НА ПЪТ СЪМ ДА ДОПУСНА ГОЛЯМА ГРЕШКА В ЖИВОТА СИ!

От 55 коментара4/5

ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ ЧИТАТЕЛИ!

Искам да ви разкажа своята история,и ще съм много благодарна на всички който ще отделят от ценното си време за да я прочетат и дадът своето мнение и съвет!
Зная че много от вас ще ме упрекнат(и то с право),но наистина съм много объркана и ако не споделя с някого ще се побъркам!!!

И ТАКА ЕТО И МОЯТА ИСТОРИЯ;
Аз съм на почти 20 години.Имам чудесен приятел с който сам от почти 5 години.Той много ме обича, а и аз него също.На пръв поглед нещата м/у нас са прекрасни.Но на мен нещо ми липсва-липсва ми тръпката от едно време липсва ми страстта.Сега много се обичаме но всичко е толкова пусто и еднакво.По скоро сме приятели отколкото "любовници".Но ето и същинската част от историята.....

Преди около 2 месеца имах спешна нужда от помощ за да оправя едни документи.Моят най-добър приятел ме заведе при негов познат, полицай за да ми помогне.Щом видях този човек усетих някакво странно чувство че сякаш го познавам, но всъщност го виждах за първи път.Честно казано не му обърнах особено внимание дори не го бях загледала особено.За да свършим работа ни се наложи да се видим още няколко пъти.Аз знаех че е женен и понеже по принцип бягам от такива мъже като "дявол от тамян" не бях обърнала много внимание на това как ме гледаше той.Докато един ден моят приятел не дойде при мен и каза че Д. постоянно питал за мен и той ми даде неговия телефонен номер ако искам да се видим да отпразнуваме факта че документите бяха готови.Разбира се исках да се отблагодаря на този човек,но нищо повече.Дълго се чудих дали да му се обадя, но накрая си казах какво пък само ще пинем по едно и толкова.
ДАМ АМА НЕ!!!

Пратих му смс, той ми отвърна и си уговорихме среща.Но понеже трябваше да излезе тайно от работа не можахме да отидем в някое заведение.Просто седяхме в колата и си говорихме цели 3 часа за какво ли не.Беше много хубаво, той беше много мил, забавен и... много прям!?!Каза ми всичко - че е женен, че обича жена си,че просто малко са си поомръзнали!

Докато се усетя той вече ме целуваше!!!!!!Но ..знаете ли това беше най-красивата и мила целувка.След нея бях направо опиянена!Но не се случи нищо повече!Не исках да се срещам с него повече защото обичам приятеля си!Не му се обадих нито той на мен.Но след седмица отново ми се обади.Искаше отново да се видим.Много исках да кажа не, но чувствата надделяха и аз се съгласих!голяма грешка.Отново срещата протече по същият начин-адски хубаво ми беше с него.Започнах да го чувствам все по-близък и по-близък.След това се видях ме още няколко пъти и последният пат ми каза че трябва да замине за един месец в провинцията с жена си.Казах му че не е нужно да ми дава обяснение за нищо и да прави каквото иска и каквото трябва.Стана ми много тежко и го попитах защо причинява това на съпругата си(а по думите му тя е един прекрасен човек)Каза ми че много я обича а и аз много съм го интересувала въпреки че не трябвало.Той ме попита като се върнел и ми се обади ще искам ли все още да се видим пак-и аз му отвърнах сигурно не.

От този ден реших да не го виждам нито чувам повече.Минаха 2 месеца от тогава постоянно мисля за него но не го потърсих нито той мен.Почти го бях забравила когато онзи ден един общ познат доиде и ми каза че Д... постоянно питал за мен искал да намери тел. ми номер и много държал да се чуем или видим но ми бил загубил номера.Искал да му се обадя!Категорично отказах, и реших да не го правя но тои толкова ми липсваше толкова жадувах за целувките му и реших да му се обадя да видя какво толкова има да ми казва.Каза ми че много искал да ме види, липсвала съм му и т.н.

НЕ ИСКАХ ВСИЧКО ДА ЗАПОЧВА ОТ НАЧАЛО И ДА СЕ ВЪРТЯ ПАК В ТОЗИ ОМАГЪОСАН КРЪГ.

Обичам приятеля си но имам силни чувства и към д..Не искам нищо от него - още по-малко да преча на семейството му.Но тои толкова ми липсва толкова искам да го видя макар и за последно.

ТОЛКОВА СЪМ ОБЪРКАНА НЕЗНАМ КАК ДА ПОСТАПЯ-ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ НО НЕ ИСКАМ ДА НАРАНЯВАМ НИКОГО.ДА ОТИДА ЛИ ДА ГО ВИДЯ ЗА ПОСЛЕДНО ИЛИ ДА ОСТАВЯ ВСИЧКО ТАКА???????????

Съжалявам ако съм ви отегчила
Благодаря ви предварително за съветите и мненията.

55 коментарaДобави коментар »

Meri

От Meri19.06.2009, 23:51 ч.

Браво на теб-точно такива съвети трябва да седават! Момиче мило-той може би те лъже но иска да си поиграе с теб ив момента когато с жена му си оправят отношенията ще те премахне от живота си. не му вярвай. знам че си се...

Виж всички коментари за "НА ПЪТ СЪМ ДА ДОПУСНА ГОЛЯМА ГРЕШКА В ЖИВОТА СИ!".

Още истории от "Проблеми"

Що за хора (близки,роднини) са като не те обичат и уважават, и не ти искат доброто?

Що за хора (близки,роднини) са като не те обичат и уважават, и не ти искат доброто?

Здравейте!Никога до сега не ми е вървяло с мъжете,но ето намерих го,много се борих...

Какво определя една връзка? Ами друга връзка.

Какво определя една връзка? Ами друга връзка.

От известно време чета всички истории, които ми привличат вниманието и реших и аз...

Не разбрах как се случи

Не разбрах как се случи

Здравейте! На свой ред искам да споделя с вас това, което ми се случва и да...