теб! Исках да ти я докажа и успях, но не успях да ти я даря да ти я дарявам всеки божи ден ,но ти не ми позволи!все си мисля че ако беше позволил на сърцето си да ме обикне нямаше да има по щастлива двойка от нас на този свят!

Можехме да научим толкова много един от друг, защото се допълвахме! Може би си мисля така, защото те обичам не знам, но така ми се струваше!

Знаеш ли какъв е проблема? Ти или не можеш да обичаш, така както на мен ми се искаше някой да ме обича или те е страх да се влюбиш истински! Ами да страх те е!!!

Но какво страшно има в това по дяволите??? Все някой ден ще трябва да позволиш на някой да те обича! Живота е любов,хората са изградени над нея, ако няма любов света не би могъл да съществува!

Искам да ти пожелая някой ден да се влюбиш в някоя готина мацка, която да обичаш, така както аз те обичах, защото макар и много да страдах бях ужасно щастлива!

Щастлива, защото бях влюбена! Тогава опознах част от себе си. Разбрах, че мога да обичам някои повече от себе си и от собствения си живот. Разбрах колко много любов има в сърцето ми осъзнах, че живота не е просто борба за оцеляване, а нещо много повече... живота се гради на чувства и мисли и най вече на любовта, а не на пари, коли, ресторанти и т.н.

Обичах те и още те обичам и ако някога престана да те обичам значи ще съм умряла. Знам, че звучи банално и клиширано, но това е, което чувствам!

Не съжалявам за нищо, което ми се е случило с теб. Знам, че трудно ще накарам сърцето си да те забрави, но се надявам да успея. Надявам се времето да излекува всички рани и моля господ да ми просто, че толкоз много те обичам!!!

Прости ми и ти мишленце!
Прости на сърцето ми, което толкоз много те обича!
Прости!

19 коментарaДобави коментар »

Mar59

От Mar5920.06.2006

Охо, не съм сама! Е ще ти мине, но трудно! Излизай повече! А Господ си знае работата! Има Видов ден споко! Мими

Виж всички коментари за "Любовно писмо".

Още истории от "Послания"

Искам да изкрещя на целият свят, че те обичкам

Искам да изкрещя на целият свят, че те обичкам

Здравей мило мое ангелче.. Знаеш колко много харесвам това списание и за това ти...

За una mujer especial

За una mujer especial

Важна дума - Впечатление, ти го направи в мен. Какво чисто сърце!- да,твоето една...

Бог Те Обича...

Бог Те Обича...

Здравейте, Пиша това не защото искам нечий съвет,не искам никой да ме...