Болезнена раздяла

От 46 коментара0/5

Заслужава ли си да правя още жертви за него и да се боря или вече нямаме бъдеще заедно?
Заслужава ли си да правя още жертви за него и да се боря или вече нямаме бъдеще заедно?

Здравейте,
Пише Ви едно отчаяно и объркано момиче. Направо ще започна с моята история, защото наистина се нуждая от съвет. Аз съм на 21 години и преди седмица и половина приключих 5 годишната си връзка.

Човекът,който обичах и все още обичам ми заяви изненадващо,че иска да се разделим. Аз заминах да уча миналото лято. Всичко изглеждаше нормално, изкарахме си невероятна зимна ваканция, но ето,че малко след като си заминах той пожела да се разделим. Причината,която ми даде беше,че преди 4 години и половина,още в началото на нашата връзка, аз се бях целунала с едно друго момче. Той още тогава разбра и ми прости, но при раздялата ни ми даде тази причина и ми каза,че не можел да го забрави и само се измъчвал. Аз не исках да приема случващото се и не спирах да го търся няколко дни. Говорихме си, но той се държеше много хладно с мен. Два дни след като се бяхме разделили,видях във фейсбук,че е подарил цветя на някаква 16 годишна пикла,за която ми беше разказвал,че имала рак, била добро момиче и някакви такива неща.

Изпаднах в нервна криза и му се обадих. Когато го попитах защо е подарил цветята на тази ми каза,че миналия ден е била много тъжна и той е искал да я зарадва.

Бях склонна да му го простя,но два часа по късно,той отиде да тича и ми каза,че ще се бави най-много 40 минути. Чаках го 2 часа на телефона да ми пише,звънях му нон стоп и телефона даваше само заето. Естествено се оказа,че си е говорил с нея. Когато го попитах за какво са си говорили започна да си измисля някакви тъпотии.

Бях склонна и това да му простя,докато на следващия ден не се скарахме,той ми затвори телефона и след 2 минути получих смс,в който пишеше,че я харесва и е влюбен в нея. Това ми дойде като гръм от ясно небе и изпаднах в нервна криза. Обадих се на родителите ми,бях на ръба да направя някоя глупост.

Майка ми щеше да получи инфаркт когато ме чу в такова състояние. Забравих да спомена,че същата сутрин му влезнах във фейсбука(паролите ни бяха еднакви) и видях,че някакъв негов приятел му беше пуснал съобщение - "К. е влюбеннн". Разбира се, аз му се обадих веднага и когато го попитах защо така е написал ми отговори,че е казал така,защото бил много разсеян. И аз глупачката му вярвах наивно и си мислех,че всичко ще се оправи. Спрях да му пиша и след 4 дена ми писа да ме пита какво правя и дали съм добре. Днес пак ми писа и този път си поговорихме сериозно.

Питах го за тази и дали наистина е влюбен в нея и той ми отговори,че не знае. Баща и не бил съгласен,че той е с 5 години по голям от нея и тя му казала,че не може да му даде сериозна връзка,защото иска да пробва и с други момчета.

Въпросът ми е дали да продължавам да поддържам някакъв контакт с него, защото и двамата искаме да си запазим приятелските отношения или да приллюча с него? Той ме нарани жестоко, излъга ме по най-гадния начин,като ми каза,че причината не е тя и той все още го твърди това, но аз съм почти сигурна,че причината е тя. За Св.Валентин и подари подарък и тя на него. Попитах го вчера дали са се целували и той ми отговори,че само веднъж.

Не мога да разбера как е възможно,ако наистина си обичал човека до себе си,да се хванеш със някаква пикла седмица след като си се разделил със сериозната ти приятелка? Не знам какво да правя,обичам го до болка,имахме планове как ще живеем заедно когато се върна,но всичко се разпадна. Моля Ви, дайте ми съвет!

Заслужава ли си да правя още жертви за него и да се боря или вече нямаме бъдеще заедно?

46 коментарaДобави коментар »

nadichka1

От nadichka119.09.2015, 10:46 ч.

Бягай колкото се може по далеч от него.Имала съм такава връзка и от опит ти казвам.Това че си е измислил такова глупаво оправдание да те зареже заради нещо минало преди толкова години води до мисълта,че просто е търсил...

Виж всички коментари за "Болезнена раздяла".

Още истории от "Раздяла"

Ще мога ли да забравя някога?

Ще мога ли да забравя някога?

Здравейте приятели. Незнам откъде да започна. Моята история е...

Не знам как ще живея без него, много го обичам

Не знам как ще живея без него, много го обичам

Здравейте! На 21 години съм,от 1 година и 2 месеца имам връзка с мъж на 23 години. Още...

Поредната раздяла или просто последната

Поредната раздяла или просто последната

Запознахме се в един сайт. И двамата сме на 35г. Аз съм разведен, а тя е сама. След...