Той се върна ! Защо ?!!!

От 22 коментара0/5

Здравейте!

Много бих искала да споделя с вас и да прочета странични мнения. Преди време имах връзка с доста неподходящ мъж. А още отпреди си имах чувства към друг мъж, както и той към мен, но всичко беше платонично. Въпреки платоничната на нещата винаги съм знаела,че ще бъдем някой ден заедно.

В края на връзката ми с Неподходящия срещнах друг мъж, с който знаех че нямам кай знае какво бъдеще с него,но започнахме да се срещаме и в един момент разбрах,че не мога да прекратя.

С него вече се бяхме виждали около 2 седмици, когато той ми призна,че има друга връзка с жена,която живее в чужбина.

Виждали се много рядко но се чували често по телефона.Заболя ме,че не ми каза от самото начало,а не от ревността.Опитах да му кажа че трябва да спрем,но той ми каза,че се чувства страшно добре с мен и аз нямах сили да настоявам.Знаех,че не мога да очаквам много и подтисках чувствата си.Дори понякога когато съм имала възможност да му кажа колко държа на него,съм си премълчавала,защото знаех,че ще го задуша с това.

Нямаше цяла година да сме заедно,но аз мечтаех за нещо истинско.Макар да се виждахме всеки ден и да бяхме заедно през повечето време на денонощието-нещо ми липсваше.

Липсваше ми пълното отдава! не,което не усещах от негова страна.Събрах смелост и сили и се разделих с него.Събрах се с платоничната си любов и всичко беше разкошно.Радвах се че съм се отърсила от предишния си живот на догатки и подтиснати чувства.Осъзнах,че онзи мъж ме бе направил какъвто е той-непукист до някъде и криещ чувствата си. Но новото ми начало беше чудесно. В последствие разбрах,че предишния се бил отдръпнал в последно време от мен,защото искал да намеря някой който да ми даде нещо по-истинско-това ми го каза и ме нарани много. С новата си връзка се радвах,че се е получило така и вярвах,че повече няма да греша така. До тук всичко върви добре.

Изминаха две години от раздялата ни,а аз усещах проблеми в настоящата си връзка.Една нощ той се появи пред вратата ми с обяснения в любов.Казваше че не може без мен.

Не спирах да го питам защо се връща след толкова време. А той отговаряше,че много мислел за мен и не издържал.Когато се прибрах си казах,че няма да се повтори това и няма да го допусна до себе си. Но не стана така-сега се виждаме тайно и осъзнах,че е имал повече чувства към мен от колкото съм си мислела. А аз се спирах на сила и може би го е усетил.

Страшно е мил,чувствам се прекрасно с него-желана! Той също имал някаква връзка,но не мога да го съдя при положение,че и аз имам. Не знам какво да направя!Знам,че това трябва да спре, но отново този мъж ми влияе и нямам силите да прекратя всичко.

Понякога имам чувството,че съм отново в миналото и съжалявам горчиво,че не съм показвала чувствата си. А той ми казва често че държи на мен. Чувствам се объркана след толкова време,а той се върна ...

22 коментарaДобави коментар »

Ivalena

От Ivalena24.08.2007, 04:24 ч.

123 пиши ни какво си решила, каква е развръзката? :)

Виж всички коментари за "Той се върна ! Защо ?!!!".

Още истории от "Раздяла"

Ако му бяx казала да....

Ако му бяx казала да....

Ако му бяx казала да, сега всичко щеше да е различно, но не аз му отказах! И той ми се...

Защо са толкова неуверени

Защо са толкова неуверени

Здравейте. Имах приятел с когото скъсахме преди 2 месеца. Той наистина беше...

Как да си върна доверието му

Как да си върна доверието му

Писала съм и преди в този сайт и много от мненията ви са ми помагали.Сега искрено...