Без изход

От 16 коментара3/5

Здравейте непознати жени искам съвет от вас защото явно сама не мога да се оправя. От 5 години имам връзка и дете от човек, който обичах и исках и вярвах, че ще бъда до края с него както е редно. Но уви нима бях толкова сляпа и толкова вярвах, че всичко ще се оправи. С времето изпъкнаха различията във вижданията и начина ни на живот, той е болен от ревност без поводи бил и с другите така аз не съм по специална, измисля си ситуации и си вярва.
Прост е като кирка, но за далавери е първи. Проблемът е, че се отвърщавам от него и начина му на поведение. Не живея при него вече, но той всеки ден идва и ме прибира, после ми звъни дали съм в къщи, а той има свобода и си прави каквото поиска, но даже не знае как и ме обвинява. Не знам защо ме е страх да го отрежа изцяло, може би се надявам още на нещо или съм свикнала с него.
Исках да бъдем семейството за което съм мечтала, но не всичко си имаме здраве детенце, но уважение и разбирателство не нямаме, теми за разговор, нито за филми, нито за книги, той не чете. Ще кажете е не го ли прецени в началото, прецених уж и вярвах, но вече не, не вярвам, че ако пак се съберем няма да се караме и че детето няма да слуша, не вярвам че ще спре да ме обижда и посяга, не вярвам, че ще спре да ме заплашва със смърт.
Мислила съм да се оплача в полицията, но какво от това той не се притеснява от това решил е, че съм негова собственост и че ще ми с тъжни живота.
И ето аз чакам, но не знам какво може би да се влюби в друга, може би да избягам с детето в чужбина, а близките ми, а майка ми какво ли ще и направи, и нали искат подписа на бащата, за да взема детето, а как ще работя, а детето, а пари, нямам никакъв изход. Всички около мен които са виждали изблиците му, също се страхуват и като измислям варианти ме отказват .
Какво да правя? Как да постъпя?

16 коментарaДобави коментар »

MALABUENA

От MALABUENA04.09.2005

Също сам била в подобно положение, но той ме пребиваше, отвличаше, заплашваше с пистолет, човекът беше луд, аз го знаех и ме беше страх. Заминах за чужбина, всички казаха, че прекалявам, че не било чак толкова, че ме обича...

Виж всички коментари за "Без изход".

Още истории от "Раздяла"

Да живея ли с комарджия?

Да живея ли с комарджия?

Преди седем години се разведох, защото съпруга ми играеше комар т.е на машините за...

Раздяла

Раздяла

Просто незнам как да започна.. Всичко се случи преди 1 година. Много харесвах едно...

Той се ожени

Той се ожени

Просто незнам откъде да започна..Не съм и предполагала,че ще споделям толкова...