Адът на едно 20 годишно момиче

От 14 коментара1/5

Здравейте, искам да Ви споделя историята ми, но не знам от къде да започна и се страхувам да не я напиша много разпръснато.

Може би не търся съвет, а просто слушатели, за да споделя това, което ми тежи. Сигурна съм, че има момичета с много по-лошо положение от моето, но всичко около мен ме измъчва. Ще започна от самото начало.

Майка ми и баща ми-1992 година на по 20 години, създават семейство и се появявам аз.

Майка ми- с родители, които обичат да контролират, морални и с консервативни виждания за всичко, особено за нейния избор за мъж.

Баща ми- с майка хиена, месеща се във всичко и разбираща от всичко. И всички тях на едно място и си представете за какво става на въпрос.

Бях на 3 когато се разведоха и ме оставиха на майка ми. Татко замина в чужбина, имаше втори брак и още 2 деца, но отново се разведе, майка ми роди момиченце, което вече е на 8, но и тя се раздели с мъжа си.

Аз от 5 годишна живея с баба и дядо(на мама родителите) и съм им много благодарна, че ме възпитаха и отгледаха..изпитвам ужас..защото са на възраст...но и се ужасявам   от начина , по който се месят в живота ми.

Бях отлична ученичка и от 6 клас съм с едно единствено момче, което много обичам, но те не го харесват, просто защото е учил за инструктор, както те го наричат "прост шофьор".

Нека започна направо за положението вкъщи в момента. Оставят ме без пари, обиждат ме, добре , че е приятелят ми и баща ми да ми помагат финансово..научих се да си правя сметка..за което не съжалявам. Но много ме тормозят.

Баба и дядо постоянно ме следят къде отивам с кого. Като разберат, че излизам с него спират да ми говорят с дни.

Исках да се изнеса при него, но се започнаха едни сцени, че ще умират и че изляза ли през прага няма да ми позволят да се върна никога повече..чувствам живота си в застой и те на пътя ми..от една страна ги обичам много, от друга страна ми пречат..разделях се с приятеля ми няколко пъти заради това...майка ми е човек без мнение, лигла и половина мислеща само за външния си вид и за новия си приятел..аз гледах сестра ми последните 2 години... подготях се   за матури, готвех грижех се за нея, пишем домашни вече, като едновременно с това ходя и на лекции и ми е много трудно.

Баба прави протести за готвенето..за къпането.. Дядо ми посегна заради приятеля ми и изобщо не виждам как ще се измъкна.. Иска ми се поне на почивка да отида с моето момче..не знам как да стане.

Единствено татко ме подкрепя, но е на далеко..А ако се изнеса, няма кой да гледа сестричката ми и ще се поболея от мъка. Наистина не съм добре със здравето...психически..имам нервни кризи...притеснения..от напрежение си докарах гастрит...световъртеж..побъркват ме и няма изход..

Майка ми ми взима от парите, които татко ми праща и си купува гримове..Игнорира ме повече от сестричката ми..Дори я хванах, че ми обува бельото, за да съблазнява простия си приятел...Който като ме види, започва да ми говори за предишните си гаджета и да ми се хвали..и изцепи на маса...как не искал да яде торта, защото цяла нощ половия му член ще бъде в ерекция..

Отвратена съм..какво можеш да намериш в такъв човек, че да оставиш децата си до такава степен..Искам спокойствие...

14 коментарaДобави коментар »

Л.

От Л.13.07.2012, 09:32 ч.

Прост шофьор? А баба и дядо вероятно са граф и графиня! Според мен ако се обичате и искате да се съберете, щом сте пълнолетни, просто го направете. Ще приемат избора ти, къде ще ходят. Дръж се учтиво, но твърдо. Дори после...

Виж всички коментари за "Адът на едно 20 годишно момиче".

Още истории от "Проблеми"

КАК ДА ГО ИЗТРИЯ ОТ СЪРЦЕТО СИ?

КАК ДА ГО ИЗТРИЯ ОТ СЪРЦЕТО СИ?

Преди 7месеца се запознах с едно момче и много се превързах към него. След няколко...

Той е от турски произход

Той е от турски произход

Здравейте! Нуждая се от съвет или може би не съвет,а просто искам да видя и...

Да се опитам ли?!!?!

Да се опитам ли?!!?!

Здравейте!!! От много време чета историите тук, дори съм писала и аз, в "послания"...