Обичал ли ме е?

От 13 коментара0/5

Когато едно момиче продължава да се връща при някой, който се отнася зле с нея, това не значи, че тя е глупава Значи, че просто не може да убие надеждата… Надеждата, че може би един ден, той ще се промени!
Когато едно момиче продължава да се връща при някой, който се отнася зле с нея, това не значи, че тя е глупава Значи, че просто не може да убие надеждата… Надеждата, че може би един ден, той ще се промени!

Здравейте. Моята "прекрасна" ; история е следната:
Имах връзка с мъж, който реши да си търси късмета в Англия.Това се случи преди 2год. Преди да замине ми каза, че отива за много кратко време и ще се върне. Разбира се това не се случи.

През тези 2год. поддържахме връзка по телефона и през цялото време ми обясняваше колко много му липсвам, колко много ме обича, как си мечтае да съм при него и т.н. Разбира се на мен ми ставаше много приятно като чуя тези приказки. Имахме също така много спорове и караници, не си говорихме със седмици...

Той няма намерение да се прибере в България,а аз миналото лято щях да замина, но поради други причини не успях и така и не се видяхме. След един от всичките ни спорове, аз му изневерих ( ако мога изобщо да го нарека изневяра) и му казах.

Исках да се почувства кофти и да му стане гадне и да разбера аз как се чувствам след всеки път като реши да се заяжда с мен.

Мина се малко време и си помислих, че му е минало, защото пак започнахме да правим планове как да се съберем. Но преди няколко вечери реши, че всичко трябва да приключи между нас. Не можел повече така да продължава да има виртуална връзка, аз съм му била изневерила и т ова го съсипало, не можел да го преживее и преглътне, била каква ли не... няма нужда да пиша какви обидни думи каза.

Целия проблем идва от там, че след толкова много разговори, планове, мили думи и какво ли още не аз съм влюбена, или съм влюбена в идеята да сме заедно.

Не знам какво да мисля вече, но ми е адски кофти. Но от друга страна не мога повече така да продължавам, да се надявам че някой слънчев ден ще сме заедно и същевременно да му търпя настроенията и да се чудя и притеснявам днеска в какво настроение е и ще се караме ли.

Аз мисля, че от моя страна съм му показа че държа на него и искам да съм с него, той мисли друго разбира се, но не мисля че има какво повече да направя. Освен да си купя билет и да замина за Лондон хахаха...Шегувам се разбира се.Едва ли ще помогне това.

Изкажете си мнението какво мислите и как бихте се чувствали ако сте на мое място.

13 коментарaДобави коментар »

magica0707

От magica070711.03.2015, 12:16 ч.

Когато човек иска нещо -намира начин да го постигне!Всичко останало са оправдания и празни приказки!Освен това-получаваш това,което заслужаваш! :)Трудно се поддържа връзка от разстояние,но ако наистина те е обичал щеше...

Виж всички коментари за "Обичал ли ме е?".

Още истории от "Раздяла"

Защо???

Защо???

На 40 години съм с дъщеря на 16. Преди 1 година един колега стар ерген общо-взето...

Края на една приказка

Края на една приказка

Дълго мислех дали да пиша тук, но трябва да излея мъката, която в момента ме...

АЗ и ТОЙ - ОГЪНЯТ и ВОДАТА-ПОМОГНЕТЕ

АЗ и ТОЙ - ОГЪНЯТ и ВОДАТА-ПОМОГНЕТЕ

Здравейте! Искам да ВИ разкажа моята любовна история,която всеки ден удивлява...