Кой път да поема?

От 4 коментара0/5

Кой път да поема?
Кой път да поема? © Сн.: iStock.com

Здравейте, потърсих вашата помощ, защото вече нямам сили да се боря със себе си.

Имам връзка, която започна не както всички. С приятелят ми се караме постоянно от самото начало...

Дава обещания, които почти никога не спазва, лъже за някои неща, винаги съм на второ място след приятелите му, действията му понякога ме нараняват. Той има проблеми с нервите, защото като малък родителите му не са се грижили изобщо за него и той се е отгледал сам с по- големия си брат.

Той ми е давал неистово щастливи моменти, разплаквал ме е от щастие, стоял е с мен в най- трудните моменти, когато съм имала нужда от него се е опитвал да ми помогне, правил е неща за мен, които никого досега не е правил... Но идва и лошата част- нямам му доверие, заради всичките обещания, които не спази. Когато изгуби контрол действията му ме нараняват ужасно много.

Говорила съм с него за това, но той продължава. За последната седмица ме нарани два пъти, след това се извиняваше с часове, но след толкова много извинения думите му започват да губят смисъл.

Скандалите ни все повече и повече се зачестяват, болката не спира с дни, защото знам, че края наближава..а аз го обичам...

Не знам как да постъпя, да тръгна ли сега или да продължа да чакам да осъзнае грешките. Както казах нося тази болка всеки ден, а дори аз не мога да разбера себе си.

Обичам го, но вече всичко е различно- сякаш не само аз усещам, че края наближава.
 

4 коментарaДобави коментар »

elichka_78

От elichka_7805.08.2016, 14:26 ч.

Само едно ще ти кажа, когато мине време и се обърнеш назад най-много боли от изгубеното време ... първо, защото си си виновен ти и само единствено "ти" и второ, защото никой и никога няма да ти го върне. Прощава се...

Виж всички коментари за "Кой път да поема?".

Още истории от "Раздяла"

Не знам как да постъпя

Да продължа ли без нея или да се боря?

Здравейте! С най-добрата ми приятелка сме отдавна заедно, караме се, но винаги след това пак сме заедно и така много време.

Истина или Лъжа

Истина или Лъжа

Здравейте, Искам да споделя с вас дилемата пред, която съм застанала в момента....

Загубих го!

Загубих го!

Загубих го може би завинаги, мъжа които беше целият ми живот, семейството си,...