Аз ли сгреших с нещо или просто не ме обичаше?

От 11 коментара0/5

Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.
Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.

Здравейте! Може би това е поредната история.... тъжна история.

Аз съм красива жена на 24г. с висше образование. От 9 месеца живеем заедно с приятеля ми, който е по-голям от мен. Аз все още нямам свое жилище и не изкарвам много пари - може би това е главния проблем дори и за загубата ми на самочувствие.

Отначало всичко беше добре, въпреки че го подкрепях и изслушвах относно болезнената раздяла с бившата му т.е. помагах му по всяко едно време с каквото и както мога, дори и финансово. Идваше и прекарваше цял ден при мен, излизахме почти всяка вечер.

Но непросъществувалата му връзка сякаш се беше превърнала в комплекс/фикс идея. След около 3-4 месеца започна да се отдръпва от мен, стана егоцентричен и високомерен. Само на моменти е мил и добър, а в другите се чувствах все едно съм половин човек, придатък- опитва(ше) се да ме кара да се чувствам зле, пресира(ше) ме...

Често гледа и коментира разни жени, разминавайки се с тях дори в мое присъствие. Понякога се кара(х)ме за какви ли не дреболии, всичко отрицателно му прави доста трайно впечатление.

Изпадайки в лоши ситуации, нервите му не издържат и на няколко пъти директно ми каза да си подготвям багажа и да мисля къде ще живея, защото присъствието ми го натоварвало.

Впрочем не съм от София, само следвам тук. След доста опити да променя нещата, така и не успях. Но въпреки това останах с него, защото ми пукаше и все още ми пука. Наистина не знам какво не се получи между нас.

Дали той не е тръгнал с мисълта да има някакъв човек до себе си, главно за да успокои болката си или просто нещо ни куца през цялото време. Почти съм се примирила с тази невъзможна връзка за мен и мисля, че и решението ми клони на към край, колкото и да ме боли и да не ми се иска.  

Моля ви дайте ми съвет, напишете какво мислите.

11 коментарaДобави коментар »

AdichkaBG

От AdichkaBG12.01.2015, 00:34 ч.

Самият факт,че този мъж те натоварва и не си щастлива е достатъчен да го напуснеш. Как така ще те гони? Ти да не си животно? Запомни и за напред,че това отношение не е нормално и цивилизовано. Бъди там,където се чувстваш...

Виж всички коментари за "Аз ли сгреших с нещо или просто не ме обичаше?".

Още истории от "Раздяла"

Дали наистина обмисля нещата между нас или  просто чака момент, за да потвърди раздялата, но аз да не я приема толкова тежко?

Една неочаквана раздяла

Имах връзка с мъж, беше ми колега, с 14 години по-голям от мен. Аз съм почти на 23.

Толкова много грешки

Толкова много грешки

Здравейте, Дълго време се колебаех дали трябва да разкажа моята история, но в...

Ако си мъж си вдигни телефона ... не гей съм

Ако си мъж си вдигни телефона ... не гей съм

Здравейте, Много съм объркана и незнам какво да мисля и как да постъпя. Преди...