Аз ли сгреших с нещо или просто не ме обичаше?

От 11 коментара0/5

Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.
Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.

Здравейте! Може би това е поредната история.... тъжна история.

Аз съм красива жена на 24г. с висше образование. От 9 месеца живеем заедно с приятеля ми, който е по-голям от мен. Аз все още нямам свое жилище и не изкарвам много пари - може би това е главния проблем дори и за загубата ми на самочувствие.

Отначало всичко беше добре, въпреки че го подкрепях и изслушвах относно болезнената раздяла с бившата му т.е. помагах му по всяко едно време с каквото и както мога, дори и финансово. Идваше и прекарваше цял ден при мен, излизахме почти всяка вечер.

Но непросъществувалата му връзка сякаш се беше превърнала в комплекс/фикс идея. След около 3-4 месеца започна да се отдръпва от мен, стана егоцентричен и високомерен. Само на моменти е мил и добър, а в другите се чувствах все едно съм половин човек, придатък- опитва(ше) се да ме кара да се чувствам зле, пресира(ше) ме...

Често гледа и коментира разни жени, разминавайки се с тях дори в мое присъствие. Понякога се кара(х)ме за какви ли не дреболии, всичко отрицателно му прави доста трайно впечатление.

Изпадайки в лоши ситуации, нервите му не издържат и на няколко пъти директно ми каза да си подготвям багажа и да мисля къде ще живея, защото присъствието ми го натоварвало.

Впрочем не съм от София, само следвам тук. След доста опити да променя нещата, така и не успях. Но въпреки това останах с него, защото ми пукаше и все още ми пука. Наистина не знам какво не се получи между нас.

Дали той не е тръгнал с мисълта да има някакъв човек до себе си, главно за да успокои болката си или просто нещо ни куца през цялото време. Почти съм се примирила с тази невъзможна връзка за мен и мисля, че и решението ми клони на към край, колкото и да ме боли и да не ми се иска.  

Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.

11 коментарaДобави коментар »

AdichkaBG

От AdichkaBG12.01.2015, 00:34 ч.

Самият факт,че този мъж те натоварва и не си щастлива е достатъчен да го напуснеш. Как така ще те гони? Ти да не си животно? Запомни и за напред,че това отношение не е нормално и цивилизовано. Бъди там,където се чувстваш...

Виж всички коментари за "Аз ли сгреших с нещо или просто не ме обичаше?".

Още истории от "Раздяла"

Ще го намеря!

Ще го намеря!

Здравейте, реших и аз да споделя моята история. Запознахме се чрез общи...

Как да си взема нещата от бивше гадже?

Как да си взема нещата от бивше гадже?

Здравейте,Историята е следната. Преди 5 месеца се разделих с приятеля ми, след...

Силни чувства между приятели

Силни чувства между приятели

Пиша следващите редове с надеждата да получа различни съвети от непознати и...