Проблеми, проблеми

От 43 коментара1/5

Здравейте!
Реших и аз да напиша моята история. Омъжена съм от три години, но с мъжът ми имаме много дълга връзка. От известно време имаме проблеми постоянно някой от нещо не е доволен. Живеем в чужбина в момента, преди да заминем имахме много проблеми, много се карах ме и се изнервих ме и двамата.

Когато дойде време да заминем нещата привидно взеха да се пооправят, но всичко беше до време, сега пак постоянно ми е сърдит за нещо и аз не знам как да се отнасям с него. Накратко казано, той иска от мене да задоволявам всички негови капризи и да го слушам и да се съобразявам за всичко с него. А не иска да се съобразява с мен, че и аз съм човек и искам да се разнообразявам да излизам с приятелки.

Когато му казах сега, че ще имам сбирка от завършването на випуска ми каза, че няма да ходя, а аз искам да отида, но това не е най-важното, че няма да отида голяма работа, проблема е в това,че той ми се сърди за всичко и иска да ме контролира постоянно, а аз не мога повече така изнервих се много. Той не се допитва до мене за нещата свързани с него, както аз се допитвам за всичко с него.

Последно ми се разсърди за това, че съм излизала с една жена с която се запознах в един форум и тъй като тук нямам приятели реших да се видя с нея и да се запознаем, тя се оказа много добра има си детенце на 4 месеца и т.н, аз му казах, че ще излиза с нея и той пак беше против.

Той знаеше, че ще се срещна с нея, но не знаеше точно кога и му казах за срещата при свършен факт, това толкова ли голяма причина е за да ми се разсърди, обясних му, че и аз имам право да излизам и да имам приятелки, но той не ме разбира и още ми се сърди, казах му че няма за какво да ми се сърди, защото по-добре ли е да не му казвам, за срещата и да го излъжа, аз съм много искрена с него и не крия нищо, но той се държи много лошо с мен.

Взех решение да се разделим и мисля, че той също няма да има против, но е много властен и не знам какво ще ми направи след това. Надявам се да ми дадете някакъв съвет как да постъпя.

Благодаря Ви предварително!

43 коментарaДобави коментар »

Da

От Da15.05.2009, 11:31 ч.

В тази дълга предварителна връзка ти не усети ли с какъв човек ще създаваш семейство? Историята на Си-си не е пълна, има нещо,което не се знае- не е цялата истина.

Виж всички коментари за "Проблеми, проблеми".

Още истории от "Проблеми"

Наглостта на бившата или друго нещо???

Наглостта на бившата или друго нещо???

Здравейте, приятели!!! Реших да споделя и моята история и да ми дадете съвет как...

Родителите понякога са проблем

Родителите понякога са проблем

Аз съм 23 годишна и живея с приятеля ми от около 3 години, и съм поредната му...

Обич или...

Обич или...

Здравейте! Историята ми е малко абсурдна, но все пак реших да я споделя с вас....