Аз просто съм му била удобна?!

От 37 коментара0/5

Аз просто съм му била удобна?!
Аз просто съм му била удобна?! © Сн.: iStock.com

Здравейте , момичета пиша ви отново, след година , защото вашите съвети ми помогнаха изключително много при предишната ситуация, за което ви благодаря изключително много.

Сега историята е следната... Запознах се с интелигентен млад мъж, който живее в град до моя на 20-30мин път, аз му изпратих поканата във фб, защото имахме много общи познати, работи спец. която уча аз и ми допадна външно... Започнахме разговор и след общи приказки, той ми каза, че му допадам като човек и иска да пием  кафе, тогава бях много заета и не можех да отделя време, за това  писахме още и дори се обади..

След няколкодневни разговори той ми каза, че иска неангажираща връзка с мен и понеже съм му допадала и харесвала като човек решил да бъде искрен, аз го отрязах, казах му че тези неща не са за мен и няма какво повече да си кажем След много настояване от негова страна дори само да пием кафе, приех, видяхме се, говорихме си общи неща и той пак завъртя плочата за неангажиращото, опита се да осъществи някакъв физически контакт, но на мен ми стана неприятно и реших да си тръгна.

Убеждаваше ме, че при него тези отношения не били просто за секс, а и романтика, вино, с две думи да прекарваме цяла вечер заедно, да остава да преспива у нас и т.н. След като си тръгнах, той продължи да търси контакт, не ме оставяше на мира...

След постоянно писане от негова страна, аз реших че съм млада, няма какво да губя и ще пробвам веднъж, нещо ново, в такъв период съм на себеоткриване явно, казах му, а той ми заяви, че не се знае дали ще е веднъж. Видяхме се, прекарахме една вечер и всичко беше чудесно, така както каза той, а секса уникален, като не спираше да повтаря, че такъв секс рядко прави и страшната а му екзалтация.

След това пак писане от негова страна, навиване и аз поддадох, харесах го, реших че сега, когато съм заета много и това е опция.

Легнахме си няколко пъти още, винаги беше супер, но в общуването ни се чувстваше винаги дистанция и хлад, което много интересно в леглото изобщо това го нямаше..

Да кажа, че и пишеше постоянно, по цели дни, когато може, но почна да ми държи сметка и кога излизам, кога се прибирам, дали е с мъже или не, каза ми че докато сме "заедно" не бил съгласен да спя с други, както и той нямало да го прави, не че аз ще тръгна да го правя, но не можел да ми каже нищо ако съм преценяла да излизам с други мъже съм искала.

Замина на море и от там упражняваше контрол, аз му казах че не се чувствам добре в дадената ситуация и искам нещата да станат по-сериозни, при което той каза че съм искала да го вържа и се съгласи да започнем с кафенца и опознаване.

Като се прибра дойде веднага в къщи, а аз го посрещнах толкова топло, а той се държа пак на дистанция, усетих че май няма да станат нещата легнахме си и след това му го казах, а той ми отговори, в същия тон и нещо от сорта, че като ме видял, не си е казал да тя е момичето... почувствах се използвана и пожелах да прекратим всичко, защото аз наистина се измъчвам в тези отношения, хем боли, хем сърби е малко моето..

Предложи ми приятелство, а аз знам кога се казва това на едно момиче... след време приех, въпреки че, да казах му че сме различни, явно нищо е нямало да излезе и ще си останем познати, а той ми каза, че се надявал да си променя решението.... и след време си го промених, отново, но му казах, че ще си пишем само когато ще се виждаме, не го търсих, но той мен да, вече всичко м и изглеждаше и звучеше като сделка, нещо се пречупи в мен, реших окончателно, че ще спя с този човек и ще си търся нещо по-сериозно и му казах, че в момента в който намеря ние ще приключим, не е типично за мен да се занимавам с двама, той се съгласи, но каза че ако той си намери, би искал въпреки това да продължим.

Всичко беше ок, докато аз не разбрах, че тогава на морето, когато ми беше казвал че ще пробваме за нещо по сериозно, той вече е излизал с друго момиче, да не говорим, че спомена че и на морето му се е била отдала възможност за интимности, но той е отказал тогава.

Казах му че съм разбрала и че е трябвало просто да бъде честен, а не да ме залъгва, на което той ми отговори, че не е било сериозно и нямало нужда да ми споменава, даже се пообърка и се издаде, че и сега излизал, но дали със същата нз, а на мен ми се струва алогично да излизаш с някой толкова време и да няма някаква интимност.

Стана ми доста неприятно, май си търсех за какво да се хвана, за да прекратя всичко това и си намерих, блокирах го от всякъде с идея за ново начало, но той пак намери от къде да пише, пак се обясняваше и каза, че рядко пишел на някого така, а то било защото държи на мен, даде ми срок да си помисля, а аз му отговорих, че няма какво да мисля, ясно е, поне за мен.

От цялата история си задавам въпроса... хем е неангажиращо, хем ми се държи сметка, хем хиляда пъти беше отрязван, което за мен си е унизително, хем той продължаваше да се моли да се виждаме, а пък не иска нищо повече с мен, излиза с други, а пък държал на мен, нон стоп писане, когато казах, че ще пишем само като се виждаме му стана май неприятно, но съгласие.

Аз просто съм му била удобна?! Сега не говорим, не се чуваме..От цялата история съм доста объркана, харесвах го много, привличаше ме страшно много, но и държах дистанция, понеже съм си патила и се пазя, а и явно когато не си за дадени неща самото ти същество ги отхвърля, самата идея за неангажиращи неща, голяма душевна борба се случваше поне при мен...

Просветлете ме отстрани как изглеждат нещата и се извинявам предварително за дългия ферман.

37 коментарaДобави коментар »

Марияна

От Марияна06.05.2016, 21:28 ч.

Тоз човек не знае какво иска и се чувства добре/мъж като те вижда развълнувана и объркана в ръцете му. Едва ли е използване. Отрежи го с най-красивата сияйна усмивка която имаш :)

Виж всички коментари за "Аз просто съм му била удобна?!".

Още истории от "Раздяла"

Искам да си я върна

Искам да си я върна

Здравейте пиша ви защото съм страшно объркан и не знам какво да правя може би тук...

Няма кой да разбере колко тежко е без теб..?

Няма кой да разбере колко тежко е без теб..?

Здравейте,читатели на Розали.Всеки ден чета истории и ето че дойде времето и аз да...

Той не иска да ме вижда повече

Той не иска да ме вижда повече

 Здравейте,Преди година и 2-3 месеца се запознах в чата с един прекрасен мъж. По...