Няма как да сме заедно, а знам че и той ме обича

От 35 коментара5/5

Здравейте! Доста съм объркана напоследък, изчетох много истории тук в които се познах, но въпреки това реших да разкажа и моята, пък дано ми олекна мъничко.

Историята ми е за раздяла, любовта на живота ми ме напусна преди 4 месеца. Разделихме се поради куп причини главната от тях беше разстоянието помежду ни. Когато се запознахме живеехме в един град,но по–късно стана така че трябваше аз да живея във Варна, той в София. В градчето което се запознахме той има жилище и когато не учи си е там, но аз нямам, аз бях на квартира единственото ми близко място до там е селото ми.

През тези 4 месеца на раздяла ние продължавахме да се виждаме и чуваме, общо взето всичко беше като преди, просто официално не бяхме заедно. Но аз започнах да се изнервям, защо всичко беше така, а пред хората казваше че не сме заедно и че няма нищо и че всичко е свършило.

Признавам започнах много да го притискам, всеки ден го питах какво правим, на къде отиват нещата, така ли ще продължаваме. Той се изнервяше, карахме се, наранявахме се. Преди 5 дни след един такъв разговор или караница по скоро, той ми заяви че е по-добре и за двамата да спрем да се чуваме и виждаме. Аз обаче не издържам от тогава, не съм го търсила, но ми е много трудно и много ме боли.

Под това напрежение не успях да си взема 2 изпита, сега ми предстоят 2 поправки, и изборът дали да почна работа на морето и да не го виждам може би 3-4 месеца, или да не почвам работа, за да отскачам до това градче, където е той, за да се надявам че ще се видим и нещата ще се оправят  някак си. Не знам какво да правя, много ми е тежко без него, обичам го повече от всичко, но няма как да сме заедно, а знам че и той ме обича.

Ако почна работа толкова далеч от него, няма да го виждам дори случайно дали ще се справя без него?

Объркана съм и не знам какво да правя...

35 коментарaДобави коментар »

morkovianka

От morkovianka31.07.2012, 20:23 ч.

Не знам на колко години си.Ще ми се да кажа,че няма фатални неща,но не смея.Възможно е една такава травма да остави отпечатък за цял живот. Но доколкото схващам,нещата са били малко като на шега,просто впоследствие сте...

Виж всички коментари за "Няма как да сме заедно, а знам че и той ме обича".

Още истории от "Раздяла"

Раздяла след бурна любов

Раздяла след бурна любов

Не знам от къде да започна. Тук има доста истории, но моята е различна. Запознах се...

Изгубено ли е всичко?

Изгубено ли е всичко?

Здравейте! Искам предварително да благодаря на всички,които ще обърнат сериозно...

Губя го

Губя го

Е, най-сетне и аз се реших да пиша тук. От 1 година излизам с един мъж. В началото...