Възможно ли е да го е споходило "просветление"?

От 22 коментара1/5

С главния герой на моята история имахме 6 месеца съвместен живот.

Началото беше приказка, впоследствие усетих охладняване от негова страна. Като че ли с мен беше само физически, а мислено някъде другаде.

Тъй като работим заедно, веднъж случайно забелязах, че си разменят многозначителни погледи с колежка, с която ми е казвал, че преди време е имал връзка. Казах му какво съм видяла, той избухна, каза, че полудявам, че го задушавам, но така и не отрече, нито потвърди. Реших, че може и да си внушавам и повече не повдигнах въпроса.

След време, млада и привлекателна клиентка (работим в магазин), дойде при мен (аз отговарям за приемане оплаквания от клиенти) и разярена ми обясни, как господинът(цитира името му, което е изписано на баджа)и направил неприлично предложение. Попитах я какво точно, а тя каза: секс. Беше много възмутена, трепереше от ярост. Веднага говорих с него, той се разяри, каза, че клиентката е луда, че не е толкова тъп да си рискува работата така елементарно. Повярвах му.

И така до момента, в който прочетох в хронологията на Скайпа, как си урежда среща с непозната. Пишеше й, че няма терен и е съгласен да плати, ако се срещнат в някой хотел. Споменаваше и за мен по доста обиден начин, че съм нещо прекрасно, перфектна в леглото, но вече ме е притежавал и сега му се иска нещо различно.

Вече оправдание не можеше да се измисли. Без скандали, тихо и кротко ми каза, че съм започнала да му омръзвам, че нещо му липсва когато е с мен, че не съм жената, от която има нужда.Каза, че не иска да ме наранява, затова е най-добре да се разделим.

Аз се изнесох и тогава започна необяснимото, заради което искам съвет и търся чуждо мнение, защото не смея да споделя с приятели. Сами виждате, че историята до тук и много унизителна,но на какво ли не се подлагаме понякога заради един мъж! Тъкмо започнах да се възстановявам от "шамара", който ми беше зашлевен и дори си мислех, че в крайна сметка мога и без него, когато той започна да ме търси.

Сега ми звъни непрекъснато, преследва ме ( вече не работим заедно), повтаря ми, че след като съм си тръгнала е осъзнал, че аз съм жената на живота му, че не може без мен. Казва ми, че не ми е изневерил с онова момиче, искал е да го направи, но е размислил. Разбрал е какво означавам аз за него. Иска да му простя и да започнем отначало.

Мислите ли, че е възможно да казва истината? Възможно ли е да го споходи "просветление" след всичко,което ми причини?
Нямам много опит в любовта и не знам как да разбера доколко да му вярвам.

22 коментарaДобави коментар »

3

От 324.01.2007, 17:49 ч.

моята история е сходна...но от наи тъжната тя се превърна в неописуемо щастие и сбъдване на всичките ми мечти.бях нещастна защото бях(и оше съм) че той е чожека на живота ми.бяхме разделени...и двамата сме правили глупости...

Виж всички коментари за "Възможно ли е да го е споходило "просветление"?".

Още истории от "Раздяла"

Как да го спра?

Как да го спра?

Здравейте. По принцип много не обичам да споделям, но този път просто вече...

Ако си мъж си вдигни телефона ... не гей съм

Ако си мъж си вдигни телефона ... не гей съм

Здравейте, Много съм объркана и незнам какво да мисля и как да постъпя. Преди...

Тя ме заряза

Тя ме заряза

Познаваме се отдавна и аз отдавна я харесвам. Един ден й предложих ,но тя не се...