Аз и той

От 26 коментара5/5

Здравейте!
Имам приятел от 2,5 години и в последно време нещата не вървят вече. Сигурно ще се разделим скоро, но не е лесно да прекъсна нещо, което беше толкова истинско, хубаво и изпълнено с много любов и хубави емоции.

Но не за това искам да ви споделя.
Откакто записах да следвам, има едно момче в курса ми (записах по-късно и колегите ми са 3 години по-малки от мен), с което се сближихме моментално и 4 години сме били много близки като приятели. Аз имах гаджета през това време, ходихме по бригади, но каквото и да става, аз и Д.(ще го нарека така) си бяхме близки, знаехме много неща един за друг, споделяхме и си казвахме каквото имахме направо в очите на другия. Да, имало е и моменти, в които сме се сдърпвали, но всичко се оправяше за нула време.

Той никога не представи негова приятелка. Винаги съм имала чувството, че крие нещо, но никога не го насилих да ми каже какво е. Казвах си, ако той иска, ще ми каже!
И така до скоро.

Той виждаше, че връзката ми не върви и само се измъчвам, че съм нещастна и т.н. Една вечер приятелят ми беше на работа нощна смяна, а Д и една приятелка дойдоха у нас на гости. Пихме бира, а аз им разказвах за връзката си и за това, че нищо не върви вече в нея. Д уж имаше уговорка за кино, но след като видя колко съм разстроена, предложи да остане при мен или да излезем. Другото момиче се прибра, а ние отидохме на кино. След това гледахме филм у нас и после той легна до мен. Дълго лежахме и си говорихме, а след това се целунахме, но повече не стана нищо. Той се разплака и след като се успокой ми призна най-страшната си тайна - той харесва мъже.

Каза, че винаги е било така, затова не сме го виждали с приятелка. Затова се е крил и не споделяше нищо за личния си жовот. Но ми каза и още нещо - че съм специална, че ме обича, че може да си представи връзка с мен, но винаги ще търси интимна близост с мъж...Аз го харесвам, той мен също. колегите от години се шегуват с нас, че ще се оженим като завършим, всички казват, че сме перфектната двойка. А и се допълваме като две парчета на едно цяло. От тази вечер, мина месец. Спи в едно легло, заспиваме прегърнати, целува ме, а и правихме секс. Беше хубаво и пълно с много любов, ласки и нежност. Дори казахме на няколко човека, че ще сме се сближили и те мн се зарадваха...но не знаят, че той е бисексуален.

А Д иска деца, семейство, иска да върви с мен до него по улицата за ръка, целува ме, не го е срам или страх...

Готова съм или поне така си мисля, да съм с него, макар и в леглото да го деля с дуги мъже.
Знам, че ще съм обичана и ше се грижи за мен. Гледа ме в очите, казва ми, че ме обича и че не ме заслужава.

А аз искам да опитам да сме заедно...Като знам, че и аз мога да си намеря друг за единия секс.

Но ако аз или той се влюбим в друг?
Не ме критикувайте, моля ви.

Достатъчно ми е тежко, просто искам да знам дали има и други хора, попадали в подобна ситуация и как са постъпили.

Благодаря за отговорите предварително!
Усмивки

26 коментарaДобави коментар »

сес

От сес04.08.2011, 01:15 ч.

Не си запушвай ушите, слушай го. Той ти казва, че не те заслужава, защото знае, че не може да ти даде това, от което всяка истинска връзка се нуждае - посветеност. Разбира се, че все някога ще се влюби в друг, а гей връзките...

Виж всички коментари за "Аз и той".

Още истории от "Проблеми"

Разбираме се и се обичаме, но ми тежи, че той ми говори против моите родители.

Боли ме душата

Здравейте приятели! Със съпруга ми имаме 7год. брак и дъщеря на 6 г. Разбираме се и се обичаме, но ми тежи, че той ми говори против моите родители.

Тотална зависимост от партньора

Тотална зависимост от партньора

 Здравейте!Била ли е някоя от вас в ситуация на тотална зависимост от партньора...

Началото и  края

Началото и края

Аз съм момиче на 21. Запознах се с едно момче, когато бях на 16. Беше голяма любов,...