Моля прочетете и помогнете, от това зависи живота ми

От 13 коментара0/5

Изпитвам различни чувства в момента и се чудя сърцето ли, разума ли, плувам в океан от емоции. Моля за помощ от хора знаещи какво е това!
Изпитвам различни чувства в момента и се чудя сърцето ли, разума ли, плувам в океан от емоции. Моля за помощ от хора знаещи какво е това!

Аз съм ергенче на 34 години, чувствителен, търсил винаги любов, с малки и кратки връзки.

Живея в малък град(село) и работя в шивашка фирма, където срещнах любовта с по голяма от мен жена с 6години и с две деца, който са от различни мъже. Та връзката ни започна с леки флиртове, докосване и тем подобни.

Флиртувахме 5 месеца аз не посмях да погледна друга жена и горях за нея, през това време тя живееше с друг човек, който не навижда, няма деца от него и той не я заслужава, не вървят нещата там и няма да се оправят никога.

Тя е с мъжки характер -борбена, живота я е научил да се бори от малка, докато аз съм по слабия всичко ми е на готово и живея с родители и грижи нямам. Общо взето чувствата ни се споделяха чрез статуси във ФБ и флирт на работата през тези 5 месеца.

Тя прекрати 9годишна връзка и дойде време за срещи, това бяха най изпепеляващите , красиви, изгарящи вечери в парка, понякога от дъжда по-мокри. Започнах да спя в тях, заедно на работа , заедно вечер до късно и не си омръзваме, общо взето всичко прекрасно, като герои от филм , обич голяма и изпепеляваща, месец и половина.

Но една вечер дойде момента от нейна страна и ми заявява, че това не е моят живот и аз трябва да имам семейство и деца, а тя е всичко за мен, бих дал живота с и за нея и мен ме удари това, като влак минаващ през мен защото винаги казваше, че аз ще я оставя тя не и аз си отворих сърцето към нея защото бях сигурен, че няма да я оставя.

Почувствах се наранен, измамен, заменен защото нейния се върна при нея защото не можела без мъж , колкото и да го ненавижда а той наистина е мерзавец, няма обидна дума за него.

Три месеца аз объркан с гняв и високо кръвно. През това време ми казваше, че един ден ще съм и бил благодарен за този жест.

Говоря с различни хора и търся мнение, всеки ми казва различно и явно това ме обърка. Голяма болка изживях която до ден днешен още помня. Една вечер сънувах, че се срещаме и хоп на другата сутрин среща тъй като тя беше напуснала работа и от там пак наново заедно. Но някак си беше различно болката я имаше в мен и не можех да си отворя сърцето.

Две седмици идеално и след това започна всичко да потъва и аз си тръгнах след лек скандал. Вече два месеца не сме заедно но допреди седмица започнахме да се чуваме и пишем до момента с любов.

В момента приятеля и го е изгонила и иска време да си дадем, за да може веднъж за винаги да приключи с него и да сте заедно спокойно, да не се крием от никой. Но аз в момента съм объркан общо взето нз какво искам но само знам, че не искам да я нараня, просто ме е страх от всичко и че може да не се получи и ще трябва да я нараня а си казахме, че ще се борим заедно с всичко с хорските приказки , родители и т. н .

Но изпитвам различни чувства в момента и се чудя сърцето ли, разума ли, плувам в океан от емоции. Моля за помощ от хора знаещи какво е това!
 

13 коментарaДобави коментар »

Aidriell

От Aidriell14.07.2016, 11:20 ч.

Пич съгласен съм с мнението на абс. всички жени изказали се тук преди мен вслушай се в мненията им има много мъдрост,която ще ти спести години от живота в безмислие и провален брак. Не ти трябва жена с 2 деца. Малко са...

Виж всички коментари за "Моля прочетете и помогнете, от това зависи живота ми".

Още истории от "Раздяла"

Той е мъжът на живата ми

Той е мъжът на живата ми

Много лъжи много и това беше краят на всичко. Исках да бъда с него без условия...

Струва ли си да се боря?

Струва ли си да се боря?

Ще ми се да вярвам, че на света има повече верни мъже. Вярвах, че имам един такъв...

Умряла от любов

Умряла от любов

Аз съм жена на 46 години. Едва сега разбрах, че съм живяла стерилен живот, запазена...