Една година в самота

От 3 коментара0/5

Въпреки че мина година още ме боли, боли и не отминава, а не мога повече.
Въпреки че мина година още ме боли, боли и не отминава, а не мога повече.

Здравейте, историята ми ще бъде кратка   и надявам се да получа вашите мнения, защото вече и аз не знам какво да правя. На 18 години съм и преди  година се разделих с момче, което беше година по- голямо от мен.

Периода, в който бяхме заедно не бе продължителен, но беше пламенен.  Излизала съм с много момчета и винаги сякаш нещо е липсвало, сякаш търсех нещо което не можех да намеря. Но ето, че срещнах него. Още от първата минута нещо пламна, паснахме си идеално и бяхме като един човек. Времето, в което бяхме заедно минаваше неусетно и бързо като стрела. Той беше моето отражение във всичко.

За   пръв път изпитах нещо толкова силно, сякаш можеше да взриви целия свят ако беше отключено, допълвахме се идеално. Не можех да дишам и  живея без него- беше като в приказка. Но ето, че една вечер получих обаждане, в което той прекрати всичко.

Помня как за част от секундата всичко посивя и загуби смисъл. Болката следващите месеци беше неописуема, не можех да ям, да живея.

Никога не съм имала проблеми след раздялата, но това беше различно. Затворих се в себе си и усещах как с всяка секунда умирам, мислех че болката ще отмине но се оказа че греша. След него, една година след това не мога да допусна никой до себе си, опитвах постоянно но сякаш нещо ми беше отнето и не не беше от страх да не бъда наранена отново. И за злобните коментари, които предполагам, че ще получа не, не преувеличавам и не драматизирам.

Бих помолила за съвет, защото въпреки че мина година още ме боли, боли и не отминава, а не мога повече. Предварително благодаря на тези, които биха отделили време да ми дадат съвет.

3 коментарaДобави коментар »

Matinee

От Matinee05.08.2014, 21:05 ч.

Много трудно се преодолява нещо истинско, каквото ти си преживяла. Интересно е, разбира се, поради каква причина се е разделил с теб, но по-важното сега си ти и как да продължиш живота си. Може да ти прозвучи банално, но...

Виж всички коментари за "Една година в самота".

Още истории от "Раздяла"

ТОВА,КОЕТО НЯМА НИКОГА ДА РАЗБЕРЕМ И ДВАМАТА....

ТОВА,КОЕТО НЯМА НИКОГА ДА РАЗБЕРЕМ И ДВАМАТА....

Здравейте!Писала съм досега две свои истории тук!И двете бяха крайно...

Защо ме заразя?

Защо ме заразя?

Здравейте всички!! Ще се опитам да опиша какво ми се случи на мен,..накратко- аз...

Дилема

Дилема

Скоро попаднах на този саит и точно сега е момента да поискам и аз съвет от хора,...