Най-добрата ми приятелка

От 27 коментара4/5

Здравейте на всички!!!

На дали някой ще реши, че моята история представлява някакъв проблем, но за мен наистина е много голям.

Като цяло животът ми е прекрасен. Имам невероятен приятел с който сме заедно от три години и половина; Студенти сме в друг град и живеем заедно; Имам страхотни приятели, които много държат на мен, както и аз на тях. Най-прекрасното обаче е, че имам човек до себе си, който наистина мога да нарека  "най-добра приятелка ".

Лошото е, че най-прекрасното съвпада с най-гадното!

С тази моя приятелка се познаваме от повече от седем години и сме почти неразделни. Познаваме се до такава степен, че дори и един поглед стига за това да си кажем цяло изречение. Тя е много красиво и умно момиче, но не мога да разбера защо сама се опитва да си провали живота. Няма желание да следва. Забила се е в едно квартално заведение като барманка, при положение, че нито заведението, нито колежките, нито шефът й и харесват. Няма си и ни най-малко намерение да се маха от там.

А за проблема с мажете да не говорим. Там вече е голямото падение. На 20 години е, красива е, умна е, забавна е. Сами се досещате, че много маже и се лепят. Но... . Тя просто с никой не може да изкара повече от два месеца. Всички я глезят, държат се изключително внимателно с нея, но тя вечно ги зарязва. Последният й приятел беше невероятен мъж. Държеше се с нея като с принцеса, не се познавахме лично(още преди да тръгнат), а той ме поздравяваше само защото сам нейна приятелка. Но..., краят настъпи след месец и половина.

Аз наистина много държа на нея, и много искам да и помогна. Говоря й, казвам и грешките като се старая да сам колкото се може по-внимателна. За образованието и сам и дала всякакви брошурки, на университети със специалности, които ще й, или могат да й харесат. Дала сам и и материали за да се подготвя за изпити, а тя все няма желание за нищо.

Знам, че историята ми е дълга и скучна, но ако я прочетете до край моля Ви дайте ми съвет как да подходя към нея.

Тя е много важна за мен и не мога да гледам как сама си срива живота до основи без да има някаква, дори и минимална причина за това.

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!

27 коментарaДобави коментар »

Kera

От Kera03.07.2009, 10:12 ч.

Ти много ли си щастлива,или се правиш на такава,всеки по различен начин вижда щастието,аз мисля,че приятелката ти е много по щастлива от теб,какво от това че е сервитьорка,по добре ти се замисли за своето "уж" щастие

Виж всички коментари за "Най-добрата ми приятелка".

Още истории от "Проблеми"

Любовта е като войната – лесно е да я започнеш, но трудно можеш да я спреш.

В мен ли е грешката?

Накара ме да да изтрия всички момчета от фейсбук , от телефона си, един вид ме върза на каишка.

Обичам я, но част от миналото и ме тревожи

Обичам я, но част от миналото и ме тревожи

Здравейте читателки на този интересен сайт. Пише ви един мъж, да точно така! Ние...

Проблемът е там, ТОЙ НЕ ИСКА БРАК

Проблемът е там, ТОЙ НЕ ИСКА БРАК

Здравейте,мили дами. Искам да споделя един проблем с вас и да чуя вашите мнения,...