Вече втори ден не съм го чувала

От 13 коментара2/5

Изпитвам някакъв ужас при мисълта, че може би няма да го чуя отново...става дума за приятелят ми, когото аз много обичам...малко късно разбрах колко го ценя и колко много държа на него. След всички мои грешки той успя да намери сили и да ми прости. След година на раздяла сега отново сме заедно и всичко върви идеално, или поне вървеше...

Докато бяхме разделени аз бях с друг (не го обичах, просто търсех начин да забравя моето момче), съответно той едно че не може в България и друго че също е имал друга. Както и да е това сега няма значение, защото не сме били заедно.

Проблема сега е моя бивш, който сякаш се е зарекъл да ни раздели. Постоянно пише смс-и и звъни. Аз съм блокирала повикванията му, но смс-ите няма как. Моя приятел говори с него по телефона и уж се бяха разбрали, че няма повече да ме притеснява, но уви - продължава се. Не мога да разбера защо и докога ще продължава така.

Не искам да съсипе връзката ми. Не искам отново да изгубя любовта си.

Моля ви помогнете...не знам как да постъпя, от еднта страна мисля че ме предизвиква, за да може после да каже на приятелят ми че аз му пиша...какво да правя вече и аз не знам. На ръба на нервна криза съм!

Помогнете да спася любовта си!

13 коментарaДобави коментар »

Мимозита

От Мимозита24.04.2008, 19:52 ч.

Ами да ти кажа това е доста срещано явление. И мен така един ме подлудяваше.Аз му казвам,че вече сме приключили той ми се налага и не ме оставя на мира и непрекъснато ми звънеше и ми пишеше. Направо ме подлудяваше,обаче...

Виж всички коментари за "Вече втори ден не съм го чувала".

Още истории от "Раздяла"

Развода

Развода

Здравейте, искам да споделя нещо с вас, защото страшно много ме боли. Женен съм от...

Болката в душата ми

Болката в душата ми

Здравейте, ето я и моята наранена душа.Заедно сме от 14 годишни, 14 години живяхме,...

Обречена любов

Обречена любов

Здравейте от доста време се чудя дали да споделя с вас, но виждам, че помагате на...