В любовта винаги има пречки

От 41 коментара1/5

Здравейте.

Искам да споделя своята история и ако може да ми дадете съвет, какво да правя занапред, защото положението ми сега изобщо не е цветущо.

Ето и историята:

Беше хубав неделен ден. Беше от онези дни, когато не искаш да мислиш за нищо ангажиращо, когато те хваща пролетната умора и искаш само да се излежаваш някъде на по- тихо и спокойно място далеч от хорската суета.

И така в този хубав ден аз станах от леглото леко замаяна от съботната нощ. Станах, свърших си ежедневната работа и реших да се обадя на старата си компания да се видим за по кафе.

Обадих се; те вече бяха се събрали в близкото кафене и отидох при тях. Седнах, поръчах си кафе, мислех че този ден няма да се отличава с нищо от останалите. Дори не подозирах, че живота ми ще се обърне наопаки. Както си седяхме и си приказвахме изведнъж един приятел отвори тема, че предишната вечер му звънял някакъв непознат номер и го заплашвал. Аз винаги съм готова да помогна ако мога и звъннах на въпросния номер.

Отсреща чух приятен мъжки глас. Говорихме си; изобщо не се вслушвах в обясненията му, слушах само омайващия му глас. Оказа се, че бил сбъркал номера и се извини за неудобството.

Мислех, че тази история ще приключи до тук, но аз не спрях да мисля за вълшебния глас през целия ден и вечерта, когато вече бях в леглото реших да звънна и да инсценирам грешка; не ми пукаше от нищо, исках само пак да чуя гласа на непознатия.

Звъннах... отначалото ми се скара, че съм го набрала тук и аз се извиних и затворих. След половин час той се обади. Този път наистина беше той. Извини се, че приятеля му ми бил държал такъв тон, но бил женен и жена му била много ревнива. Сега вече говорех със НЕГО.

Започнахме улисан разговор около нас, запознахме се, опознахме се по телефона; говорихме си 2 часа. Следващата вечер пак се обади и така в продължение на един месец.

Една вечер ми се обади и просто каза, че тръгват с приятеля му за моя град за да се запознаем. Аз не можех да повярвам; и преди са правили такива работи за мен, но никога не бяха изминавали 250км. само и само за да се запознаят с мен.

Не можах да повярвам, дори когато вече стоеше пред мен. Беше точно така както си го бях представяла; строен, красив, висок, със дълбоки черни очи... На външен вид ми хареса точно толкова, колкото ми допадна и по характер.

Следващата вечер пак дойде, след това аз ходих при него за няколко дни, но... красивата приказка свършва дотук.

Работата му не е от най-хубавите. Оказа се, че се занимава с такива работи за които хората казват, че са теми "табу" и приятели са му хората, които гледаме само по БТВ- новините. Това не би представлявало особен проблем, ако не се оказа, че се познават със вуйчо ми; вуйчо ми пък е от онези хора, които се борят срещу темите "табу" и се опитват да ги изкоренят. С две думи; ако вуйчо ми разбере с кои хора движа аз и в какво съм се забъркала, сигурно би ме изпратил в Тибет само и само да съм по- далеч от тях.

Другият проблем идва пак от вуйчо ми; навремето вкарал в за...ра човек, които е много добър приятел на моето гадже. И този човек излиза на свобода след по- малко от месец. Много пъти се е заканвал, че ще си отмъсти на вуйчо ми, но не лично на него, а чрез неговите близки.

Много се страхувам; той знае аз чия племенница съм, а като разбере и кои ми е приятел... Изобщо незнам какво ще стане. Дали ще се повлияе от чувството за отмъщение или от приятелското чувство?

Моля ви, дайте ми съвет. Кажете ми какво да правя. Ние: аз и моят приятел наистина много държим един на друг, дори мога да кажа, че започва да процъфтява и онази; чистата, истинската любов.

През тези 2 месеца, които сме заедно изживяхме толкова много и странни и необичайни неща, че повечето двойки не са преживели през целия си съвместен живот.

Трябва да го запозная с майка ми, за да сме заедно и да спра да лъжа, че хода на екскурзия като ходя при него. А незнам как да го направя без да се видят с вуйчо ми, или дори да не се видят вуйчо ми най- вероятно ще се досети по името или прякора поне...

Умолявам ви... пишете ми, дайте ми някакъв съвет.

Готова съм на всичко само и само да запазя любовта си!!!

Ние наистина сме родени един за друг!!!

41 коментарaДобави коментар »

Лия

От Лия23.05.2006

До Kari: Виж сега, мацка, не съм ти правила никакви намеци, просто наистина НЕДОУМЯВАХ КАК ТЕЗИ ХОРА СИ НАМИРАТ ЖЕНИ, кои са тези жени, които се съгласяват да са с тях и защо, освен за пари, къде ги срещат изобщо. Това е. Вярно...

Виж всички коментари за "В любовта винаги има пречки".

Още истории от "Проблеми"

Как да постъпя с дъщеря си?

Как да постъпя с дъщеря си?

Объркана съм! Дъщеря ми е на 33 год.и има връзка с разведен мъж, който има две...

Как да го разкарам от живота си?

Как да го разкарам от живота си?

Здравейте! Реших да разкажа преживяното тази година от мен на морето. На 19...

Къде е проблемът?

Къде е проблемът?

Когато човек е зает с различни неща обикновено не му остава време за размисъл, за...