Възможно ли е да го е споходило "просветление"?

От 22 коментара1/5

С главния герой на моята история имахме 6 месеца съвместен живот.

Началото беше приказка, впоследствие усетих охладняване от негова страна. Като че ли с мен беше само физически, а мислено някъде другаде.

Тъй като работим заедно, веднъж случайно забелязах, че си разменят многозначителни погледи с колежка, с която ми е казвал, че преди време е имал връзка. Казах му какво съм видяла, той избухна, каза, че полудявам, че го задушавам, но така и не отрече, нито потвърди. Реших, че може и да си внушавам и повече не повдигнах въпроса.

След време, млада и привлекателна клиентка (работим в магазин), дойде при мен (аз отговарям за приемане оплаквания от клиенти) и разярена ми обясни, как господинът(цитира името му, което е изписано на баджа)и направил неприлично предложение. Попитах я какво точно, а тя каза: секс. Беше много възмутена, трепереше от ярост. Веднага говорих с него, той се разяри, каза, че клиентката е луда, че не е толкова тъп да си рискува работата така елементарно. Повярвах му.

И така до момента, в който прочетох в хронологията на Скайпа, как си урежда среща с непозната. Пишеше й, че няма терен и е съгласен да плати, ако се срещнат в някой хотел. Споменаваше и за мен по доста обиден начин, че съм нещо прекрасно, перфектна в леглото, но вече ме е притежавал и сега му се иска нещо различно.

Вече оправдание не можеше да се измисли. Без скандали, тихо и кротко ми каза, че съм започнала да му омръзвам, че нещо му липсва когато е с мен, че не съм жената, от която има нужда.Каза, че не иска да ме наранява, затова е най-добре да се разделим.

Аз се изнесох и тогава започна необяснимото, заради което искам съвет и търся чуждо мнение, защото не смея да споделя с приятели. Сами виждате, че историята до тук и много унизителна,но на какво ли не се подлагаме понякога заради един мъж! Тъкмо започнах да се възстановявам от "шамара", който ми беше зашлевен и дори си мислех, че в крайна сметка мога и без него, когато той започна да ме търси.

Сега ми звъни непрекъснато, преследва ме ( вече не работим заедно), повтаря ми, че след като съм си тръгнала е осъзнал, че аз съм жената на живота му, че не може без мен. Казва ми, че не ми е изневерил с онова момиче, искал е да го направи, но е размислил. Разбрал е какво означавам аз за него. Иска да му простя и да започнем отначало.

Мислите ли, че е възможно да казва истината? Възможно ли е да го споходи "просветление" след всичко,което ми причини?
Нямам много опит в любовта и не знам как да разбера доколко да му вярвам.

22 коментарaДобави коментар »

3

От 324.01.2007, 17:49 ч.

моята история е сходна...но от наи тъжната тя се превърна в неописуемо щастие и сбъдване на всичките ми мечти.бях нещастна защото бях(и оше съм) че той е чожека на живота ми.бяхме разделени...и двамата сме правили глупости...

Виж всички коментари за "Възможно ли е да го е споходило "просветление"?".

Още истории от "Раздяла"

Тормоз и отчаяние

Тормоз и отчаяние

Здравейте приятели, пише Ви една отчаяна жена. На 24 години съм и имам момиченце...

Какво да правя?

Какво да правя?

Здравейте!И моята история е банална-изневяра. Преди години писах тук,беше три...

Какво ми пречи да забравя?

Какво ми пречи да забравя?

Здравейте на всички, които по една или друга причина, са достигнали до това мое...