Колко несправедлив е света!!!

От 3 коментара0/5

Колко несправедлив е света!!!

Здравейте, по принцип не съм от хората които седят пред компютъра и разказват историята си, но явно от болката в мен е ужасно силна и имам чувството, че трябва да я споделя.

Та към историята. В момента съм на 33 години. На 22 се омъжих на 23 вече имах син който обичам ужасно много, на 25 имах успешен бизнес.

Но преди почти 4 години разбрах, че съпругата ми си има друго ангелче, оказа се един от най близките ми приятели, също със семейство.

Първата ми реакция бе да поговоря и с двамата по отделно и чух за съжаление и разкаяние и всички останали глупости и, че всичко било грешка и приключвало. Минаха 3-4 месеца и една късна вечер получих обаждане от непознат номер, оказа се жената на моя бивш приятел. Тя направо по същество ме попита дали знам какво се случва между нашите хора, аз и отговорих, че знам от доста време но го смятам за приключило.

Оказа се, че тя също е разбрала по рано и също като мен е решила да не споделя това, но във въпросната вечер ги е хванала отново. И от та започнахме едно ходене по мъките и грозни сцени и какво ли още не, но аз на следващия ден реших да позвъня на тази жена и поисках да се срещнем за да запълним празнините и да изясним един на друг какво се случва.

Така и стана видях ме се, поговорихме и се прибрахме. Започнаха се едни изпълнения и припадъци колко не могат един без друг и всякакви подобни, но нито той нито жена ми направиха някаква стъпка.

Тя си остана в нашия дом той у тях, но те продължаваха да се срещат. След известно време той започна да издевателства над съпругата си, гонения посред нощ и всякакви подобни и познайте какво, тя винаги опираше до мен. Колко нощи съм я намирал по улиците с бутилка в ръка блуждаеща и безнадеждна само аз си знам.

Както и да е, получи се така, че ние се сближихме в този период, прекарвахме доста време заедно оплаквайки мъките си един на друг. След известно време стигнахме до мисълта, че може би е редно да помислим за себе си, но се получи така, че го направихме заедно.

Започна хме всеки уикенд да ходим някъде в друг град, други държави дори, дойде и момента в който станахме интимни, получи се нещо между нас. По между другото тя е 5 години по стара от мен, ако това има значение за някого.

Ден подир ден ставахме все по близки и по близки, но на заден план всичко си оставаше по старо му, никой от нашите възлюбени не предприемаше нищо.

Тя се изнесе от тях при своите родители, аз също спрях да се прибирам вкъщи. Минавайки време ние ставахме все по близки и в някакъв момент дойде идеята да заминем някъде, но къде? Първите идеи бяха за добрата стара Англия, не заради друго а заради елементарния английски, но аз знаех от нея, че най голямата и мечта е да живее в Германия.

Замислих се и намерих хора с които се свързах и може би за месец вече имах почти всичко сигурно, Съобщавайки това на моята нова любов, видях как лицето и грейна и как душата и се усмихна.

Речено сторено зарязах всичко което имах в България и в края на 2014 в една красива събота се оказахме в един красив град, срещнах се с човека помогнал ми да намерим жилище почти веднага и останахме известно време у тях докато нашето се освободи. Аз реших и споделих с моята любима , че е редно аз да започна някаква работа каквато и да е за да има тя време да учи език и да се опита да се реализира във своята сфера и професия, така и стана, аз без думичка немски на втория тен започнах работа като куриер без да питам за колко пари дори.

Така започнахме да градим новия си живот, мина известно време аз смених работата с малко по добра изкарвах достатъчно пари за да живеем повече от нормално, след няколко месеца започнахме разговори относно нейната дъщеря, която тъкмо влиза в пубертета и е доста лошо да живее без майка си и т.н.

Аз разбира се и дадох изцяло зелена светлина да зареже всичко друго и да направи всичко възможно да доведе детето си при нас, да направи така, че то да влезе в добро училище и всичко останало. Така и се получи, детето се интегрира ужасно добре, дори стана най добра по успех в класа си с което аз много се гордея. И така щастливи и с разбира се с много трудности продължихме да се борим напред.

Аз продължавах да работя не мечтаната работа с едничката цел тя да успее, а пък аз като му дойде времето и имаме някаква сигурност вече от нейна страна. продължавах да и давам време за нея и нейното усъвършенстване.

След около година и половина тя започна първата си работа по някакво временно назначени за няколко месеца, в една от най именитите фири тук, последва пауза второ, трето временно назначение, но важното бе че трупаше опит и повишаваше компетентностите си. след известно време получи ново назначение , но този път за повече време, започнахме да виждаме вече доста пари в себе си и аз една идея започнах да се успокоявам и да мисля, че освен напред нещата няма как да тръгнат назад. Но както винаги има едно, но, след 3-4 месеца работа на новото място тя вече започна да говор колко е хубаво там, как всички я приемат много добре, помагат и ужасно много и всякакви подобни суперлативи.

Аз разбира се се радвах много на този факт и бях повече от щастлив. Обаче се започна с едно отдалечаване между нас, тя все нямаше време, все главата и е кофа, започна да се прибира по късно и по късно от работа.

Започнах да се съмнявам в някои неща, говорих с нея, все пак минахме през много и много трудни неща за едно и е редно да бъдем честни един с друг. Отговори ми че едва ли не говоря глупости и че просто работата и е много и всякакви подобни неща, които дори ме накараха да се почувствам виновен, че изобщо съм си помислил подобно нещо. Така и продължиха нещата може би около месец докато след поредното и закъснение и не вдигане на телефона една вечер разбрах, че между нас има някого.

Оказа се неин колега обърнал и малко повече внимание. Света ми се срина, човека когото обичах повече от всичко, човека в когото вярвах напълно най вече заради начина по който ни събра живота, човека който ми даде надежда, че въпреки всичко ще успеем заедно, човека който ми казваше и показваше обичам те, по всевъзможни начини той ми заби ножа в гърба.

С най голямо спокойствие ми заяви, че иска да се разделим, но най грозното бе, че изкара хиляди безсмислени причини за това, но не и връзката и с другия. Дори месец след това ме гледа в очите и ми казва, аз нямам нищо общо с него, а реално прекарва всяка свободна секунда с него, в един момент сякаш срещу мен виждах някакъв друг човек не жената в която се влюбих и която обичах толкова много поради ред причини.

Пропуснах да кажа, че точно в дните преди раздялата ни получи предложение за постоянна работа, нещо за което много от германците мечтаят. И така един човек сбъдна своите мечти, хубава работа, детето в едно от най добрите училища и нова любов с немски гражданин със също така добра работа. А другият остава без нищо със скапаната си работа, без почти никакви странични социални контакти заради целеустремеността си към общия успех и живеещ при приятел който се е смилил да го прибере при него Вярвате ми чувството , че си ракетоносител и че си използван и захвърлен е ужасно.

По голямо предателство не съм изпитвал никога в живота си, може би вярата във всичко това и че то е истинското ме карат да мисля така, но болката е повече от ужасна нетърпима. Вероятно пропускам хиляди детайли, вероятно съм допуснал и хиляди правописни грешки, но пишейки това изпадам във едно състояние на гневен, поруган и ужасно объркан от неправдата човек. Моля да ме извините.

Да света е ужасно несправедлив към добрите и към хората със някаква ценностна система, колкото по нагъл и долен си толкова по успешен си. Явно това е мотото.

3 коментарaДобави коментар »

mystifier

От mystifier08.06.2017, 04:13 ч.

Ето още една измислена история. Авторе,като не знаеш как да скалъпиш историята си,че да ти повярват хората,защо изобщо я пишеш. Толкова блудкава и безсолна,че ми се искаше въобще да не я бяха публикували. "С бутилка в...

Виж всички коментари за "Колко несправедлив е света!!!".

Още истории от "Раздяла"

Как да си го върна?

Как да си го върна?

Нашата връзка започна ноември 2004 и продължи 2 години. Обичахме се много, но и...

Искам да си го върна

Искам да си го върна

Ето моята история: Имам връзка с едно момче вече 10 години. Заедно сме от...

Моята любов /продължение/

Моята любов /продължение/

ДО ВСИЧКИ КОИТО МИ НАПИСАХА КОМАНТАР И ДО ОСТАНАЛИТЕ КОИТО СЕ ИНТЕРЕСУВАТ ОТ...