Една неочаквана раздяла

От 13 коментара0/5

Дали наистина обмисля нещата между нас или  просто чака момент, за да потвърди раздялата, но аз да не я приема толкова тежко?
Дали наистина обмисля нещата между нас или просто чака момент, за да потвърди раздялата, но аз да не я приема толкова тежко?

Здравейте на всички, ще се опитам да съм максимално кратка. Имах връзка с мъж, беше ми колега, с 14 години по-голям от мен. Аз съм почти на 23. Стана така, че на мен ми изтече договора и трябваше да се прибера в България, а той остана в страната, където работехме заедно.

След като аз си дойдох, след 20 дни той дойде в България, прекарахме страхотна ваканция. След още 20 дни аз отидох при него за около седмица. Точно тогава, последната вечер той ми каза, че не иска да сме заедно повече, защото съм му нямала доверие. Аз просто го попитах дали преди мен е имал нещо общо с друга наша колежка. Сигурна съм, че по време на връзката ни е бил само с мен, показваше ми и ми казваше, че ме обича. Но вече от 3 места ми казваха за него и тази колежка и го питах дали е вярно за втори път.

След като поиска да се разделим буквално ме изгони от апартамента си, можете да си представите как се почувствах с куфара на улицата някъде, където дори не говоря езика, въпреки че съм живяла там.

На следващия ден ми каза, че е имал билет за България за рождения ми ден, който е този месец, но го бил изхвърлил, защото всичко било свършило. След моя отговор, ми поиска време. Аз му казах, че ще му дам колкото време иска и няма да осъществявам никакъв контакт с него. Аз се обнадеждих, че нещата могат да се оправят, но после пък се замислих дали просто не ми каза, че иска време, за да се успокоя аз и да потвърди раздялата ни.

Какво е вашето мнение, дали наистина обмисля нещата между нас или  просто чака момент, за да потвърди раздялата, но аз да не я приема толкова тежко ? И колко време да му дам, аз му казах, че има колкото време иска и това е третият му "мисловен ден".

Благодаря за мненията предварително !

13 коментарaДобави коментар »

Magg-i

От Magg-i01.04.2015, 12:08 ч.

А и какво ли можеш да очакваш след такава голяма разлика в полза на мъжа?

Виж всички коментари за "Една неочаквана раздяла".

Още истории от "Раздяла"

Несподелената ми любов

Несподелената ми любов

Здравейте!!!Реших да ви пиша за да ми дадете няколко мнения дори и съвети...Преди...

Колко боли от любовта...

Колко боли от любовта...

За първи път ми е толкова трудно да ти пиша макар,че го искам.Последния път когато...