Странна работа са чувствата

От 39 коментара2/5

Здравейте, моята история е много, много дълга, но искам да съсредоточа нещата в един проблем , който ме вълнува. И така...

Имах връзка (тайна) , която продължи Х месеца, в което време аз много се радвах на човека до мен, но никога не му го показах по начина по който явно трябваше. След това се разделихме по мое искане (но заради негова постъпка от която беше ясно, че така ще направя).

7 месеца след раздялата ни аз му се обадих, защото през това време не спирах да мисля за него, даже бях сигурна че го обичам и разни такива неща, плаках, тормозих единствено себе си, всичко ми напомняше за него и с две думи се побърквах. Както и да е.

Обадих му се, видяхме се, той се зарадва, даже се държа все едно нищо не се е случило и сме се видели вчера на кафе, а не преди 7 месеца, аз се почуствах сигурна и започнах да се държа както преди и там допуснах грешка/

Той повече не ми се и обади, пращах му смс-и, звънях му-каза че има работа и ще ми звънне след малко, но това не се и случи. По принцип за времето в което бяхме заедно само той ме търсеше, аз съм му звъняла 3-4 пъти. Гледах да не съм досадна, в смисъл той да ми звъни, а не аз, защото не обичам да притискам хората.

Странното ми е, че когато не е до мен и нямам връзка с него, чувствата ми се засилват ужасно много, просто откачам, а когато сме заедно се държа все едно не ми пука за него. Даже не го и мисля толкова. Чувствам се сигурна и спокойна.

Що за тъпотия е това?

Аз ли съм виновна, не го обичам ли или го обичам , но пред него се държа странно, за да се правя на важна. Просто сама не мога да разбера какво ми става.

Не съм на 16, за да не разбирам. Но определено той ме кара да се чувствам адски странно и сама не знам какво правя. след като приключи срещата ни се чудя как можах да му кажа нещо си. Надявам се, че ме разбира те. Много е тъпо и странно за жена която уж знае какво иска от живота.

Не мога да се позная.....

Сега пак започвам да си въобразявам , че не мога без него и искам да го имам..Защо става така?Може би защото го няма.

В постоянната си връзка нямам такива проблеми-даже изобщо, знам какво говоря, какво правя и т.н.

Кажете какво мислите, моля:))

39 коментарaДобави коментар »

Ем

От Ем26.08.2009, 15:18 ч.

Какво да ти кажа миличка просто все едно чета за себе си Едно към едно Аз лично стигнах до извода че мъжа до теб те провокира и ти се държиш странно Стремеж към нещо различно да му се харесаш и така нататък После ДА...

Виж всички коментари за "Странна работа са чувствата".

Още истории от "Раздяла"

“Не сме един за друг?!”

“Не сме един за друг?!”

Той ми каза че "не сме един за друг" !!! Винаги сам се чудила какво е значението на...

 "Сега съм съсредоточен върху тренировките" - лъжа или истина?

Лъжа или истина...

Преди две години се влюбих в едно момче. Той харесваше най-добрата ми приятелка.

Искам да е пак с мен, като се върна

Искам да е пак с мен, като се върна

Здравейте!Аз съм студентка в хубав университет, харесвам това, което уча. След...