Как да го накарам да ме заобича повече?

От 50 коментара4/5

Не зная от къде да започна, но все пак ще опитам. Не искам да прозвучи нескромно, но принцип съм много харесвано, красиво и изпълнено с енергия момиче(според другите), което няма никакви проблеми с намирането на приятел, даже почти никога не оставам сама.

Никога не ми е представлявало някаква трудност да накарам някого да се влюби в мен, тъй като това става с лекота всеки път... Била съм със страшно много момчета, при това различни типове и характери, от което може да се направи извода, че имам богат опит с противоположния пол... До този момент...

По един неписан закон всеки си намира майстора рано или късно. От около 4 месеца излизам с едно момче, което страшно много се различава от всички, с които съм била до този момент. С това искам да кажа, че е уникален -толкова искрен, загрижен за мен, адски умен и работлив притежава почти всички качества, характерни за един мъж-мечта.

На външен вид изглежда наистина добре... абе нямам думи... даже е влюбчива натура. Моят най -голям проблем е, че не мога да го накарам да ме заобича силно.

До скоро си мислех, че ме обича, тъй като постоянно ми звъни, виждаме се, пишеме си сладки смс-чета, проявява ревност непрекъснато - ревнува ме от всяко нещо. Общо взето се проявяват всички признаци на един влюбен мъж... Обаче, не знам защо, но от време на време се колебае какво точно изпитва към мен. Точно когато си помисля, че нещата са потръгнали и нещо се обърква, той започва да се колебае...и ме обвинява, че не зная как да го накарам да се влюби много силно в мен.

Вярвайте ми, че съм изпитала върху него абсолютно всички възможни методи, от които всеки мъж на неговото място би луднал - меко казано. Но при него нищо не действа. Той казва, че не го предразполагам достатъчно, обаче не знам какво иска да ми каже с това.Ужасно се чувствам, дайте ми някакви идейки за това, как да го предразположа и да го накарам да осъзнае, че ме обича, защото знам, че е така, но не го е осъзнал.

Този път наистина съм объркана и не знам как да действам за първи път ми се случва да не зная какво да правя. А не искам да го губя за нищо на света понеже е наистина уникален...

Благодаря ви предварително!

50 коментарaДобави коментар »

????

От ????28.05.2012, 19:23 ч.

Добър вечер,аз имам "проблем" така да се нарече.Не мога да разбера има ли нещо или аз си въобразявам нещо.Аз съм на 19 приятелят ми е на 30 заедно сме от 2,5 години.По принцип знам,че той харесва слаби момичета даже е имал...

Виж всички коментари за "Как да го накарам да ме заобича повече?".

Още истории от "Ревност"

Как се забравя миналото?

Как се забравя миналото?

Здравейте на всички! Чета редовно историите, а сега искам да разкажа и моята,...

Пада си по майки

Пада си по майки

Здравейте! Имам малко странен проблем. Даже смешен.. Имам чудесна връзка от...

Ревност или болна психика?

Ревност или болна психика?

Имам сериозен приятел от почти 3 години. Отначало нямах никакъв проблем, че той...