Не съм нищожеството, което той казва, че съм!

От 205 коментара1/5

Здравейте!
Започвам да пиша без предисловия, защото може и да се откажа.
И така - аз съм на почти 28 години, той е на 38. Аз го обичам, а той ме мрази. Поне така мисля аз. Поддържаме връзка повече от две години, но вече всичко свърши. И то катастрофално!

Господ ми е свидетел, че не исках да става така! За тези повече от две години сме се разделяли поне 10 пъти. И то винаги, защото той ми казваше, че не иска да ме вижда никога повече. Аз исках да умра всеки път, когато той ми казваше това.

Обиждаше ме, унижаваше ме... В повечето случаи без да има защо. Просто му звънях когато той не е на кеф и си го изкарваше на мен. Въпреки това аз не спрях да го обичам. Той беше всичко за мен, аз не можех да си представя, че ще трябва да живея без него! И сега не мога!
Днес прекалих с обажданията.

Господинът пак не беше на кеф, обижда ме, говори ми лоши неща. И аз идиотката, понеже винаги се извинявам, дори и когато не съм виновна отидох да го чакам до офисът му, за да му се извиня за поведението си. Винаги съм предпочитала да говоря с него очи в очи, докато той не. И резултатът беше обиди, нови унижения, опит да ме удари и закана за саморазправа с мен!
В нашата връзка, ако това изобщо може да се нарече връзка, винаги той е поставял условията. Той казваше кога мога да му се обадя, той определяше кога може да се видим и кога не. Той определяше правилата, а аз трябваше да ги спазвам!

И сега всичко ще приключи с подписите на двама ни пред нотариус, че нито аз ще го търся повече, нито той мен! Господ ми е свидетел, че не исках да се стига до тук! Исках само той да ме уважава поне малко!

Сега съм сама, пуша цигара след цигара. Говорих с три приятелки, на които разказах това, което се случи днес и не мога да се успокоя!Той ми каза, че съм "боклук", "кочина", а аз  знам, че не съм! Не съм нищожеството, което той казва, че съм!
 
 Сама съм и не зная какво ще направя....

205 коментарaДобави коментар »

Жени799

От Жени79901.04.2008, 21:19 ч.

Petya, съветите ти към Котето не са лоши, но в нейния слу4ай не вършат работа, по-скоро ще помогнат на др. които все още не са прекра4или границата на глупоста.Тоя(за мен този тип мъже не заслужават др. отношение)ве4е я познава...

Виж всички коментари за "Не съм нищожеството, което той казва, че съм!".

Още истории от "Проблеми"

Вече губя надежда

Вече губя надежда

Здравейте, Пиша ви защото с всеки изминал ден се обърквам повече и повече, не...

 Как да отслабна?

Как да отслабна?

Здравейте!Моят проблем е често срещан,вероятно се досещате,че става въпрос за...

Има ли предел тази болка ? Как да намеря щастието. Наскоро отново приключих една връзка мъж, който твърдеше че с мен, защото просто искал да забрави бившата си, която още обичал.

Има ли предел тази болка? Как да намеря щастието....

Има ли предел тази болка ? Как да намеря щастието. Наскоро отново приключих една връзка мъж, който твърдеше че с мен, защото просто искал да забрави бившата си, която още обичал.