"За сега сме само приятели", НО ЗА СЕГА

От 15 коментара0/5

Питам се защо той сложи бариерата и дали трябва аз да я махна или да го чакам той сам да я махне?
Питам се защо той сложи бариерата и дали трябва аз да я махна или да го чакам той сам да я махне?

Здравейте на всички,
На 30 години съм и до скоро мислех, че съм преживяла всичко в любовта. Преди два месеца се запознах с мъж с   две години по-малък от мен.

Харесахме се веднага, имаше привличане и още същата вечер станахме много близки все едно сме се чакали цял живот. Така излизахме още няколко пъти, но до секс не стигнахме, само целувки и прегръдки. След това по едно и също време аз имах командировка а той замина по работа в провинцията. През това време сме се чували по телефона, но странното започна след като и двамата се върнахме от ангажиментите си.

Той стана странен, започна да страни,чувахме се по-рядко, почти не се виждахме. Нямах обяснение за поведението, освен предчувствие, че има трети човек. Така продължи близо месец, докато един ден той сам ме потърси и ме покани да излезем. Оказах се права.

Третия човек се оказа доста нахална, омъжена жена, за щастие която го беше ужасила с непристойното си поведение и характер.

Сподели ми го доста трудно и през цялото време гледаше настрани. Не ми беше приятно, че чувам точно тази изповед, но бях доволна, че поне съм познала какво става с него.

Същият ден обаче той издаде присъдата  "за сега сме само приятели", НО ЗА СЕГА. Много наблегна на това "ЗА СЕГА". От тогава се чуваме по много, много пъти на ден, виждаме се всеки ден, ходим навсякъде заедно и всички си мислят, че сме гаджета и между нас има нещо.

Между нас обаче няма интимност. От момента на бариерата, че сме приятели дори не сме си докосвали. Когато излизаме си говорим много, той говори за нас като за бъдеща двойка партньори в живота, постоянно се грижи за мен,търси ме, иска да ме вижда, ласкае ме, но не смее да ме гледа в очите, а когато се докоснем случайно все едно ни удря ток.

Вече го познавам толкова добре, че чак се плаша, защото според приятелите му той е странен и имал нужда някой да го разбира.

Ако този някой съм аз, питам се защо той сложи бариерата и дали трябва аз да я махна или да го чакам той сам да я махне?

Питам се също дали хората виждат отстрани, че действително има нещо много голямо между нас и за това си мислят че сме двойка или го казват заради клюката.

Аз имам някакви отговори на всичко това и мъдростта ми подсказва да чакам, но искам да прочета и вашето мнение, мили читатели на Розали...!

Предварително ви благодаря

15 коментарaДобави коментар »

white

От white05.04.2014, 00:30 ч.

Винаги съм се дразнила от жени, които намират за приемливо друг да решава съдбата и чувствата им. Как е възможно да се поставиш в позиция на чакане той да "премахне бариерата" и да реши какво му се прави с теб, не...

Виж всички коментари за ""За сега сме само приятели", НО ЗА СЕГА".

Още истории от "Проблеми"

Ще се побъркам

Ще се побъркам

Имам си приятел, заедно сме от 10 месеца пък преди една година бяхме заедно година...

Моят брат

Моят брат

Здравейте! Историята, която ще споделя с вас, е и моя, и не е моя. Става въпрос за...

Безизходица

Безизходица

Здравейте! Отнеми поне няколко дни докато се реша да ви напиша моята история, но...