Пристрастяваща любов

От 12 коментара0/5

И въпреки, че не е до мен съм запазила спомена и не мога да го пусна вече 5 години.
И въпреки, че не е до мен съм запазила спомена и не мога да го пусна вече 5 години. © Снимки: iStock.com

Здравейте, реших да разкажа историята си, за хората които мислят, че не съществува истинската любов и може да се замести.

Преди 5 години се запознах с момче, бе 3 години по- голямо от мен. Бях щастлива, той също. Не ми бе първата връзка, никога не бях плакала за момче, ставше ми гадно след раздялата, но само това.

Та бяхме щастливи, прекарвахме дните и нощите заедно. Още в денят, когато се запознахме бяхме над 12 часа заедно. Но всичко бе за кратко, прекалено кратко. Той ме остави без причина. И тогава целият ми свят се срина.

Не спях с нощи, плаках и плаках, не дишах от болката, разкъсваше ме с месеци без да ме остави да си почина и за миг. Казаха ми, че е въпрос на време и чак ах, чаках, но тя се усилваше и усилваше.

Минаха 2 години, ходих по психолози, пиех успокоителни и приспивателни,но нищо не помогна. Не позволявах на никой да се доближи до мен, не допусках никого до себе си.

Опитах да имам нова връзка и то не веднъж, но не ставаше.

И сега съм на 24 години, минаха 5 той е щастливо обвързан, а аз съсипана и все още чакаща. Всичките ми близки ми казаха да се откажа, че само аз мога да си помогна и знам, че не е така, но да си представим, че той бе моят въздух.. Не можех да живея без него..

И въпреки, че не е до мен съм запазила спомена и не мога да го пусна вече 5 години.

Някой имал ли е подобен случай и ако да, как успяхме да си помогнете.

Благодаря предварително.

12 коментарaДобави коментар »

Lilyana.zorilova

От Lilyana.zorilova21.09.2016, 00:26 ч.

Миличка обичала съм мъжа си 20г,така както в началото:(след 20-та г. той не само ми изневери,но и промени целият си статус като човек с помощта на Анфитамин.Рязката промяна на животът ми ме удари силно психически.Взимах...

Виж всички коментари за "Пристрастяваща любов".

Още истории от "Раздяла"

Права ли съм?

Права ли съм?

Моята история е много дълга но накратко-омъжих се по любов, чаках мъжа си да...

Умряла от любов

Умряла от любов

Аз съм жена на 46 години. Едва сега разбрах, че съм живяла стерилен живот, запазена...

Прекалените разочарования ни затварят сърцето, но пък ни отварят очите!

Какво се случи?

Здравейте! Явно вече не мога да взема решение без чужда помощ. Обръщам се към всички Вас, моля без укори, само ми помогнете или кажете какво мислите, как бихте постъпили на мое място.