Моля прочетете и помогнете, от това зависи живота ми

От 13 коментара0/5

Изпитвам различни чувства в момента и се чудя сърцето ли, разума ли, плувам в океан от емоции. Моля за помощ от хора знаещи какво е това!
Изпитвам различни чувства в момента и се чудя сърцето ли, разума ли, плувам в океан от емоции. Моля за помощ от хора знаещи какво е това!

Аз съм ергенче на 34 години, чувствителен, търсил винаги любов, с малки и кратки връзки.

Живея в малък град(село) и работя в шивашка фирма, където срещнах любовта с по голяма от мен жена с 6години и с две деца, който са от различни мъже. Та връзката ни започна с леки флиртове, докосване и тем подобни.

Флиртувахме 5 месеца аз не посмях да погледна друга жена и горях за нея, през това време тя живееше с друг човек, който не навижда, няма деца от него и той не я заслужава, не вървят нещата там и няма да се оправят никога.

Тя е с мъжки характер -борбена, живота я е научил да се бори от малка, докато аз съм по слабия всичко ми е на готово и живея с родители и грижи нямам. Общо взето чувствата ни се споделяха чрез статуси във ФБ и флирт на работата през тези 5 месеца.

Тя прекрати 9годишна връзка и дойде време за срещи, това бяха най изпепеляващите , красиви, изгарящи вечери в парка, понякога от дъжда по-мокри. Започнах да спя в тях, заедно на работа , заедно вечер до късно и не си омръзваме, общо взето всичко прекрасно, като герои от филм , обич голяма и изпепеляваща, месец и половина.

Но една вечер дойде момента от нейна страна и ми заявява, че това не е моят живот и аз трябва да имам семейство и деца, а тя е всичко за мен, бих дал живота с и за нея и мен ме удари това, като влак минаващ през мен защото винаги казваше, че аз ще я оставя тя не и аз си отворих сърцето към нея защото бях сигурен, че няма да я оставя.

Почувствах се наранен, измамен, заменен защото нейния се върна при нея защото не можела без мъж , колкото и да го ненавижда а той наистина е мерзавец, няма обидна дума за него.

Три месеца аз объркан с гняв и високо кръвно. През това време ми казваше, че един ден ще съм и бил благодарен за този жест.

Говоря с различни хора и търся мнение, всеки ми казва различно и явно това ме обърка. Голяма болка изживях която до ден днешен още помня. Една вечер сънувах, че се срещаме и хоп на другата сутрин среща тъй като тя беше напуснала работа и от там пак наново заедно. Но някак си беше различно болката я имаше в мен и не можех да си отворя сърцето.

Две седмици идеално и след това започна всичко да потъва и аз си тръгнах след лек скандал. Вече два месеца не сме заедно но допреди седмица започнахме да се чуваме и пишем до момента с любов.

В момента приятеля и го е изгонила и иска време да си дадем, за да може веднъж за винаги да приключи с него и да сте заедно спокойно, да не се крием от никой. Но аз в момента съм объркан общо взето нз какво искам но само знам, че не искам да я нараня, просто ме е страх от всичко и че може да не се получи и ще трябва да я нараня а си казахме, че ще се борим заедно с всичко с хорските приказки , родители и т. н .

Но изпитвам различни чувства в момента и се чудя сърцето ли, разума ли, плувам в океан от емоции. Моля за помощ от хора знаещи какво е това!
 

13 коментарaДобави коментар »

Aidriell

От Aidriell14.07.2016, 11:20 ч.

Пич съгласен съм с мнението на абс. всички жени изказали се тук преди мен вслушай се в мненията им има много мъдрост,която ще ти спести години от живота в безмислие и провален брак. Не ти трябва жена с 2 деца. Малко са...

Виж всички коментари за "Моля прочетете и помогнете, от това зависи живота ми".

Още истории от "Раздяла"

Няма как да сме заедно, а знам че и той ме обича

Няма как да сме заедно, а знам че и той ме обича

Здравейте! Доста съм объркана напоследък, изчетох много истории тук в които се...

"За нея няма място пазено, тя трябва да руши...."

Закъснялата любов

Аз съм семейна,омъжих се млада и се примирих с избора си,макар и да не се обичахме...

Възмездие или?

Възмездие или?

Преди време, година може би, писах тук. Бях толкова отчаяна, че сега като се връщам...