Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?

От 3 коментара0/5

Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?
Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?

От два месеца излизам с един мъж, много ми е приятно с него, той е мил, забавен и... богат. Да, това може би би трябвало да ме радва, но не е така. Той е свикнал да ходи по скъпи заведения,  да носи скъпи дрехи и обувки и т.н.

Аз не мога да си позволя неговия начин на живот и отказвам да излизаме заедно по заведения, защото няма да мога да си платя сметката... Не искам той да плаща, аз съм свикнала да си плащам сметките. Не съм му казвала защо му отказвам, пак защото ми е неудобно...

Не искам да ме има за някоя мухла, а се чувствам точно такава, когато съм покрай него с евтините си  дрешки и изтъркани дънки... Никога не сме говорили на тази тема, а не знам как да го направя и дали изобщо има смисъл.

Чудя се дали изобщо ме харесва, защото може би, ако наистина има чувства към мен, малко или много ще се усети и ще предложи аз да избера заведението...

Не знам и честно казано понякога е толкова мил. Звъни ми през 15 минути и ми казва, че няма търпение да свърша работа, за да дойде да ме вземе.

Чувствам се объркана и не знам какво да правя с него, а ако ще се отказвам по-добре да е навреме, не искам да хлътна и тогава да осъзная, че нищо няма да се получи.

Възможна ли е тази връзка между богат мъж и бедна девойка?

3 коментарaДобави коментар »

tutinka

От tutinka21.04.2017, 16:11 ч.

Излизайте! Остави го да те поглези! Обичайте се и не му мисли! Направи му малка изненада. Все пак парите са относителна величина. Наслаждавай се на момента.

Виж всички коментари за "Възможна ли е връзката - богат мъж и бедна девойка?".

Още истории от "Проблеми"

Голяма каша забърках

Голяма каша забърках

Здравейте, От доста време чета историите написани тук до сега не съм се...

Какво чувства?

Какво чувства?

Здравейте на всички!!! Всеки ден чета историите, но не съм се решавала да напиша и...

В мен ли нещо не е наред?

В мен ли нещо не е наред?

Искам да попитам нещо, което е важно за мен и много ме измъчва.Има ли други хора,...