Изоставена след успешен опит ин витро!

От 90 коментара0/5

Вече съм на 37 години през март, тази година родих прекрасно слънчице, след първи успешен опит ин витро при доктор Стаменов.

Проблемът за безплодния брак, който продължи 8 години бе в таткото. Свекърва ми никога не ме е одобрявала и постоянно се е намесвала във взаимоотношенията ни.  

Беше си поставила за цел да ни раздели и успя. В третия месец от бременността ми, съпругът ми се сдоби с любовница по млада от него с 18 години, започна да не се прибира със седмици, гладувах постоянно, ако не беше майка ми не знам какво щеше да стане.

След нова година съвсем се отприщи, живееш постоянно при нея и аз реших че е крайно време да се изнеса от апартамента му. И така до 8 март, когато ми изтекоха водите, а той ми каза да не го занимавам с глупости и да не му развалям празника.

На следващия ден родих по спешност, защото бях останала без грам околоплодна течност. Най-голямата ми грешка беше че след родилния дом отново се прибрах при него, тъй като имаше падане на колене, увещания и други мелодраматични изпълнения.

След първата седмица ме остави напълно сама с бебчо и почти не се прибираше. Месец след това точно на Цветница го хванах по бельо при любовницата му, тя се беше скрила в тоалетната от страх да не й навредя.

Взех окончателно решение, организирах изнасянето си за 3 часа и заедно с бебчо започнахме нов спокоен живот.

Наглецът се настани с нея 4 часа след като ние напуснахме жилището му.

Бракоразводното дело е насрочено за октомври. Разводът ще бъде по взаимно съгласие по мое желание. Оставих му всичко придобито по време на брака, включително и колата която все още изплащам, нека влачи мерзавецът. От детето почти не се интересува.

90 коментарaДобави коментар »

дездемона232

От дездемона23210.03.2010, 10:57 ч.

здравей .много съжалявам за това което ти се е случило още повече че и аз съм подобна позиция но трябва да се стегнем и да си помогнем сами няма кой да го направи вместо нас .съвети всеки дава но те не винаги са най...

Виж всички коментари за "Изоставена след успешен опит ин витро!".

Още истории от "Раздяла"

Някога дали ще го забравя?

Някога дали ще го забравя?

Ден като всеки друг - ставане в 6:30, кафе, новини, закуска, автобуса и на работа....

Не мога да го забравя!

Не мога да го забравя!

Мила дами, вдъхновяват ме вашите съвети и сега искам да споделя моята история... ...

А сега накъде? Кажете как да преодолея всичко това?

А сега накъде? Кажете как да преодолея всичко това?

Казах ви, че моята история продължава... Но нямах сили досега да я напиша. И сега ми...