Раздяла за две минути. Помогнете ми, не мога да се справя сама...

От 11 коментара0/5

Вярвах,че той е подаръкът ми за всички тежки неща, които съм преживяла.  Казваше ми,че много ме обича и не може без мен, правехме планове за бъдещето, че ще остареем заедно, че сме двамата завинаги.
Вярвах,че той е подаръкът ми за всички тежки неща, които съм преживяла. Казваше ми,че много ме обича и не може без мен, правехме планове за бъдещето, че ще остареем заедно, че сме двамата завинаги.

Аз скоро ставам на 48, той е на 52 години Пет години и половина живяхме заедно, връзка,като в романите, смях, любов, разговори, топлина, обичахме да сме заедно, разхождахме се хванати за ръка, бяхме отгледали децата си, нямахме стари семейни товари, напаснахме се, допълвахме изреченията си.

Вярвах,че той е подаръкът ми за всички тежки неща, които съм преживяла.

Казваше ми,че много ме обича и не може без мен, правехме планове за бъдещето, че ще остареем заедно, че сме двамата завинаги.

В последните три години той нямаше постоянни доходи, на битово ниво животът не беше лесен, но това не ме е притеснявало, заради негово желание ходехме пеша да спестим билетче, не сме седели по ресторанти и кафенета, бях съгласна на всичко, за да има мир и да живеем спокойно.

Той има стара приятелка,с която са разделени от десет години, през цялото време тя търсеше контакт с него и той не го е отказвал, приех го, макар че не ми беше приятно.

Сега през май месец изведнъж за две минути ме накара да си събера багажа и да напусна жилището му, била съм виновна, че има неплатени сметки по апартамента /последните шест месеца той беше безработен/че не съм инвестирала в това жилище и съм го обидила с думи, бях шокирана, изнесох се, на следващия ден се видяхме, исках разумно обяснение, молех се да размисли, плаках.
Не можех да повярвам, че изведнъж любовта е свършила.

Той категорично и до днес казва, че нямаме шанс да се съберем, аз съм била алчна, и съм го грабила финансово /не съм спирала да работя/.
Няколко пъти се молих, дори не го приемам като унижение, борих се за любовта си. Старата приятелка междувременно започна да му плаща сметките, да му купува разни неща. По неговите думи тя го прави приятелски без никакви други намерения И пак според него не биха се събрали отново.

Пише ми във ФБ, пише ми смс, държи ме в напрежение и аз не спирам да се надявам, че той ще размисли.  Днес след един тел разговор отново постави парите в основата, и че аз съм го лъгала по тази тема-/това е изключено/ отново не отрече, че има чувства към мен, но никога няма да се съберем.
Болна съм от този кошмар, стават три месеца от раздялата ни, но аз се движа в омагьосан кръг-отчаяна надежда, болка, шок....

Помогнете ми, не мога да се справя сама!

11 коментарaДобави коментар »

Julieta15

От Julieta1514.11.2015, 23:29 ч.

много си права, в един момент театъра започва да ти тежи

Виж всички коментари за "Раздяла за две минути. Помогнете ми, не мога да се справя сама...".

Още истории от "Раздяла"

Той

Той

Познавам го от 2 години. Бяхме колеги. За първи път престъпих принципа - Никога с...

Заслужава ли си да правя още жертви за него и да се боря или вече нямаме бъдеще заедно?

Болезнена раздяла

Аз съм на 21 години и преди седмица и половина приключих 5 годишната си връзка.

Раздяла

Раздяла

Здравейте:) Не знам от къде да започна.......бях на лагер за 10 дни всичко беше наред,...